Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: JB

#589764 Spade Előzmény: #589762

Nem az a legnagyobb baj bandival h offshore lovag hanem h h@lye, IQ kihívásokkal küzd. Egyébként meg ha itthon adót elkerül vagy offshore adót elkerül közül kellene választani az itthoni sokkal kedvezőbb gazdaságilag az országnak. A másik dolog h sok embernek (pl. akik disznót tartanak) lesz reggel disznószaros a keze és ez teljesen rendben van, de valszeg nem szeretnéd h az orvosod ilyen kézzel operáljon meg. Remélem érted....

#589763 Euroman Előzmény: #589762

ebből a sok hóból akkora árvíz lesz, remélhetőleg a nacionalista vezetést is lemossa a lefolyón...

#589762 Euroman Előzmény: #589760

semmi gond...nekem sokkal hitelesebb, mint faxtolcsy....ő lebukott, offshore, faxtolcsynak meg lehet simicska mossa a pénzét....minden politikus belenyúl a jóba....

#589760 Spade Előzmény: #589756

hát ha ilyeneket beszélsz meg nem látod át mekkora hülyeséget mond, te se álltál kétszer sorba az észosztásnál, bocs :)

#589755 Dr. ursi Előzmény: #589751

hát így.

hogy off-shore haver.

jó haveri körben van oszkó és bajnai adóoptimalizáltak neki.

így.

végtelenül ostoba.

vagy és ez a rosszabb.

végtelenül gátlástalan, aljas, országromboló.

próbál az utolsó pillanatig országot rombolni.

csakhogy londonban már rég nem hiteles bandi.

és nem azért mert hamarosan lejár a mandátuma, hanem azért mert ott kicsit megkésve ugyan de már fél éve rájöttek, hogy egy páviánsegg az a jegybankelnök amelyik nem alkalmazkodik a piachoz.

JB

#589751 Spade

"Az MNB elnöke úgy fogalmazott, a kedvezőbb globális piaci hangulat segített Magyarországnak abban, hogy büntetlenül megússza a sorozatos kamatvágásokat, de hozzáfűzte, hogy a csökkentések nem voltak megalapozottak" /pfolio

"büntetlenül megússza" hát b@zdmeg a monetáris politika arról szól a h alkalmazkodni kell a körülményekhez, a külső, belső, likvidtási, kockázati tőkeáramlási helyzethez. Nem pedig van az MNB ami hitelesebb mint a naprendszer, a külső körülmények meg helyzetek magukra vessenek. Ez a f@szii valamit nagyon félreérthetett a gyér közgáz tanulmányai során.

.

a másik gyöngyszem:

""Nemcsak a befektetési célú forinthitelezés nem nő, hanem a közvetlen külföldi beruházás és a vállalkozásoknak nyújtott devizahitelezés sem, és ezeket nem a magas alapkamat gátolja" - "

.

De b@zdmeg a többire hat, nem ?Az h a marslakók se reagálnak a JB kamatcsökkentésre és a Siriusról se jönnek tömegesen ide ennek hatására, és nem ruháznak be ide, az nem bizponyíték arra h ne lenne pozítív hatása más szegmensekben. Ez a simorbandi annyira buta mint egy páviánsegg. Hogy lehetett ennyire h@lyét JB elnöknek megtenni ?

Re: huf short :)

#589621 gufoo Előzmény: #589428

Sikerült feloldanom azt az ellentmondást, hogy az EURHUF nagy valószínűséggel eléri a 305-t és hogy ezt a kisfübik is időben észlelték és kellemesen beszállhattak:

Úgy lesz 305, hogy mi már nem leszünk poziban. :)

Uhhogy mindenki döntse el, hogy keményen, vagy szigorúan :)

Re: nincs cím

#589263 Előzmény: #589253

Hát igen, abban kétségtelenül igazad van, hogy a gyakorlatban könnyebb megvalósítani ezeket a dolgokat, mint elméleteket gyártani belőlük :)

#589259 Előzmény: #589252

MNB:

2010.05.03 PLN=68,51 (Választások után)

2011.01.13 PLN=71,29

2012.01.13 PLN=70,21

2013.01.15 PLN=72,13

Mégis miről tetszik beszélni leértékelődés címén?

de hogy ne köss bele a választások utáni értékbe, hogy ezt a kormányt nézzük, tessék:

2008.01.15. PLN=70,99

de a kedvedért visszamentem tíz évre:

2002.01.15. PLN=67,83

Persze én nem vagyok JP és nem linkeket hozok, hanem számokat ;)

De persze biztos lesz, aki képes kimagyarázni, hogy ez valójában brutális leértékelődés és csak én vagyok a hülye, hogy ezt sem vagyok képes meglátni...

#589256 Euroman Előzmény: #589255

a mocsadék diktátor 100 évre is megígérhetné, hisz ő az elmúlt és az elkövetkező 500000 év legnagyobb állam/tférfija....

#589255 Előzmény: #589247

"Rates of Return: 1 Year: +1.60%, YTD: YTD: +0.35%"

Ez neked a külön élet hosszú távon? :) Egyébként, részemről már nem érdekes ez a kérdés, én elmondtam, hogy nincs semmi politika a forint árfolyamában, azt, hogy felesleges a hisztéria és együtt változik az utóbbi időben a PLN és a HUF és egyszerűen erről szól az egész forint árfolyam mozgás. És nekem lett igazam, szemmel látható, hogy tényleg ennyi történt, tök fölösleges volt a politázálás, az ideológiakeresés, Matolcsyzás, meg 320-350 feletti EUR-HUF árfolyam behaluzás csak hogy follyon a bukott ideológia, meg a trendi beszólogatás. Persze tudom, hogy ez sokakat érdekel, mert ezt szeretik felmondani, de engem nem igazán érdekel sem pro, sem kontra, főleg akkor, ha az ilyen színvonalú mondatok helyett látok jobb összefüggéseket.

Én láttam, megosztottam, bejött, ennyi a történet, innentől a téma különösebben nem érdekel, mert nekem jó ez az árfolyam, szerintem még így is túl erős a forint, de tök felesleges erről vitát nyitni.

És rbbj kedvéért egy klasszikus a gondolat végére:

"Mit ígérjek meg? Meddig nem lesz gázáremelés? Egy évre? Két évre? Nem tudom megígérni. Nem lehet előre látni. Azt tudom megígérni, hogy most nem lesz gázáremelés".

#589253 JP Előzmény: #589249

:-)

Szerintem jobb kereskedő vagy, mint ahogy a teoriáid megállják a helyük.

#589252 El Kebir Előzmény: #589249

Nézd már meg JP linkjét, hosszútávon nem mozognak együtt, a forint leértékelődik a zloty-hoz képest...

#589249 Előzmény: #589244

Számomra az ebben a gyönyörű, hogy a forint együtt mozog hosszú távon a PLN-nel, tehát a belpolitika egyáltalán nem hat már az árfolyamra, most már ugyanúgy a gazdaságot nézik nálunk is és náluk is, és szerintem nagy dolog az, hogy a PLN-hez mérik a HUF-ot, illetve a PLN-hez lehet viszonyítani a HUF-ot. Engem ez örömmel tölt el, mert ez pont annyit tesz, hogy VÉGRE nem kell politizálással foglalkozni, lehet a gazdaságról politikamentesen beszélgeti.

A második kérdésedre viszont nem tudok válaszolni, egyrészt nem értem, hogy mire gondolsz, másrészt elméletileg sem tudom értelmezni azt, hogy mit lehetne, avagy kellene "nacionalista szemmel" nézni egy árfolyamon. Esetleg kérdezz meg valakit, aki politikát akar benne állandóan látni :)