lehet már fióna is rácuppant volna :o)))
na léptem, mert már nekem rég aludnom kéne ...
lehet már fióna is rácuppant volna :o)))
na léptem, mert már nekem rég aludnom kéne ...
"vigyázzunk a rácuppanással,"
Hallod Ursi? :-)
"1 hsz-ben egyszerre nevezett recskázó hülyegyereknek és elaggott őskomcsinak. "
Hűha...szellemes :-O
"a másoktól beteges visszaigazolás keresése, ..."
Ez még eszembe se jutott, de érdekes megfigyelés...
"nem biztos h tuti rányomulni luxusfeleséges állás reményében… :-)"
Itt elég sokunknak van "normális" állása, meg mondjuk nem is ő linkelgette be cége weblapját :-)
:o)))))))))) hát ez jó ! nagyon jó ! :o))))))))))
a zenésre nem emlékszem.
linkeltem valamit ?
at nem a bálványom, hanem úgy fest, hogy eleddig az egyetlen férfi (már ha az, mert ugye egy fórumon társalogva a fene tudja, hogy ki-kicsoda), akire felnézek.
de annyit már kiderítettem, hogy nem passzolunk egyéb dolgokban :o) egymáshoz, így kilőve, mint lehetséges megszerzendő pasi.
na jó :o) bevallom :o))) lenne egy másik is, akire fel tudnék nézni, de taszítanak álliberális attitűdjei, mint pl. kokain és egyebek :o)
egy ember ismer itt úgy is amikor harapós vagyok :o) látott már hisztizni, majdnem toporzékolni mint egy kisgyerek :o) és megtapasztalhatta milyen az ha undok vagyok :o) érdekes annyira jól tűrte, hogy azzal csak még jobban felhergelt :o) viszont épp ezért is igazán kedvelem, mert nem jött ki a sodrából.
szóval most nem voltam harapós :o) még.
Jajj Te :-) ne zavarj már össze, összeolvasgattam itt munka után merth én napi kenyérkereső dolgozó vagyok (nem állítólagos hipervállalkozó viszont masszív eltartó adófizető :-))... és vhol (lehet h nem itt) olvastam h Ursi szerint az avatar jellemez. Ami így sztem sem igaz, ahogy írod még annyiban sem h ki mit is akar üzenni vele, bár az enyém ennyiből célzatos volt aztán persze nyúlták is de nem ez a lényeg.... Ha érteni akarsz van h a mögöttesre sorok köztire is figyelni kell...
Ugyanmár...
Mit is jelent egy avatar? Nekem sosem volt, és nem is akartam. Bazsy (Kawabalázs) kérte pár éve, mutassam meg, milyen motort vettem. Jobb ötletem nem lévén, felraktam avatarnak. Azóta ezt a motort eladtam, volt másik, azt is eladtam, jelenleg nincs motorom. A kép azóta is itt van, és engem nem zavar.
Csak egy érdekesség a motorról. Megvette a DH5 kft. DieHard5, hogy értelme is legyen :)) Rendőrmotor lett volna, ami belemegy egy mercedesbe, de most úgy tudom, az egész jelenet kimaradt a filmből, így szegény paripám nem lett filmsztár. Kár érte... :D
Szóval, visszatérve a mondataidra, szerintem egy avatarból semmilyen következtetést nem lehet levonni. Max annyit, lusta voltam, és így mutattam meg Bazsynak. :D
Ursim :-)
az avataromból (standard) így mit olvasol le? :-)
Tudod fogod h milyen sokszor mérgelődöm miattad a tévutak ábrándképek miatt? És legfőképp magamra haragudva h miért nem érdekel? :-)
Láttam a zenéset, de most reagálok, ha bálványod kitilt meg majd találok felületet :-)
Kedves Margaretta,
én csak néha írok itt, és most ebben a minőségben mint olvasó szeretnék visszaigazolást adni :-) Itt-ott láttalak és mindig hiteles voltál, és törődj bele h 1 fokon túl nem tudsz menteni... A szemlélet a kulcs, amiben bőven van tanulnivaló, aki érti: érti, aki nem: hiába magyarázod...
Amikor az E-Star topikba beírtam h téved mert a cégbíróság nem fog 60 nap után törölni, büntetőeljárás sem indul így viszont körbetartozások vannak (cégvezetőkkel is dolgozom és tudom), válaszként 1 hsz-ben egyszerre nevezett recskázó hülyegyereknek és elaggott őskomcsinak. Akkor helyére tettem őt magamban. Nem azért mert megsértett (jókat vigyorogtam :-)) hanem a befogadóképesség hiánya miatt, és az ezt szolgáló elszabaduló indulatok miatt is. Ez a blokk ez elég vacak lehet a gondolkodásban, h jah határterülethez értünk, zár :-)
A kettős mérce is zavar, h amikor Kissherceg behimbálta h mint gazda ki is zárhatná le törpediktátorozta a felvetés miatt is (autós topik), közben a maga indította topikokban gátlástalanul moderál értékes írásokat is ha vmiért neki épp nem tetszenek.
Fenntartom, h mint az általános műveltségi szinthez képest művelt és gondolkodó értékes. Ez is ritkaság manapság, szal mindenképp érték, még ha sokat téved is a gondolatkeresés is érték. A nárcisztikus személyiség, az egyoldalú befolyásoltság, a másoktól beteges visszaigazolás keresése, a diktátorkodás, a bolhából elefántot és jól beboxolok erre – az nem érték sőt vmi más, és itt a neten annak mondhatjuk magunkat aminek szeretnénk :-) már akinek kell és rászorul persze. Szal ne bántsuk AT-t ő is 1 útkereső de vigyázzunk követni 1 az 1-ben, vigyázzunk a rácuppanással, nem biztos h elfogulatlan és tiszta a nézetrendszere, nem biztos h tuti rányomulni luxusfeleséges állás reményében… :-)
Ööö... modjuk a kézlevágás és a botozás az csak úgy szépen elvannak, ezzel szemben itt vannak megfélemlítve a szanatóriummal a bűnözők? Nem értem én ezt a logikát.
Mint írtam, ő jutalom nélkül is visszaadta volna.
Vannak szabályok ott, ez kétségtelen. De én úgy éreztem, hogy nem azok miatt emberek az emberek, hanem csak úgy szépen elvannak ottan:) Nem úgy, megfélemlítve, mint akiket terrorizálnának bármivel is.
Nem mondtam, hogy csoda, csak annyit, hogy a pénz értéke bizony egészen más, és nem biztos, hogy a több a jobb. Például az amennyit jutalomként visszakapott valószínűleg sokkal boldogabbá teszi őt is, mintha az egészet ellopta volna.
Csakhogy Szingapúr ban mivel rend van, ezért 3 perc alatt kiderült volna, hogy melyik taxisnál hagyták a pénzt, és ha nem adta volna vissza magától akkor 60 botütés meg fejlevágás. Nyilván ha úgy van szocializálva egy ország, hogy ha kiköpsz egy rágót az utcán, azért is 3 botütés jár - amit végre is hajtanak, lásd nemrég az amerikai fiú esetét!- akkor ott az emberek szabálykövetőbbek. Ennyi a csoda alapja
Fél millió Ł-al a táskában mennek korzózni a bevásárlóközpontba? Szép kis vakáció. Az az igazi stressz, ezt hurcolászni. :)
KL-ban mi is benthagytunk egy kézipoggyászt (benne pda, tablet, fényképező...) a reptérről a szállodába menet a taxiban.
Szóltunk a recepción, azok szóltak a biztonsági főnöknek, az szólt egy taxisnak, az egy másiknak... Mindenki szólt mindenkinek:)
Pár óra múlva szóltak, hogy a portán van a poggyász. MINDENKI örült, aki tudott róla.
A taxis elnézést kért, hogy nem vette észre, mert hátracsúszott a csomagtartóban, csak akkor tudta meg, mikor szóltak neki.
Pedig mi voltunk a hülyék, hogy otthagytuk.
Furcsa volt az egész, mert a hozzáállásukat látva egyáltalán nem voltunk idegesek amiatt, hogy nem lesz meg, vagy hiányosan lesz csak meg.
Ott valahogyan ilyenek. A szingapuri taxisnak is ez volt a természetes.
Itthon síkideg lettem volna.
Ha már szóbakerült Szingapúr egy másik topicban, pont van egy érdekesség, ami ide kívánkozik onnan a 20, vagy 50 millió jobb témakörben.
http://inforadio.hu/hir/eletmod/hir-531312
"Félmillió fontot talált a taxis, de visszaadta
Száznyolcvan millió forintnyi készpénzt talált egy taxis Szingapúrban kocsija hátsó ülésén, ám habozás nélkül visszajuttatta elvesztőinek.
A pénzt egy pár hagyta el, vakáción voltak Szingapúrban. A 70 éves taxis egy bevásárlóközponthoz vitte őket, majd visszahajtott állomáshelyére. Ott fedezte fel a vagyonnyi bankjegyet az autó hátsó ülésén egy fekete papírzacskóban. A pénzt leadta a taxitársaság talált tárgyak osztályán, még mielőtt a pár jelentette volna, hogy egy vagyont vesztett el feltehetően egy taxiban.
A sofőr becsületességéért pénzjutalmat kapott az igen hálás pártól, munkahelyétől pedig kitüntetést - adta hírül a brit Metro újság."
És most tessék elgondolkodni azon, hogy vajon ez egy hülye volt, vagy egy normális ember. A magyar """"vállalkozók"""" többsége, nomeg a magyarok többsége simán azt mondja erre, hogy nem normális, lenyúlja a pénzét aztán él boldogan, ehelyett a hülye taxizhat élete végéig.
Én meg azt mondom, az okos ember boldogan élhet élete végéig, mert semmiféle stresszt nem vett a nyakába.