Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#585316 Zotya32 Előzmény: #585287

most olvasom napi tetőn zártak, de amikor én néztem, akkor +3%-ot írt egy weblap. így sem rossz, szerintem simán 7700 felett nyit a daxlo.

#585222 big-ebuy Előzmény: #585221

amcsi hogy hatna a eu-ra az meg komoly,ahol amúgy is hamis pletyka tartja életbe a tőzsdéket is mert kártya várként omlana össze a nagy tőke hiány,munkanélküliség,és adóságok miatt

#585221 big-ebuy Előzmény: #585197

nézd én 15 mines jeleimtől tértem el,és nem longoltam daxot mert nem hittem ennyit megy korri nélkül,visszaállok 15 minre,a másik a tőzsdén minden lehet,ezért most nem hagytam pozit,pláne ilyen fontos hír előtt,vszínú lesz megállapodás kérdés meddig paráztatják a alsó szinteket,de az is lehet a 2. verzió évvégén kihasználták a beülőket és netán ők gyorsan menekülnek is ki amit eladtak már,és shortba vannak.....én nem fogok játszani nagyobb intervallumon mert az fals,több benne a tévedési lehetőség

#585131 rbbj11 Előzmény: #585107

én azért elkeseredek, ha hibás DT-m elviszi az aktuális heti DT nyereséget. De úgyse fogok sztem már sokáig DT-vel foglalkozni, neked Ricsi elmondtam, h. találtam helyette sokkal jobbat ;)

#585130 rbbj11 Előzmény: #585107

"Ti rettenetesen csapkodóan gondolkoztok"

ez miből jött le? :)

Megint összekeverednek az időtávok: az egy dolog, hogy pár hetes időtávon ATH-t várok, attól még nekem a DT rendszeremben nem megengedhető 1% esés kiülése sem, sőt, 0.3% sem. Akkor tartom magam sikeresnek, ha indexekben 0.1% pontossággal meg tudom jósolni az irányt, tág stopokat is 0.2-0.3%-ba szoktam húzni.

Szóval egy ilyen elmozdulást irányváltás nélkül kiülnöm nekem komoly kudarc és csak érzelmi befolyás vagy vmilyen hit okozhatja. Ez esetben főleg a hit, ami még persze be is jöhet. Én hiszem, hogy hatalmas rakéta lesz, mert lesz republikánusokkal összeborulás, nagy örömünnep. USA-ban politikusoknak komoly rv-pozicíóik vannak, mikor egyébként is lobbik dolgoznak a háttérben, h. megállapodjanak és egyébként is elkerülhetetlen a megállapodás, nem hiszem, hogy saját tárcájuk ellenségei lesznek.

#585128 rbbj11 Előzmény: #585050

én nem remélem, nehogy ricsi félreértse. Sajátomat benézésnek se tekintem, újra belongolnám ugyanott és ugyanakkor. Az más kérdés, hogy szokás sztem türelmetlen voltam, túl hamar és túl sokat bővítettem. Arról nem is beszélve, hogy nem úgy stopoltam, ahogy a stratégiám megkövetelte.

itt a cikk: http://pro…

#585108 Ricsi

itt a cikk:

http://profitline.hu/hircentrum/hir/279374/Fiscal-cliff---Eredmenytelenul-zarult-a-penteki-egyeztetes

ezen vitatkoznak: Az elnök - aki november 16-a után tárgyalt ismét a kongresszusi vezetőkkel - megismételte azt a javaslatát, hogy emeljék meg azoknak a háztartásoknak az adóját, amelyeknek az éves jövedelme meghaladja a 250 ezer dollárt. John Boehner, a képviselőház republikánus elnöke korábban azt javasolta, legyen 400 ezer dollár a küszöb.

Én nem látom akkora problémának... :))

#585107 Ricsi Előzmény: #585050

Dehogynem longolok cac-ot, miért ne tenném? Én nem váltok pozikat, mindig dax short, cac long. Ha nem ezt teszem, akkor elgurult a gyógyszerem, kérlek, keressétek meg, ok? :D

Ti rettenetesen csapkodóan gondolkoztok. Tegnapelőtt még azt hallottam, új ath, dax minimum 8000, de inkább 8 200. Délután esett 2%-ot, és máris jajjajjjjjjj, mi lesz a longjaimmal?

Bocsi, ne értsétek félre, nem kritizálok, csak elmondom, amit látok. És amit látok, az bizony nagyon elkeserít. Mert szeretném, ha ti is jól keresnétek, de az ilyen hozzáállással nagyon nehéz lesz. Csütörtökön új ath, pénteken meg szakadás. Mert mi a franc történt pénteken? Semmi. Ugyanez megtörtént a hét elején éjjel, dax lement 520-ig, majd reggel már újra 660 volt. Akinek éjjel nincs kereskedése (lásd rbbj), észre sem vette az egészet. Most bezárt a piac, így látványosabb, de ettől még kinyithat a dax 650 körül. Djia-n is azt láttam, nyitvatartási időben tartották erővel, majd zárás után zuhé. Ha itt fog nyitni, lesz egy szép nagy rése naposon. Majd betölti.

Azonkívül azt gondolom, ha az usa-ban komolyra is fordulna a dolog, európának mi köze hozzá? Mármint hosszú távon. Ők már nem igazán partnerek, izguljon kína.

Aztán meg, gondolom senki nem gondolja azt, nem fognak megállapodni, és így az usa bezár. Mármint mint ország és mint nagyhatalom. Ha pedig nem zár be, akkor mi baj lehet? 1-2 hét rosszkedv? Aztán majd csak lesz valahogy, mert azt nem szabad elfelejteni, hogy akár demokrata, akár republikánus képviselőkről beszélünk, mind piszok gazdag, és nem fogja elnézni, hogy elértéktelenedjen a vagyona.

Maximum bejelentik a q5-6-7-8-9-et egyszerre. Nem okoz ez gondot. Szóval ne keseredjetek el...

#585050 big-ebuy Előzmény: #585048

meglátjuk,hír dönt,ezt benéztük most,reméljük ricsi nem longolta cacot..egyiken maradt nasdaq long short,daxot 24 zártam,cacot korábban, 13h körül...hírtől féltem bármelyik percbe kilőhet,60%leszedett mindkét számláról,sőt egyikről többet....ez a nagy short benézésem...pfff..ilyet nem engedek többet,bukó nőjön

én is ronda nagy bukókat…

#585048 rbbj11

én is ronda nagy bukókat realizáltam amiban, és még hagytam és jó pár longot hétvégére, orbitális mínuszban... :(