Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: törölve

phiona Előzmény: #576358

Amikor az E-Star topikba beírtam h téved mert a cégbíróság nem fog 60 nap után törölni, büntetőeljárás sem indul így viszont körbetartozások vannak (cégvezetőkkel is dolgozom és tudom), válaszként 1 hsz-ben egyszerre nevezett recskázó hülyegyereknek és elaggott őskomcsinak. Akkor helyére tettem őt magamban. Nem azért mert megsértett (jókat vigyorogtam :-)) hanem a befogadóképesség hiánya miatt, és az ezt szolgáló elszabaduló indulatok miatt is. Ez a blokk ez elég vacak lehet a gondolkodásban, h jah határterülethez értünk, zár :-)

A kettős mérce is zavar, h amikor Kissherceg behimbálta h mint gazda ki is zárhatná le törpediktátorozta a felvetés miatt is (autós topik), közben a maga indította topikokban gátlástalanul moderál értékes írásokat is ha vmiért neki épp nem tetszenek.

Fenntartom, h mint az általános műveltségi szinthez képest művelt és gondolkodó értékes. Ez is ritkaság manapság, szal mindenképp érték, még ha sokat téved is a gondolatkeresés is érték. A nárcisztikus személyiség, az egyoldalú befolyásoltság, a másoktól beteges visszaigazolás keresése, a diktátorkodás, a bolhából elefántot és jól beboxolok erre – az nem érték sőt vmi más, és itt a neten annak mondhatjuk magunkat aminek szeretnénk :-) már akinek kell és rászorul persze. Szal ne bántsuk AT-t ő is 1 útkereső de vigyázzunk követni 1 az 1-ben, vigyázzunk a rácuppanással, nem biztos h elfogulatlan és tiszta a nézetrendszere, nem biztos h tuti rányomulni luxusfeleséges állás reményében… :-)