Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: törölve

#591417 prfecó Előzmény: #591349

milyen vádirat:-)) történt törvénytelenség ? fedezetelvonás ? hát persze!!

mi vagyok én , mindenki helyett én vigyem Bíróságra

PSZÁF megkapta ismeretlen tettes ellen a feljelentést , mellé szelíd dorgálást , hogy mi a f@szt csinálnak havi 400.000 Ft /fő fizetésért.

BÉT leveteti A kategóriából ( ez a válasz)

viszont nem fosszák meg 2011 év befektetője címétől , viszont javasoltam a kis kötvényeseket az évek lúzerének kitüntetésére terjesszék fel.

február 04-én meg jön a hadd - el-hadd

március18 -án kibasszák Soós a vezetésből

Re: megegyezés?????

#591415 Sly-- Előzmény: #591408

Beálltam holnap 129-re, ha valaki megnyeri, hadd vigye. Ettől még lehet akár 200 is és persze 50 is.

#591408 Zotya32 Előzmény: #591399

most néztem meg, tavaly októberben vettem először ekakit, és sikerült vele 42e ft hasznot produkálni, persze az alaptőke sem volt sok, 93e ft volt a legnagyobb összeg, amit wc-papír vételre fordítottam :)

#591407 cédrus Előzmény: #591327

A második verziót éppen arra írtam, hogy ha nincsen náluk. De eladják a haladékot meg a tőkeemelést, mint egy ennél sokkal jobbat, és mindenki "boldog" lesz. Így értettem.

#591406 Zotya32 Előzmény: #591399

óvatosan, bár te sem tettél bele sokat, szóval nem ebből fog Csabika állófogadást tartani a sitten a látogatóinak. :)

#591404 Zotya32 Előzmény: #591333

pf vélemény frissült, kiegészült:

"A reorganizációs tervben nem esett szó a tőkeemelésről, a tartozások visszafizetését a jövőbeli készpénztermelés biztosítaná. Véleményünk szerint ez jelentősebb kockázatokat hordoz, hiszen korábban már láthattuk, hogy az önkormányzati szektorban milyen akadályokkal szembesülhet a vállalat (könnyen elképzelhető, hogy a szerződéses bevételek 90%-ával való kalkulálás is optimista becslés). Az sem éppen bíztató, hogy a cash szempontból legerősebb lengyel operáció csak sokára támogathatná a hitelvisszafizetést. Mindezek alapján valószínűnek tartjuk, hogy a kötvényesek igényt tartanak majd a tőkeemelésre és megpróbálják veszteségeiket minimalizálni. "

#591399 Sly-- Előzmény: #591395

Egyelőre várok, sok birka sok mindenre képes. Még a holnapi nap benne lehet.

#591395 Zotya32 Előzmény: #591388

lehet korai volt eladni. na, sebaj, 100-on álltam, oda nem esett le újra. 105-ön voltam először, de kiálltam, hátha betölti estmédiásan a nyitási rést, de nem így történt... eddig...

(viszont humetben volt 22k eladó bevillantása 88-ra... lehet azt is figyelni kell)

#591390 Arsene Lupin Előzmény: #591377

"Szóval nagyon egyedül van ezzel a rugalmatlan véleményével lupin."

Nem szavazás tárgya a dolog, hanem erkölcsi alapkérdés.

#591383 Zotya32 Előzmény: #591379

felőlem, legyen. legalább a 130/115-ös ügyletemet sikerült rendbe hozni a tegnapi 100-as vétel és mai 115-ös eladással.

#591382 Előzmény: #591377

Azért azt az országot, ami jeleskedett az indiánok felszámolásában, és azt az országot, amely a hatvanas évekig hátrányosan bőrszín alapján megkülönböztette az afroamerikaiakat, azt talán ne tekintsük már olyannak, amiben nem voltak jelentősek a szélsőséges eszmék, amely alapján ideológiai alapon visel háborúkat a mai napig.

Mert valójában a szélsőséges felsőbbrendűségen alapul az egész állam a mai napig.

#591377 rbbj11 Előzmény: #591343

én is be kell csatlakozzak hosszú hallgatás után: USA egyik fő ereje, hogy mindenről lehet beszélni, nem tiltanak be még szélsőséges politikai szervezeteket sem, hanem a társadalmi és politikai berendezés olyan, hogy a szélsőségek nem tudnak többséget szerezni. Mondjuk sztem elve az, hogy nem tiltott, és ezáltal nem is lehet alternatív körökben menő, csírájában elfojtja az előretörését a szélsőségeknek. Érdekes, hogy elmúlt 100 évben ott nem volt se szélsőbal, se szélsőjobb eszmék meghatározóak vagy jelentősek. Európával ellentétben, ahol minden tiltott, ami nem mainstream.

Na jó, vannak kivételek, pl. terrorral fenyegetni tabu lett náluk is.

Szóval nagyon egyedül van ezzel a rugalmatlan véleményével lupin.