Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: darts

#586848 matgab Előzmény: #586842

Én zsidóztam? Mit jelent ön szerint az a szó, hogy zsidózás?

A zsidó válogatott teljesen helytálló kifejezés, hiszen a zsidó az nemcsak egy vallás. De ha ön szerint az nem nép megjelölése is, akkor meg nem tudom kik élnek izraelben, mert izraeli nemzet, ugye, mint említettem nincsen, nem is volt soha...

Jujj, ez nagy öngól lesz...

Izraelbérenc? Ez zsidózás? Miért hát micsoda? Írjam ki úgy, hogy Izrael által felbérelt ügynök, ez így már nem sérti a füleit?

Amúgy elvakult kerájgyülőlete nem láttatja a valós helyzetet. Sajnos , vagy nem, de nem minden a kerája dől el a világban. A cionista politika mindenhol igen agresszív, rátarti és náci az egész világon , és ez már így volt Orbán előtt is és így lesz Orbán után is...

#586845 Arsene Lupin Előzmény: #586829

Amúgy tény, hogy egy ilyen döntést a németekkel vagy az angolokkal szemben nem mertek volna hozni. Viszont a kerály dölyfössége és akadékoskodása miatt ahol tudnak, betartanak nekünk a világban. Az izraeli eset jól jött nekik ürügyként. Ahol a kerály egy dölyfös p*cs, a MOB elnöke meg egy szellemi tolvaj, ott sok jóra nem lehet számítani.

#586843 prfecó Előzmény: #586840

Tényleg valaki megmagyarázná, mi fészkes fenét keres Európa Bajnokságon Izrael?

Van Afrika Kupa inkább odatartozik - ott jókat lehet huhogni és akkor a rasszizmus is kétoldalú:-)),de lehet Palesztin - Izrael meccseket szervezni micsoda jó kis balhék lennének.

#586841 Arsene Lupin Előzmény: #586838

Szerintem a bunkó zsidózás sz*rából már nem tud kimászni. Azért szólok, mert nem vagyok érintett, viszont irritál.

#586840 matgab Előzmény: #586839

Ne mossa a xart Lupin bácsi!

A rasszizmus, az akkor is rasszizmus, ha a magyart szídják!

Vagy a magyar nemzetet lehet szídni, de a zsidót nem? vagy hogy van ez maga szerint?

A sport ma már nem sport, hanem politika és pénz.

Eleve annak sincs létjogosultsága hogy miért az EB-ken meg az Európai nemzetközi ligákban indulnak...

#586839 Arsene Lupin Előzmény: #586836

Nézzen utána, mit jelent a rasszizmus! Ha nem tudja, mit jelent egy szó, ne használja.

A magyar-román feszültségek történelmi és nemzetiségi eredetűek, nem rasszizmusból erednek. Amúgy a románok sajnos mindig is nagyságrendekkel jobbak voltak nálunk diplomáciában.

#586838 matgab Előzmény: #586833

Bocs, de van magyar nemzet, van francia nemzet, vagy van német nemzet...

De izraeli nemzet van?? Akkor hogyan lenne Izrael nemzeti válogatottjáról beszélni??

#586836 matgab Előzmény: #586833

Ja és amikor a románok kiírták transzparensre, hogy:

"utálunk titeket!" vagy "Mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában? 9 hónapig" az nem rasszista mi?

Mennyi büntetést kapott a román szövetség és válogatott??

Vagy a magyarokat lehet gyalázni büntetlenül óriás transzparenseken, de a zsidót vagy a négert nem??

Na látod fiam, ezt hívják igazi kettős mércének és rasszizmusnak...

Ráadásul az UEFA a magyar felet, vagy hivatalos szervet meg sem hallgatta a korrektség kedvéért!

Szarkupac, korrupt egy **** bagázs az egész Uefa , platinistül, blatterestül együtt!

#586833 Arsene Lupin Előzmény: #586829

A FIFA és az UEFA nagyon szigorúan megtorolja a faji megkülönböztetést. Egy meccs hevében tett rasszista megjegyzésért is súlyos büntetés jár. Az MLSZ-ben ezt előre tudhatták. A nagy focibarát kerály is kussolt. Bezzeg Zürichben verte tegnap a nyálát. Időben el kellett volna határolódnia a jelenségtől, nem tette meg, mert f*sik a szélsőjobbtól. Hát ezt most nagyon elb*szták.

Amúgy nem "zsidó válogatott", hanem izraeli válogatott. A beírásáért a fociban több hetes eltiltás és súlyos pénzbüntetés járna. Meg néhány privát pofon.

darts

#583494 Zotya32

sport 2 műsorán élőben követhető a darts vb. (pdc, phyl taylor és a többiek)

Szerintem a szükséges mi…

#583240 TrendMan

Szerintem a szükséges minimumot teljesitették ahhoz, hogy ajnározhassák magukat.

Ilyen tehetséges játékosokkal (Görbiczet már 10 éve a világ legjobbjának választották!), két BEK esélyes csapattal és olyan körülmények között készülve, amihez képest Montenegró még a sötét középkorban van, már réges-régen arany és ezüst érmeket kellene hozniuk a nagy világversenyeken.

Ehhez képest 10 év alatt ez a második bronzérem, ezüst, arany nuku, Görbicz minden világverseny előtt idegileg kikészül és vagy leforrázza magát vagy influenzás lesz, de biztos, hogy nem lesz fit, a norvég fóbia a legmarkánsabb teljestimény, amit fel tudnak mutatni évről évre.

Összességében azt gondolom, hogy csakúgy fejben, mint csapatjátékban gyengék, büszke akkor lennék, ha olyan csapatunk lenne, mint Montenegrónak van:-(

Re: nincs cím

#583162 matgab Előzmény: #582963

szép volt , meg szerencsénk volt. Összességében azért a 4 győzelem- 4 vereség nem túl meggyőző mérleg, van még hova fejlődni!

Dánok jobb mérleggel mögöttünk, Oroszok 2 vereséggel 6....