pluszban záródott 294.5-en,minimális,de nyerő
na innen 300
pluszban záródott 294.5-en,minimális,de nyerő
na innen 300
én azért dobtam egy shortot rá 295 felett.....
a stop legyen vele...
rizikósabb longok lezárva....kevésbé rizikósak tartva....
http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/esik_a_forint_295_felett_az_euro.178098.html
Nagy londoni és svájci bankházak jelentek meg reggel az euróvevõi oldalon - jelezték a Portfolio.hu-nak budapesti devizakereskedõk. Közülük ketten is azt mondták, hogy a forint gyengülése mögötti egyik technikai ok az, hogy a korábban a zloty-val szemben nyitott forint vételi pozíciók (short PLN/HUF) kényszerbõl záródtak egyes szereplõknél (kiütötték a stop-loss szintjüket), ami szintén forint eladási megbízásokkal járt. Karácsonykor az elektronikus kereskedésben 295,8-nál volt a forint lokális mélypontja az euróval szemben, elsõ körben azt tesztelheti a piac, majd a 296,9-es, illetve a 298-as szint következhet - jelezte Ötvös Mihály, a CIB Bank devizakereskedõje.
4 hónap alatt 3,5 % (vagy kicsivel fölötte, nem pontos szám), az nálam 10,5 % éves....tisztán, adómentesen, bármikor megszüntethetően....ha alcsúti digó more 20,5 5-ot kínálna, akkor sem adnám neki....pokol fenekére való
akkoriban simán volt a piacon 8%-os huf betét, az is kb 2,7% 4 hónapra
öndicséret büdös:)
de valóban...ugyan a célárad jelenleg még sehol,de még január vége sincs:)
én annyiban annyi,hogy már dec végére mondtam 300-at.
belépőben nincs vita,ugyan én azóta vagy 10szer léptem már be-ki.
jegybank mizéria,
febr közepén már néven lesz nevezve,ki is az.
jozan paraszt ésszel előtte 1-2héttel már indulnia kellene egy masszivabb csapkodásnak,
a vola legyen veled,én ott leszek vhol a habok tetején.:)
eur/usd sem kutyafüle,legtöbb elemző temette az elmult napokban.
azért jöhet benne visszateszt,hogy hová,azt nem is néztem még,mert ment mindenen...
meglepődnék,ha igy vágtázna 1et holnap is.
és mennyit nyertél rajta? (%-ban)
váltási jutalékot levonva, és mondjuk egy időarányos éves 7%-os huf kamathoz képest...
ugyebár a long belépőm nagyjából telitalálat volt :)
nagyon ugy néz ki, hogy a target is teljesül, a vártnak megfelelően jan. közepén v. végén
én most augusztusban vett fizikálist adtam el.. igaz 4 hónap volt, de 10 Huf/eur-nál is több volt a tiszta haszon...
egyelőre az a dolog tuti az utóbbi időben,ha vki napizik,vagy 2-3napizik,hogy 290alatt vétel 292felett eladás.
megfelelő instrumentumot választva természetesen,fizikális vétel nem játszik-az egyszerűen tartás.
egyelőre még a karácsonyi zárvatartás alatti 294 fölötti értékeket nem nézte meg...én 27-én reggel adogattam el, csak sajnos aznap délben a korrekciónál nem vettem vissza...most a maradékkal várom a 295 fölötti részt, ha lesz...egyelőre még volt értelme 294,xx-nál dobni 12.27-én, mert egyrészt kevesebbet idegeskedtem, másrészt az a zseton 2 hete a zsebben és már azóta hozott másban...
Nice&EASY;:)
289-292 egyelőre
további emelkedésnél 292, 293.10 vinni kell.
lent, tartott a 21napos mozgóátlag....pedig mondtátok,hogy azt nem kell figyelni.
a trendvonal sérült ,sőt jól alánézett 289-nél már.
bent álltam vételre 289.50-nél (21napos mozgo)
286.50-nél még mindig(200napos mozgo)
rövidesen szórom,mint a magot................................ahogy dobja.
vonalak lefelé még: 288,285