Regisztráció Elfelejtett jelszó

Még szokatlanabb válasz avagyonról, vagyonosodásról, tőzsdéről,

Re: törölve

#577219 phiona Előzmény: #576974

„Ha ő tud többször postolni, mert erős akar lenni, akkor én tudok többször törölni, mert nekem meg jogom van erre.”

Így van, csak a sorrend volt fordított. Jogod volt törölni nekem meg jogom volt a technikával élve láthatóvá tenni a törlésed után a törölt beírást. Továbbá: jogod van rosszul emlékezni, nekem meg jogom van felhívni rá a figyelmedet.

Olyan jó így itt mint az oviban tudod :-) elvetted a lapátomat huhh most majd jól elveszem a gumikrokogyilodat :-) Csak farokmérőst ne rendezzünk mert abban tutira vesztenék :-)

Amit még gondolok a dumcsiba írom.

#577215 phiona Előzmény: #576974

„Phiona arrogánsan postolgatta sokszor ugyanazt, pedig mondtam, hogy szerkessze át a személyeskedő részét.”

Megcsal a memóriád. Itt van annak a topiknak a linkje: http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1977/1

Semmit nem mondtál h szerkesszek át hanem töröltél, és ez után postoltam újra h ha vkit érdekelne a beírás, az előzményre kattintva elolvashassa. A 60. és 72. bejegyzés között ellenőrizhető, már ami belőle merth a saját hsz-eidet (61, 65) is teljesen kivetted.

Az gondolom megvan h a törölt bejegyzés akkor olvasható másoknak is (nem a válasz erre-vel a regelteknek) ha vki válaszol rá, és így annak az előzményeként (jobbra fönt rámenve) látható. Ha nem válaszolnak rá (v a választ kiveszik), nem. Ezért ha megszakítod a láncot és a beíró azt akarja h mégis olvashassák, magának kell magára válaszolnia, amit írtam az amúgy (végül) a 71. hsz előzményeként olvasható.

És mi a bánatnak postolgatnám soxor ugyanazt eltérő időpontokban? Írtam reggel (60.) erre te írtál délelőtt (61. – amit aztál töröltél), amire írtam délben (62.), majd írtak mások, aztán du. az egészet kimoderáltad, és ezért tettem be újra meg írtam le a véleményem az eljárásodról. Ez ellenőrizhető, és ennyit a hitelességről.

Nah akkor most is moderálhatsz 1 jót meg mondhatod h helybe jöttem a lóf@szért, majd ugyanígy láthatóvá teszem ezt az írást is :-)

Re: nincs cím

#577174 rbbj11 Előzmény: #577112

ez inkább nem azt jelenti, hogy nincs meghatározható egyéniség, csak egy ilyen nagy keverék, egyveleg? :)

#577143 Előzmény: #577131

Akkor nem mondtam érthetően. Ha valaki felvállalja azt, hogy tizensok éves autoval közlekedik, mert az volt az élete vágya és csak abban boldog, azt én erénynek tartom, mert az ilyen ember tesz a konvencializmusra és saját magával törődik. Mondhatni, egyéniség, akit nem érdekel mások véleménye, ha őszintén jól érzi magát. EZ VALAMI az én szememben.

Ugyanakkor hadd ne tartsam már egyéniségnek azt, amikor valakik a tizensok éves autokat azért fényezgetik és fikázzák az újakat, mert nincs rá pénzük. Én erre írtam, hogy nem igazán tudok azzal mit kezdeni, hogy tizenéves autokat beszélnek ki egy tőzsdeforumon. Nem mondom, hogy Bugatti-Ferrari vonalon kellene értekezni, mert az nyilván nevetséges lenne Magyarországon, de azért az új, illeve pár éves autok szerintem logikusabb lenne a sikeres bróker vonalon.

#577131 lagwagoner Előzmény: #577115

Nononono, volt ott offense. Hogy azt hitted, hogy egy tőkepiaci forumon azért többre vitték az emberek. Ehelyett 10-en éves autókat beszélnek ki. Volt ilyen is. Hát látod, ilyen szarok vagyunk :-)

#577118 Előzmény: #577106

Igen, én pont olyan vagyok mint én.

És ezzel most mit szerettél volna mondani?

#577115 Előzmény: #577102

Na ez pont nem így nézett ki, hanem azt kérdeztem, hogy TÉNYLEG ebben találta meg a mai autok között is a legjobbat kvázi pénz nem számít alapon? Amikor erre azt írta, hogy igen, akkor azt írtam, hogy "értem, köszönöm, nincs több kérdésem."

Ebben hol volt tragacsozás?

Éppen megköszöntem a válaszát, és ennyi. Ha valaki tényleg ebben találja meg a legjobbat, és tényleg azért, mert megvehetné a drágábbat is, de neki ez kell, akkor tök jó és nagyon szerencsés ember. Ez baj lenne? :o

#577112 Előzmény: #577089

Hülyeségből benyomtam az első személyiségtesztet, amit kidobott a Google:

http://tesztek.rnet.hu/nep/teszt1.php

Eredmény:

"Sajnos túlságosan szerteágazó a személyiség-profilod, vagy nem vetted a tesztet túl komolyan, ezért nem tudunk számodra értékelést adni."

Komolyan vettem a tesztet.

#577109 lagwagoner Előzmény: #577081

Engem annyira felvidítasz, de komolyan....igazi szociológiai tanulmány az egész forumbuli. Múzeumot majd emelhetünk neked, azért :-). vagy egy kis 15 méteres szobrot. Csak ennyit írnék alá: AZ EMBER.

#577102 lagwagoner Előzmény: #577079

"csatlakozhatunk a kimagasló egyéniségetek mögé????"

Az arc mögötti helyet is kitölti. nem férsz be a pixisbe amugy sem. Pláne ezzel a 10-en éves "tragaccsal". Vagy mi is volt a baja vele :-) És még márkaszervízbe se jársz...:-)

#577101 Előzmény: #577089

LOL, te tényleg nem ismered a szót?

Egyéniség="az egyes emberek egyszeri, sajátosan rájuk jellemző tulajdonságainak összessége."

#577100 Előzmény: #577091

Igen, néha szoktam szerkeszteni, ezért van a szerkeszt gomb.

Most az neked az új, hogy van ilyen gomb, vagy az, hogy azt én is szoktam használni? :) Gopndoltam, kedvesebbre fogalmazom a kérdést, és beszúrtam elé egy mondatot.