Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#579865 big-ebuy Előzmény: #579863

A Deutsche Post (XETRA: DPW), Európa legnagyobb postai szolgáltatója 2 milliárd euró értékben tervez kötvényeket kibocsátani, a cél a nyugdíjterhek eredményre tett hatásának csökkentése. A vállalat 1-1 milliárd euró értékben bocsát ki részvénnyé átváltoztatható és hagyományos kötvényt.

A német kormány májusban 298 millió eurót követelt a Deutsche Posttól, miután az Európai Bizottság megállapítása szerint az 1989 óta biztosított állami finanszírozás sérti a trösztellenes jogszabályokat.

A Deutsche Post részvényárfolyama 0,8%-os lecsorgást mutat.

Na bazz, ez mi... előbb …

#579859 Fornit

Na bazz, ez mi... előbb néztem, 7461 volt. Biztos vmi adat...

#579829 TrendMan Előzmény: #579805

Korábban ez igy volt, mióta a német szinte az egyetlen jól teljestiő gazdaság a világban, azóta talán nem.

Ahhoz, hog lássuk, kellene egy kiadós esés:-)

forgalom az nincs olyan …

#579811 Sumér harcos

forgalom az nincs olyan hatalmas,szinte a 7000 alá menet óta...

szeretnék egy pl. tegnapi forg tripláját látni,hogy lehessen ezzel az egésszel vmit kezdeni,ebből a megközelitésből is.

#579805 rbbj11 Előzmény: #579804

azt én eddig sehol nem láttam. Amikor esés volt, akkor is az éves eredménye magasabb % volt mélyponton is, mint azonos időben SP vagy DJI eredménye

lehet félreértettelek: igen, dax akkor is felülteljesít POZITÍVAN, mikor minden esik. Ha így gondoltad, akkor egyetértek

#579802 rbbj11 Előzmény: #579800

dax brutálisan felülteljesít, úgy látszik, itt már forever long lesz 8200ig

amíg 7500 at nem töri át, addig azonban shortokkal próbálkozom, de ugy látom feleslegesen

#579800 Fornit Előzmény: #579793

A futuressel mozog 15:30 előtt. Gyakorlatilag amikor a inkább mozgások várhatóak zárva van, 17:00-22:00 között vakrepülés, aztán reggel lesz valami.

Dax shortom ma eldobtam 50-nél.

#579793 TrendMan Előzmény: #579785

A holnapi napot veszélyesebbnek érzem a munkanélküliségi és egyéb adatok miatt a kiütés oldaláról.

SAP certivel probálkozott már valaki?

Hogyan mozog az?

Csak 15.00-17.00 között van benne mozgás, aztán másnap reggelig semmi?

Hogy lehet vele kereskedni?

#579786 big-ebuy Előzmény: #579785

Jövő hét közepéig megkaphatja Spanyolország a bankjai feltőkésítéséhez szükséges 39.5 milliárd eurós segélyt, aminek köszönhetően várhatóan alacsonyabb hozamok mellett tud államkötvényeket kibocsátani az elkövetkezendő időszakban a bajba jutott ország és így fenntartható pályára állítható a költségvetés, valamint elkerülhetővé válik az államcsőd. A hír javítja a befektetői szentimentet, de figyelembe véve az elmúlt napok extrém menetelését nagyobb volatilitás/”kirázás” is elképzelhető, különös tekintettel arra, hogy csütörtökön esedékes az Európai Központi Bank kamatdöntő ülése, illetve pénteken publikálják az amerikai munkaerőpiaci adatokat (Non-farm payrolls).