„Phiona arrogánsan postolgatta sokszor ugyanazt, pedig mondtam, hogy szerkessze át a személyeskedő részét.”
Megcsal a memóriád. Itt van annak a topiknak a linkje: http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1977/1
Semmit nem mondtál h szerkesszek át hanem töröltél, és ez után postoltam újra h ha vkit érdekelne a beírás, az előzményre kattintva elolvashassa. A 60. és 72. bejegyzés között ellenőrizhető, már ami belőle merth a saját hsz-eidet (61, 65) is teljesen kivetted.
Az gondolom megvan h a törölt bejegyzés akkor olvasható másoknak is (nem a válasz erre-vel a regelteknek) ha vki válaszol rá, és így annak az előzményeként (jobbra fönt rámenve) látható. Ha nem válaszolnak rá (v a választ kiveszik), nem. Ezért ha megszakítod a láncot és a beíró azt akarja h mégis olvashassák, magának kell magára válaszolnia, amit írtam az amúgy (végül) a 71. hsz előzményeként olvasható.
És mi a bánatnak postolgatnám soxor ugyanazt eltérő időpontokban? Írtam reggel (60.) erre te írtál délelőtt (61. – amit aztál töröltél), amire írtam délben (62.), majd írtak mások, aztán du. az egészet kimoderáltad, és ezért tettem be újra meg írtam le a véleményem az eljárásodról. Ez ellenőrizhető, és ennyit a hitelességről.
Nah akkor most is moderálhatsz 1 jót meg mondhatod h helybe jöttem a lóf@szért, majd ugyanígy láthatóvá teszem ezt az írást is :-)