Re: törölve
lagwagoner Előzmény: #576351Ne kezdjük el ezt kérlek mert tényleg lényegtelen volt. Rád kellett volna hagynom, én kérek elnézést.
"Mert nem mondják meg, csak hülyítenek."
Legalább 3x szóltam neked a 3 nap alatt. Ki is idéztem neked.
"és egyebekben a mondanivaló lényegére nézve érdektelen, "
Így van. Pontosabban a hozamot is benézted rendesen.
"hogy írja le, ha hülye vagyok és ne hülyítsen," Senkire nem írom, hogy hülye csak leírom (ahogy veled is tettem), hogy miket nézett be. Nem figyeltél rám. Ennyi. Ami nem is lényeges személyemre nézve, meg nem is téged akartalak meggyőzni, csak a forumokon sokan maradnak tárgyi tévedésben, nehogy ez maradjon meg másban is. Utána kiderült, hogy sokan nincsenek is tisztában egy alap működésével (vétel-eladás, hozamszámítás).
"És tudod az ezzel a legnagyobb baj lagwagoner, hogy az emberek fejében a három nap marad meg, az, hogy "nem ismerem el a tévedésem", "
Ebben nincs igazad: nem emlékszik senki arra miről is beszélünk, és az esetre. És én sem fogok sebeket feltépni ;-)
Ja, összességében valóban ez marad be. De te amugy is az az ember vagy akit nem érdekel mások véleménye 100%-asan és ez nem hiba, hanem jellemző.
"hogy találjam ki(!), hogy miben tévedtem."
mert nem is kellet kitalálnod még1x. Annyi hogy nem írtam, neked privát szerelmes levelet, tévedésedről (ezek szerint ez volt a baj).
De azért nem tagadod hogy hiú vagy :-)
De tényleg On.