jobb, mint a K.Gy., aki tulajdonképpen gépészmérnök és csak a politika tudja, hogy került MNB jegybanktanácsba...személyesen ismerem, ezért mondom
jobb, mint a K.Gy., aki tulajdonképpen gépészmérnök és csak a politika tudja, hogy került MNB jegybanktanácsba...személyesen ismerem, ezért mondom
nem tudom, Te mennyire vagy pénzügyes, de a két helyettes szerintem jó szakember
szerintem is lesz még kecsegtetés
messze még a február közepe
várható volt,de ez még csak a keringő eleje:)
a bálból még nagyon sok van vissza időben,lesz itt vola márciusig.
aztán meg váltogatják lefelé a helyettes lófüle beosztású embereket,még az első félévben,akkor meg azért lesz vola.
hátha visszamegy 295 alá...:)
sőt egy 292.9-293 visszateszt is elférne még 300 előtt.
Ez a Ft "bivalyerős". Mi lesz akkor ha kint elromlik a hangulat jön csak akár 2-3 eső hét? 320-ra úgy rátapad pár nap alatt mint a villám vsz.
Ez a jegybankos téma nagy bizonytalanságot kelt.
Ha a parányi eszük van nem játszanak a tűzzel, hanem gyorsan bejelentenek egy normális embert mint jelöltet. Ha van ilyen raktáron.
Kb olyan február eleje közepe amikor közölniük kell kit választanak, legkésőbb.
Nem hiszem, hogy külföld pl az első negyedévben végig bika lesz. Jön egy eső hullám és jegybank körül megvan még ez a Tolcsy lebegtetés úgy szétesik a Ft, hogy lesz kapkodás.
pluszban záródott 294.5-en,minimális,de nyerő
na innen 300
én azért dobtam egy shortot rá 295 felett.....
a stop legyen vele...
rizikósabb longok lezárva....kevésbé rizikósak tartva....
http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/esik_a_forint_295_felett_az_euro.178098.html
Nagy londoni és svájci bankházak jelentek meg reggel az euróvevõi oldalon - jelezték a Portfolio.hu-nak budapesti devizakereskedõk. Közülük ketten is azt mondták, hogy a forint gyengülése mögötti egyik technikai ok az, hogy a korábban a zloty-val szemben nyitott forint vételi pozíciók (short PLN/HUF) kényszerbõl záródtak egyes szereplõknél (kiütötték a stop-loss szintjüket), ami szintén forint eladási megbízásokkal járt. Karácsonykor az elektronikus kereskedésben 295,8-nál volt a forint lokális mélypontja az euróval szemben, elsõ körben azt tesztelheti a piac, majd a 296,9-es, illetve a 298-as szint következhet - jelezte Ötvös Mihály, a CIB Bank devizakereskedõje.
4 hónap alatt 3,5 % (vagy kicsivel fölötte, nem pontos szám), az nálam 10,5 % éves....tisztán, adómentesen, bármikor megszüntethetően....ha alcsúti digó more 20,5 5-ot kínálna, akkor sem adnám neki....pokol fenekére való
akkoriban simán volt a piacon 8%-os huf betét, az is kb 2,7% 4 hónapra
öndicséret büdös:)
de valóban...ugyan a célárad jelenleg még sehol,de még január vége sincs:)
én annyiban annyi,hogy már dec végére mondtam 300-at.
belépőben nincs vita,ugyan én azóta vagy 10szer léptem már be-ki.
jegybank mizéria,
febr közepén már néven lesz nevezve,ki is az.
jozan paraszt ésszel előtte 1-2héttel már indulnia kellene egy masszivabb csapkodásnak,
a vola legyen veled,én ott leszek vhol a habok tetején.:)
eur/usd sem kutyafüle,legtöbb elemző temette az elmult napokban.
azért jöhet benne visszateszt,hogy hová,azt nem is néztem még,mert ment mindenen...
meglepődnék,ha igy vágtázna 1et holnap is.