Re: nincs cím
Ricsi Előzmény: #585050Dehogynem longolok cac-ot, miért ne tenném? Én nem váltok pozikat, mindig dax short, cac long. Ha nem ezt teszem, akkor elgurult a gyógyszerem, kérlek, keressétek meg, ok? :D
Ti rettenetesen csapkodóan gondolkoztok. Tegnapelőtt még azt hallottam, új ath, dax minimum 8000, de inkább 8 200. Délután esett 2%-ot, és máris jajjajjjjjjj, mi lesz a longjaimmal?
Bocsi, ne értsétek félre, nem kritizálok, csak elmondom, amit látok. És amit látok, az bizony nagyon elkeserít. Mert szeretném, ha ti is jól keresnétek, de az ilyen hozzáállással nagyon nehéz lesz. Csütörtökön új ath, pénteken meg szakadás. Mert mi a franc történt pénteken? Semmi. Ugyanez megtörtént a hét elején éjjel, dax lement 520-ig, majd reggel már újra 660 volt. Akinek éjjel nincs kereskedése (lásd rbbj), észre sem vette az egészet. Most bezárt a piac, így látványosabb, de ettől még kinyithat a dax 650 körül. Djia-n is azt láttam, nyitvatartási időben tartották erővel, majd zárás után zuhé. Ha itt fog nyitni, lesz egy szép nagy rése naposon. Majd betölti.
Azonkívül azt gondolom, ha az usa-ban komolyra is fordulna a dolog, európának mi köze hozzá? Mármint hosszú távon. Ők már nem igazán partnerek, izguljon kína.
Aztán meg, gondolom senki nem gondolja azt, nem fognak megállapodni, és így az usa bezár. Mármint mint ország és mint nagyhatalom. Ha pedig nem zár be, akkor mi baj lehet? 1-2 hét rosszkedv? Aztán majd csak lesz valahogy, mert azt nem szabad elfelejteni, hogy akár demokrata, akár republikánus képviselőkről beszélünk, mind piszok gazdag, és nem fogja elnézni, hogy elértéktelenedjen a vagyona.
Maximum bejelentik a q5-6-7-8-9-et egyszerre. Nem okoz ez gondot. Szóval ne keseredjetek el...