"Már a forintot is elérte a "világvége-hangulat""
"Már 287-nél járunk"
"Egyre jobban szenved a forint"
Mondjuk abban igaza van, hogy ez az erő már káros.
"Már a forintot is elérte a "világvége-hangulat""
"Már 287-nél járunk"
"Egyre jobban szenved a forint"
Mondjuk abban igaza van, hogy ez az erő már káros.
Miről, ba...meg, miről? egy szerencsétlenkedő portoliós fírkász próbálkozásáról
Legközelebb 310-nél szóljon a shortfolio. 350-nél pedig már úgy is teszek mintha reális is lenne a hangulatkeltése.
"sajnos JéPé nem emlékszel jól, mert itt januárban bankpánikot akartak csinálni a szocik ui a médiájuk hemzsegett attól hogy mennyien viszik ki a lét és közel a Mo csőd "
Lehet,hogy csak hozzám nem jutottak el a hírek,vagy csak annyira hidegen hagytak, hogy már tényleg nem emlékszem és ez mind megötrénhetett, végül is egy ellenzékből kitelik egy ilyen hisztériakeltés, és akkor elhiszem, hogy Matolcsy nem csak az árfolyamgörbétől izzadt, hanem a munkától is,hogy a szocis hisztériakeltést elcsendesítse, csendesítsék....
....és akkor csak többékevésbé helytálló a kérdés amit írtam lentébb. Annyira azért tartom érvényességét ,hogy ez a győzelem nem jött volna létre, ha nincsenek azok akik bíztak az ország gazdaságában, vezetésében , (és akik nem ülnek fel a szocisták pánikkeltésének). Ha így áll a dolog, engem is megemlíthetett volna: én szarva , de bíztam! A következő HUF-pániknál is ott leszek!
hogyhogy csak ezúttal? :-)
"Egyre jobban szenved a forint 2012.12.21 11:05
Tovább gyengült a forint a délelőtt során, ahogy külföldön is fokozódik a lejtmenet a tőzsdéken. Az euró jegyzése 286,5-ig emelkedett.
http://www.portfolio.hu/img/upload/2012/12/huf2865121221.png"
Na most a grafikonon azt látom, hogy a forint 288,5 ről 286,5-re (!!) "gyengült" :-)
Miről is beszélünk :-)
"sajnos JéPé nem emlékszel jól, mert itt januárban bankpánikot akartak csinálni a szocik ui a médiájuk hemzsegett attól hogy mennyien viszik ki a lét és közel a Mo csőd "
Lehet,hogy csak hozzám nem jutottak el a hírek, és ez mind megötrénhetett, végül is egy ellenzékből kitelik egy ilyen hisztériakeltés, és akkor elhiszem, hogy Matolcsy nem csak az árfolyamgörbétől izzadt, hanem a munkától is,hogy a szocis hisztériakeltést elcsendesítse, csendesítsék.... és akkor csak többékevésbé helytálló a kérdés amit írtam lentébb. Annyira azért tartom érvényességét ,hogy ez győzelem nem jött volna létre, ha nincsenek azok akik bíztak az ország gazdaságában, vezetésében , (és akik nem ülnek fel a szocisták pánikkeltésének). Ha így áll a dolog, engem is megemlíthetett volna, én szarva , de bíztam! A következő HUF-pániknál is ott leszek!
háát itt tiporták egymást a pánikolós ügyfelek mindegyik eurót akart és kivinni a pénzét bécsi bankszámlára mert itt jön az ősszeómlás :o))) sok hülye.
hiába mondtam hogy legalább ne egyaz egyben váltson 320-n hanem várjon egy picit mert kedvezőbben is megveheti azt az eurót ha már ennyire pénikol, de szteük csőd és kész és világvége volt 11dec 12 jan szóval tudtam h itt a fordulat :o)))
sajnos JéPé nem emlékszel jól, mert itt januárban bankpánikot akartak csinálni a szocik ui a médiájuk hemzsegett attól hogy mennyien viszik ki a lét és közel a Mo csőd
http://index.hu/gazdasag/2012/12/20/matolcsy_legyoztuk_az_egyesult_balliberalis_hadakat/
Ha ez bankpániktól mentette meg az országot , és a gazdaságot -mióta második miniszteri ciklusát vezeti - , akkor én megmentek mindekit a világvégétől , ami ma lesz! Ne féljen senki!
Csak egy kérdés: milyen bankpánik?? Mitől? Attól , hogy az EUR/HUF felszökik 320-ig?
2008 öszén beszélhettünk lehetséges bankpánikról!
tartom és emelem.
nyilt még 1,ha már igy tart ez a szint.
Nagyon jó kérdéseket tettél fel. A válaszokat is tudod?
A népek, nemzeti gazdaságok fejlődése mindig csak a többiekhez képest érdekes, önmagában semmit se ér. És nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy nemzet felemelkedése egy másik lesüllyedését jelenti és fordítva.
Meg is van az összes válasz a kérdéseidre:
Valakinek alul is állni kell, hogy a hátára állva egy másik átmászhasson a téglafalon.
Tehát szerinted nekünk lehet, amit a nagyoknak lehet? Naiv vagy.
Vagy szerinted a háttérben lepaktált a kormány a nagyokkal?
Két verzió lehetséges:
1. A kisegér elefántokkal harcol. Tele vagyunk ellenséggel és a kormány igazat beszél a népnek. Ez mind szép és jó, de ebből nem jövünk ki győztesen.
2. A kisegér lepaktált az elefántokkal. De továbbra is azt beszéli, hogy az elefántok ellenségek, védekezzetek ellenük (árfolyamgát). Ebből a nép megint nem jön ki győztesen.
ez nem volt egy nagy ötlet:)
később láttam,megjött a hir is hozzá.
milyen 1 perc alatt érkezett már az imént a szintre,részemről 1 long nyilt,stop rajta.
A klónok birodalmában? :)
"Álmomban két macska voltam és játszottam egymással."
nézz,oda -Deák Koppány:)
Soha! Ne is ábrándozzon ilyenről, senki, hogy két elszállt egyén - egyik erre, másik arra - meg fogja érteni egymást. Soha!
A kiegyezés:)