Köszönöm a munkádat! Remélem történni fog végre valami a kuplerájban.
Köszönöm a munkádat! Remélem történni fog végre valami a kuplerájban.
milyen vádirat:-)) történt törvénytelenség ? fedezetelvonás ? hát persze!!
mi vagyok én , mindenki helyett én vigyem Bíróságra
PSZÁF megkapta ismeretlen tettes ellen a feljelentést , mellé szelíd dorgálást , hogy mi a f@szt csinálnak havi 400.000 Ft /fő fizetésért.
BÉT leveteti A kategóriából ( ez a válasz)
viszont nem fosszák meg 2011 év befektetője címétől , viszont javasoltam a kis kötvényeseket az évek lúzerének kitüntetésére terjesszék fel.
február 04-én meg jön a hadd - el-hadd
március18 -án kibasszák Soós a vezetésből
Beálltam holnap 129-re, ha valaki megnyeri, hadd vigye. Ettől még lehet akár 200 is és persze 50 is.
remélem az állam pedig felszámoltatja az Escot az áfa miatt
most néztem meg, tavaly októberben vettem először ekakit, és sikerült vele 42e ft hasznot produkálni, persze az alaptőke sem volt sok, 93e ft volt a legnagyobb összeg, amit wc-papír vételre fordítottam :)
A második verziót éppen arra írtam, hogy ha nincsen náluk. De eladják a haladékot meg a tőkeemelést, mint egy ennél sokkal jobbat, és mindenki "boldog" lesz. Így értettem.
óvatosan, bár te sem tettél bele sokat, szóval nem ebből fog Csabika állófogadást tartani a sitten a látogatóinak. :)
pf vélemény frissült, kiegészült:
"A reorganizációs tervben nem esett szó a tőkeemelésről, a tartozások visszafizetését a jövőbeli készpénztermelés biztosítaná. Véleményünk szerint ez jelentősebb kockázatokat hordoz, hiszen korábban már láthattuk, hogy az önkormányzati szektorban milyen akadályokkal szembesülhet a vállalat (könnyen elképzelhető, hogy a szerződéses bevételek 90%-ával való kalkulálás is optimista becslés). Az sem éppen bíztató, hogy a cash szempontból legerősebb lengyel operáció csak sokára támogathatná a hitelvisszafizetést. Mindezek alapján valószínűnek tartjuk, hogy a kötvényesek igényt tartanak majd a tőkeemelésre és megpróbálják veszteségeiket minimalizálni. "
Egyelőre várok, sok birka sok mindenre képes. Még a holnapi nap benne lehet.
lehet korai volt eladni. na, sebaj, 100-on álltam, oda nem esett le újra. 105-ön voltam először, de kiálltam, hátha betölti estmédiásan a nyitási rést, de nem így történt... eddig...
(viszont humetben volt 22k eladó bevillantása 88-ra... lehet azt is figyelni kell)
Már éjjel írtam, hogy ezt várom, megéreztem a falka szagát.
"Szóval nagyon egyedül van ezzel a rugalmatlan véleményével lupin."
Nem szavazás tárgya a dolog, hanem erkölcsi alapkérdés.
felőlem, legyen. legalább a 130/115-ös ügyletemet sikerült rendbe hozni a tegnapi 100-as vétel és mai 115-ös eladással.
Azért azt az országot, ami jeleskedett az indiánok felszámolásában, és azt az országot, amely a hatvanas évekig hátrányosan bőrszín alapján megkülönböztette az afroamerikaiakat, azt talán ne tekintsük már olyannak, amiben nem voltak jelentősek a szélsőséges eszmék, amely alapján ideológiai alapon visel háborúkat a mai napig.
Mert valójában a szélsőséges felsőbbrendűségen alapul az egész állam a mai napig.
senkit nem érdekel döglött cégen 1.5 millió forgalmas ganéjtúrás
én is be kell csatlakozzak hosszú hallgatás után: USA egyik fő ereje, hogy mindenről lehet beszélni, nem tiltanak be még szélsőséges politikai szervezeteket sem, hanem a társadalmi és politikai berendezés olyan, hogy a szélsőségek nem tudnak többséget szerezni. Mondjuk sztem elve az, hogy nem tiltott, és ezáltal nem is lehet alternatív körökben menő, csírájában elfojtja az előretörését a szélsőségeknek. Érdekes, hogy elmúlt 100 évben ott nem volt se szélsőbal, se szélsőjobb eszmék meghatározóak vagy jelentősek. Európával ellentétben, ahol minden tiltott, ami nem mainstream.
Na jó, vannak kivételek, pl. terrorral fenyegetni tabu lett náluk is.
Szóval nagyon egyedül van ezzel a rugalmatlan véleményével lupin.
+15% és sehol semmi és senki? még egy kis m.zs. sincs? :))