Re: kitartott nők
lagwagoner Előzmény: #576866Hát, ahogy jellemezted szegény _AT_-t Thomas Mann Cipollája jutott eszembe, és ezt sziporkázó humorral tetted, Jót nevettem.. Bravó csak így tovább. (Már nem a minősítésre értem, hanem a stílusodra).
Nézd, azzal, hogy _AT_ megosztó személyiség, már olyat ért el ami keveseknek sikerül, és ezt az érdemet nehéz elvitatni tőle (mert ez érdem). Hogy mennyire kuszák, az szubjektív, vannak benne ellentmondások, de a dialektikus érvelése nem rossz. Következetességére pedig bármikor rácáfolhatsz, max ki lesz moderálva, hisz ezen joga megilleti az adott szobákban. :-))
Hogy árkokat kelt, és maga köré gyűjti a "cuppanósokat"? mert tehetsége van hozzá, és aki cuppan, annak valamilyen hiányát pótolja ez a rajongás. De ezt sem negatívan értem, hisz hitnek kell lennie az embernek, és ha valakinek hitrendszere egy személyben meg is testesül, az örülni fog ennek a felfedezésnek. Ezek érthető reakciók.
Nézd _AT_ írásai mindenkinek célba érnek (kinek melyik), azaz sokrétű (ebbeől eredendően minden fronton nem lesz 100%-os érvrendszere), de ismersz olyat aki ennyi fronton ennyi "csatát" tud vívni?
Nem tudom milyen ember _AT_ pontosabban számomra milyen benyomást keltene. Tőlem lehet vállalkozó, szbadkőműves páholy Nagymestere, vagy egy szent, messiás vagy egy gyári munkás, írásai gondolkodásra késztetnek mindenkit.
"Hozzáteszem h messze nemvok ballibsi sőt, amiért külön is érint."
HSZ-odat nem is politikai prekoncepcióval olvastam. Véleményed, még egyszer, sziporkázó, és érthető, de hozzáteszem hogy vélelmezett arroganciáját az is növeli, ha róla beszélünk.
Arrogáns? Meg lehet, sőt. De van oka rá.
"a másik viszont h 1 fórumnak van 1 önmozgása dinamikája és a betolakodó agresszív eluralkodók kibillenthetik az egyensúlyt."
őszintén? Az egyensúly már kibillent....
P.S. gyere gyakrabban...:-) Már csak az egyensúly miatt is ;-)