Re: nincs cím
Előzmény: #589247"Rates of Return: 1 Year: +1.60%, YTD: YTD: +0.35%"
Ez neked a külön élet hosszú távon? :) Egyébként, részemről már nem érdekes ez a kérdés, én elmondtam, hogy nincs semmi politika a forint árfolyamában, azt, hogy felesleges a hisztéria és együtt változik az utóbbi időben a PLN és a HUF és egyszerűen erről szól az egész forint árfolyam mozgás. És nekem lett igazam, szemmel látható, hogy tényleg ennyi történt, tök fölösleges volt a politázálás, az ideológiakeresés, Matolcsyzás, meg 320-350 feletti EUR-HUF árfolyam behaluzás csak hogy follyon a bukott ideológia, meg a trendi beszólogatás. Persze tudom, hogy ez sokakat érdekel, mert ezt szeretik felmondani, de engem nem igazán érdekel sem pro, sem kontra, főleg akkor, ha az ilyen színvonalú mondatok helyett látok jobb összefüggéseket.
Én láttam, megosztottam, bejött, ennyi a történet, innentől a téma különösebben nem érdekel, mert nekem jó ez az árfolyam, szerintem még így is túl erős a forint, de tök felesleges erről vitát nyitni.
És rbbj kedvéért egy klasszikus a gondolat végére:
"Mit ígérjek meg? Meddig nem lesz gázáremelés? Egy évre? Két évre? Nem tudom megígérni. Nem lehet előre látni. Azt tudom megígérni, hogy most nem lesz gázáremelés".