Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: kitartott nők

phiona Előzmény: #576714

A rácuppanás alatt azt értettem h láthatóan többeket győz meg AT a papagájkommandós hengerével, amivel alakíthatja a gondolkodásukat felfogásukat véleményüket. És azt is h 1 álompasi képet fest magáról, a hipervállalkozóét akihez miközben egész nap fórumozik dől a lé, 2 fórumbejegyzés között dönt milliókról vállalati ügyekről. Nagyvállalkozói lét a kellő cuccossal, és a munka amihez és amiben nem kell kimozdulni tárgyalni, pizsamagatyóban is intézhető egész nap, cégekben meg eleve nincsenek bizottságok (szte) sőt aki ezt mondja hülye – állítja 1 tőzsdei fórumon ahol azért evidencia ami, vö rt-k bizottságai stb.

H mit látok gondolok a tényleges helyzetéről inkább nem írnám le és joga van a virtuális személyiséghez de bármennyire is jó meglátásai vannak részletekben, mégis inkább árt (és ez a lényeg) asszem. A nézetek kuszaságán kívül az is h sokakat irritál ez az elvakultság és arrogancia, a „ha mi tesszük jó ha ők nem”, és kicsike moderálós hatalommal így erőből és élvezettel élni is ijesztő. Szal ha én kormánypártunk helyében olvasnám őt azt mondanám h bakker ha ilyen támogatóink vannak ellenségre már kb nem is lenne szükségünk :-) De nagy az elvakultság a saját nézetrendszer igazolási igénye, a messiások és szájbarágások igénye amit a mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma szintjén megadja. Összefoglalva: AT abban amit terjeszt sztem inkább árt és árkokat kelt. A tőkés társaságok világuralma (írta Korten) óta (ha előbb nem is) tudjuk h mi hogyan működik, ezt ilyen habzó hatásvadász módon eredetiként eladni hangzatos blogcímekkel hamvazsozással kisebbrendűségi indulatkeltéssel egyhelyben toporzékolás és populista hangolás, aminek az AT féle zavaros nagyvállalkozói egóval több a kára mint a haszna… Hozzáteszem h messze nemvok ballibsi sőt, amiért külön is érint. Persze AT bepetézhet de nem kell mindent bekajálni tőle – ennyi röviden, a másik viszont h 1 fórumnak van 1 önmozgása dinamikája és a betolakodó agresszív eluralkodók kibillenthetik az egyensúlyt.

Ha azt gondolod h elfogult vagyok és ez bosszúféle tőlem a törléséért v a bunkó beszólásért, tévedsz :-) ha erre járnék visszaszólhattam volna rég, akkor amikor felmerült de eleve sem erre járok meg szokva is vagyok máshonnan :-) Nah ha ezek után van még kedved tovább is :-) visszatérhetünk majd a törölt (zsidókérdéses) részre is :-)