Most hattal mennek az oroszok és egyáltalán nem szimpatikus az a lezserség, amivel most játszunk.
Az a tapasztalat, hogy ha most leülnek, akkor már az elődöntőre se tudnak majd felprögni.
Remélem nem marad ez igy.
Most hattal mennek az oroszok és egyáltalán nem szimpatikus az a lezserség, amivel most játszunk.
Az a tapasztalat, hogy ha most leülnek, akkor már az elődöntőre se tudnak majd felprögni.
Remélem nem marad ez igy.
Majd, ha a ki-ki meccseken sem remegnek meg a kezek, akkor talán lehet örülni is.
Ez még mind csak előjáték:)
Ronnie az egész szezonban nem lesz úgy néz ki.
UK döntő tegnap este volt. Izgalmas volt, ha nem is a legszínvonalasabb.
Nem tudom Ronnie játszik e még valaha, a vb-re akarják rábeszélni térjen vissza.
147 miatt, és, hogy már az első golyó után meglátta, hogy ebből maximum lehet ezért tettem be videót, nem UK miatt. :)
Most már nem tudom miről beszéltek, én ezt találtam a UK Championship döntőjéről:
http://uk.eurosport.yahoo.com/news/snooker-selby-murphy-deadlocked-uk-final-174222766.html
(Itt viszont nincs Ronnie.)
Hihetetlen , nyitott állás volt de első piros után megkérdezi mit fizet a maximum break. Szerény. :) Tud egy "kicsit" snookerezni.
A végén a játékvezető kell noszogassa lökje be a feketét, mert már kezet fog az ellenféllel, elvileg az a meccs végét jelenti, elfelejti majdnem a feketét.:)
Ez kegyetlen. Megkérdezi mennyi a maximumbreak pénzdíj mikor még tele az asztal (bíró sem tudja megmondani) aztán letakarít mindent. Juj :D Ez az ember egy zseni.
Ma este UK döntő.
:-)
Bezzeg a ruszki reporter simán ki tudja mondani, hogy Balazs Dzsudzsak (nem úgy mint nyugaton), igaz addigra már gól lett.
Szép! Majdnem olyan szép, mint a Liverpool ellen volt.
Sunderland - West Brom élőben 0:2 /digisport/
Gera jó passzokat ad, most is az ő labdájából adott valaki gólpasszt.
(Ez akkor gólpassz-passz?)
Sőt most hallom az elsőt ő rúgta:-)
Egy kör Norbival - WTCC 2012, Makaó
Ki fogja nézni a hajnali közvetítést? Én aludni sem fogok tudni, szerintem. De ahogy egy nagyon okos embertől hallottam, az éjszaka különben sem arra van, hogy aludjunk, hanem, hogy sötét legyen!
_embedded
A West Brom idegenben nyert 2:1-re a Premier League/ben.
A meccs legjobbja egy védő, a svéd Olsson volt, akiről az Eurosport valóságos ódákat zeng.
Taktikai érzék, tökéletes helyezkedés, a védelem irányitásának képessége etc.
Szerintem a magyar válogatottból pont egy ilyen védő hiányzik.
(Gera ezúttal csereként kapott szerepet.)
Kb 6-7-8 éve kattantam rá , izgalmas vsz. :) Hangulat is kell hozzá , de határozottan jó. :)