Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: kitartott nők

#576976 Előzmény: #576970

Rendkívül bonyolult, beírtam a nevét szóköz nélkül és egy .com-mal a végén :)

Ma ponyva-bulvár leszek …

#576972 lagwagoner

Ma ponyva-bulvár leszek én is, ne haragudjato ezért. Rohadt fáradt vagyok.

#576965 Előzmény: #576954

"Nem tudom milyen ember _AT_ pontosabban számomra milyen benyomást keltene."

Mindig leírom, de soha nem értitek meg :)

Howard Stern - avagy, "egyéniség". Ez utóbbi általában mindig kiveri az ezzel nem rendelkezőkben a biztosítékot, ezért is fognak össze, és hivatkoznak mindenfélére, hogy elnyomják. Aztán valójában ők olvassák legtöbbet, amit írok :) :) :)

Böfi röfi beszéde Howard Stern adatokról:

" - mennyi ideig hallgatja egy átlagos hallgató?

- átlag másfél órát!

- úristen! És mit hallgatnak annyit rajta?

- hát, kíváncsiak, hogy mit fog mondani.

- na jó, de hát vannak, akik útálják. És azok mennyit hallgatják?

- átlag két és fél órát!

- ÉS MIÉRT?

- hát, kíváncsiak, hogy mit fog mondani."

Most képzeljed el, hogy mennyien vannak, akikről külön topicba mennek el meditálni, hogy milyen lehet valójában - szerintem ez aztán a valami :) JA igen, nem hasonlítom magam hozzá, még csak nem is példakép, de a példa képpen pont jó lesz ;) És csak Ibiza kedvéért, nem rossz a honlapja, de szerintem már kicsit elavult a design :)

#576954 lagwagoner Előzmény: #576866

Hát, ahogy jellemezted szegény _AT_-t Thomas Mann Cipollája jutott eszembe, és ezt sziporkázó humorral tetted, Jót nevettem.. Bravó csak így tovább. (Már nem a minősítésre értem, hanem a stílusodra).

Nézd, azzal, hogy _AT_ megosztó személyiség, már olyat ért el ami keveseknek sikerül, és ezt az érdemet nehéz elvitatni tőle (mert ez érdem). Hogy mennyire kuszák, az szubjektív, vannak benne ellentmondások, de a dialektikus érvelése nem rossz. Következetességére pedig bármikor rácáfolhatsz, max ki lesz moderálva, hisz ezen joga megilleti az adott szobákban. :-))

Hogy árkokat kelt, és maga köré gyűjti a "cuppanósokat"? mert tehetsége van hozzá, és aki cuppan, annak valamilyen hiányát pótolja ez a rajongás. De ezt sem negatívan értem, hisz hitnek kell lennie az embernek, és ha valakinek hitrendszere egy személyben meg is testesül, az örülni fog ennek a felfedezésnek. Ezek érthető reakciók.

Nézd _AT_ írásai mindenkinek célba érnek (kinek melyik), azaz sokrétű (ebbeől eredendően minden fronton nem lesz 100%-os érvrendszere), de ismersz olyat aki ennyi fronton ennyi "csatát" tud vívni?

Nem tudom milyen ember _AT_ pontosabban számomra milyen benyomást keltene. Tőlem lehet vállalkozó, szbadkőműves páholy Nagymestere, vagy egy szent, messiás vagy egy gyári munkás, írásai gondolkodásra késztetnek mindenkit.

"Hozzáteszem h messze nemvok ballibsi sőt, amiért külön is érint."

HSZ-odat nem is politikai prekoncepcióval olvastam. Véleményed, még egyszer, sziporkázó, és érthető, de hozzáteszem hogy vélelmezett arroganciáját az is növeli, ha róla beszélünk.

Arrogáns? Meg lehet, sőt. De van oka rá.

"a másik viszont h 1 fórumnak van 1 önmozgása dinamikája és a betolakodó agresszív eluralkodók kibillenthetik az egyensúlyt."

őszintén? Az egyensúly már kibillent....

P.S. gyere gyakrabban...:-) Már csak az egyensúly miatt is ;-)

Re: nincs cím

#576950 Ibiza Előzmény: #576942

nem..meg a buta jogászkodásra sem..nincs tiltva az asztalra sz@rás sem..még sem illik..nem szokás..meg normális embernek nincs is rá természetes igénye..

nekem kispályás aki kitöröl egy hozzászólást majd ő válaszol rá.. meglepő módon azokat törli amik rontják a saját polírozását..

de többet sem róla..

No, ti is ki lettetek ny…

#576935 Ricsi

No, ti is ki lettetek nyesve? :D

Majd lesz saját topicja, bár van már egynéhány :D:D:D

általában egyszerűen fog…

#576927 Ibiza

általában egyszerűen fogalmazok..ursi engem nem ért..viszont at-t simán..:)

én a gyógyegér topikba (még szokatlanabb..) nem írok többet..akinek vállalkozással vagy pénzzel kapcsolatban van kérdése ide írja..vagy van külön vállalkozás topik is tán.

Re: nincs cím

#576926 Margaretta Előzmény: #576924

Na, jöttem én és idemásolom, amit a vagyonos topikba írtam. Mire elküldtem, kimoderálták az írásod, asszem így járok én is.

Ezt írtam:

Furcsának tartom én is, hogy az írásaid nehezen érthetők.

Mit lehet pl. azon nemérteni, amit nemrégiben írtál:"...a sértődés és düh akkor jön az embereknél, amikor elfogynak az érvek ...sarokba szorultak." :)

Vagy csak azok nem fogják az üzenetet, akiknek szól . ?

még szokatlanabb válasz.…

#576924 Ibiza

még szokatlanabb válasz... topikban nem normális a maki..törölget utána válaszol a töröltekre.. gondolom a topikindító csinálja..:)

#576866 phiona Előzmény: #576714

A rácuppanás alatt azt értettem h láthatóan többeket győz meg AT a papagájkommandós hengerével, amivel alakíthatja a gondolkodásukat felfogásukat véleményüket. És azt is h 1 álompasi képet fest magáról, a hipervállalkozóét akihez miközben egész nap fórumozik dől a lé, 2 fórumbejegyzés között dönt milliókról vállalati ügyekről. Nagyvállalkozói lét a kellő cuccossal, és a munka amihez és amiben nem kell kimozdulni tárgyalni, pizsamagatyóban is intézhető egész nap, cégekben meg eleve nincsenek bizottságok (szte) sőt aki ezt mondja hülye – állítja 1 tőzsdei fórumon ahol azért evidencia ami, vö rt-k bizottságai stb.

H mit látok gondolok a tényleges helyzetéről inkább nem írnám le és joga van a virtuális személyiséghez de bármennyire is jó meglátásai vannak részletekben, mégis inkább árt (és ez a lényeg) asszem. A nézetek kuszaságán kívül az is h sokakat irritál ez az elvakultság és arrogancia, a „ha mi tesszük jó ha ők nem”, és kicsike moderálós hatalommal így erőből és élvezettel élni is ijesztő. Szal ha én kormánypártunk helyében olvasnám őt azt mondanám h bakker ha ilyen támogatóink vannak ellenségre már kb nem is lenne szükségünk :-) De nagy az elvakultság a saját nézetrendszer igazolási igénye, a messiások és szájbarágások igénye amit a mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma szintjén megadja. Összefoglalva: AT abban amit terjeszt sztem inkább árt és árkokat kelt. A tőkés társaságok világuralma (írta Korten) óta (ha előbb nem is) tudjuk h mi hogyan működik, ezt ilyen habzó hatásvadász módon eredetiként eladni hangzatos blogcímekkel hamvazsozással kisebbrendűségi indulatkeltéssel egyhelyben toporzékolás és populista hangolás, aminek az AT féle zavaros nagyvállalkozói egóval több a kára mint a haszna… Hozzáteszem h messze nemvok ballibsi sőt, amiért külön is érint. Persze AT bepetézhet de nem kell mindent bekajálni tőle – ennyi röviden, a másik viszont h 1 fórumnak van 1 önmozgása dinamikája és a betolakodó agresszív eluralkodók kibillenthetik az egyensúlyt.

Ha azt gondolod h elfogult vagyok és ez bosszúféle tőlem a törléséért v a bunkó beszólásért, tévedsz :-) ha erre járnék visszaszólhattam volna rég, akkor amikor felmerült de eleve sem erre járok meg szokva is vagyok máshonnan :-) Nah ha ezek után van még kedved tovább is :-) visszatérhetünk majd a törölt (zsidókérdéses) részre is :-)

Re: Phionanak

#576721 phiona Előzmény: #576712

Sérelmem nincs, de a wannabe cuppanások nahh.... léteznek, ennyit röviden és anélkül h adni akarnék a hétvégi éjszakáknak :-) kutattam is nem épp errefelé de megérintett közben :-) és hazudnék ha azt mondanám h kívülmaradva, de ez egész más történet, AT Ursi akárki mentes és túllevős, szal asszem absztakt tudok lenni ezekben, beszélgethetünk tovább, de most jó éjt :-)

Mondjuk az E-Star topicb…

#576715 lagwagoner

Mondjuk az E-Star topicban gyakran uralkodott felfokozott hangulat ezt tapasztaltam. Sokan voltak idegesek... Voltak durva, gusztustalan benyögések.

kitartott nők

#576714 lagwagoner

phionia: "vigyázzunk a rácuppanással, nem biztos h elfogulatlan és tiszta a nézetrendszere, nem biztos h tuti rányomulni "

Re: Phionanak

#576712 lagwagoner Előzmény: #576710

Ahogy érzed. A Dumcsi szoba mindent elbír....a régmúlt sérelmeket is. Bár a "cuppanásodra" ez nem vet jó fényt ;-)