A dolgok megbeszélése szerintem hasznos dolog :)
Ez így van.
Gondolom az sem zavar, hogy leszólják egyszer-egyszer a véleményed:)
Mármint mindig az vagy :-) csak annak ellenére voltál jófej, hogy fáj a fejed, még mielőtt ezt meg te értenéd félre.
Ja most elég normális voltál, jobbulást.
Ne kezdjük el ezt kérlek mert tényleg lényegtelen volt. Rád kellett volna hagynom, én kérek elnézést.
"Mert nem mondják meg, csak hülyítenek."
Legalább 3x szóltam neked a 3 nap alatt. Ki is idéztem neked.
"és egyebekben a mondanivaló lényegére nézve érdektelen, "
Így van. Pontosabban a hozamot is benézted rendesen.
"hogy írja le, ha hülye vagyok és ne hülyítsen," Senkire nem írom, hogy hülye csak leírom (ahogy veled is tettem), hogy miket nézett be. Nem figyeltél rám. Ennyi. Ami nem is lényeges személyemre nézve, meg nem is téged akartalak meggyőzni, csak a forumokon sokan maradnak tárgyi tévedésben, nehogy ez maradjon meg másban is. Utána kiderült, hogy sokan nincsenek is tisztában egy alap működésével (vétel-eladás, hozamszámítás).
"És tudod az ezzel a legnagyobb baj lagwagoner, hogy az emberek fejében a három nap marad meg, az, hogy "nem ismerem el a tévedésem", "
Ebben nincs igazad: nem emlékszik senki arra miről is beszélünk, és az esetre. És én sem fogok sebeket feltépni ;-)
Ja, összességében valóban ez marad be. De te amugy is az az ember vagy akit nem érdekel mások véleménye 100%-asan és ez nem hiba, hanem jellemző.
"hogy találjam ki(!), hogy miben tévedtem."
mert nem is kellet kitalálnod még1x. Annyi hogy nem írtam, neked privát szerelmes levelet, tévedésedről (ezek szerint ez volt a baj).
De azért nem tagadod hogy hiú vagy :-)
De tényleg On.
Mondjuk ha ez a harapós kedved, akkor azt nyugodtan lehet vállalni :)
nem az értéke számít igazán, ahnem
mindegy ne menjünk bele.
én pl tele vagyok elő és utóítélettel :o))) meg amúgy is fáj a fejem ilyenkor harapós vagyok.
sziasztok.
"Ráadásul amikor szembesül tárgyi tévedésével, sem feltétlenül ismeri be"
Az a baj lagwagoner, amit akkor is írtam, hogy három napon keresztül írom azt, hogy "nem értem, mi a probléma, nem értem, mit írtam rosszul, nem értem, mit gondolok rosszul". Mert nem mondják meg, csak hülyítenek. Aztán amikor kiderül, hogy benéztem valamit (BAMOSZ oldal, illetve elírom, hogy kötvény, pedig alap valami), ami fel sem tűnik nekem, és egyebekben a mondanivaló lényegére nézve érdektelen, akkor rettentően hülyén fogom magam érezni, mert én hozzászoktam ahhoz, és azt is várom el mindenkitől, hogy írja le, ha hülye vagyok és ne hülyítsen, hogy találjam ki, hogy mit néztem el. EZ utóbbi ugyanis lehetetlen, az előbbit pedig meg szoktam köszönni, mert én azt tartom büszkeségnek, hogy nekem bárki elmondhatja keresetlenül az ŐSZINTE ÉS MEGALAPOZOTT véleményét. Szerintem ez ugyanis az alap. Mert erre lehet építkezni.
És tudod az ezzel a legnagyobb baj lagwagoner, hogy az emberek fejében a három nap marad meg, az, hogy "nem ismerem el a tévedésem", miközben ha jobban visszanézed, AZONNAL elsimertem a tévedésem, amikor MEGÉRTETTEM, hogy miben tévedtem. De azt elvárni, hogy én ismerjem ezt el, az nem egyenértékű azzal, hogy találjam ki(!), hogy miben tévedtem.
Ha nincs igazam, akkor meg kell mondani és érvelni kell, akkor elismerem, hogy nincs igazam. De az, hogy "mert ez meg az ezt mondja", vagy az, hogy "mert szerintem ez vagy, vagy nem vagy" az nagyon nem erre szolgál.
És szerintem aki ezeknél ragad le, az pont nem fog a vagyonhoz eljutni (hogy ON legyek), mert nem azt akarja megnézni, hogy más HOGYAN csinálja, hanem azt akarja lemajmolni, AKI csinálja. És már ezerszer írtam, hogy csak az előbbi működőképes, az utóbbi nem, egyszerűen azért, mert nem vagyunk azok és nem vagyunk azoknak a helyében.
Ja hogy tárgy-e az avatar? Amúgy ricsi ezt a motort pár százezerért vette. Ha jól emlékszem.
Én az életben nem vagyok ennyire fiatal és jóképű, mint az avataron :-)
Megerősítem amit írsz róla. Hiú ember ez tény, és sok tényszerű tévedése is van, elég sokat vitáztam vele én is tényszerű dolgokban (mint sokan itt), be is sértődött rám elég rendesen. Ráadásul amikor szembesül tárgyi tévedésével, sem feltétlenül ismeri be, és beképzeli néha hogy az egyetlen célja a kijavításának a személye elleni lejáratás, és a bizalmával való visszaélés. Én az egészet el is felejtettem, mert lényegtelen, ráadásul téves a feltételezése. Na csak 75%-ban tökéletes :-) és akkor mi van. Szerintem ha másokat is megismernék itt velük is lenne vitám. Nem hibáira és magán/üzleti életére koncentrálok, hanem amit ír...
Ja, hogy leírta, hogy bak-vízöntő :-). Ez mindent elmond róla. A legnehezebb jegyek, főleg a vízöntő..;-)
Amúgy meg te is mindig leállsz vele beszélgetni...szóval:-)
de csapongó természetem miatt eccerűen kell h elírjam, a legjobban egy fórumon az jellemzi a nick mögötti ember valós jellemét, amilyen avatart választ ... a ricsié is nagyon jellemző, de az enyém is, vagy hosszhuszáré is.
aztán vannak akik váltogatják, az is jellemző :o) valamire.
Egyébként további jó beszélgetést, ahonnan kimoderálnak, oda nem megyek, mert nem kellek...
Csak megjegyzem halkan, a vallás topicot én moderálom, mégsem dobtam ki senkit, egy "lehülyézésen" kívül...
Nem ezen topic témája, így nem megyek bele, de ezt azért olvasd el...
János 5:30, 8:28, 12:49, 14:10
Aztán hiszel, amit akarsz...
Hölgyek, urak, nyugi!
Do not feed the trolls.
Sosem értenék vele egyet. Sokkal-sokkal többet gondol magáról, mint amennyi, ez sok vitában kiderült már, legutóbb a vallási topicban. És nem velem vitatkozott, hanem egy történésszel,. És nem volt igaza, kapott tudományos linkeket is róla, mégsem látta be. Ez nekem sokat elmond róla...
"nem mindenki akarja közkinccsé tenni, hogy ő kicsoda-micsoda."
Valaki meg imád tocsogni másik magán/üzleti életében. Undorító...
Miért nem lehet élvezni a másik írását, egy finom tea mellett és elmerengeni, beépíteni gondolatait a sajátunkba, ez a lényege ennek a forumbeszélgetéseknek.
Ez a görcsös offense vájkálódás, kutakodás, furkálódás...vidéki "ki fia borja vagy" mentalitás...fúj.
Bocs....de ez jól esett
Most meglepődsz, de tudunk róla egy-két személyesebb dolgot, amit megosztott csak ugye aki nem figyel...:-) DE Ezeket meg nem az én tisztem kitálalni, különben sem szeretek más tányérjába belemászni.
Amúgy meg mit számít, hogy, hogy hol dolgozik. Miért nem elég valakiről annyi info AMIT ír, miért fontos, mi van mögötte tárgyszeűen? Ha nem értesz vele egyet, akkor ha kiderülne, hogy egy 1 000 milliárdos vállalat vezérigazgatója, akkor hitelesebb lenne és egyet értené vele? Ez tipikus ad hominem...
vitatkozni nincs szándékomban.
gondolom a 0. évben december 24-én szenteste.
ne vedd biztosra.
a magánéletnek a neve nem véletlenül magán.
nem mindenki akarja közkinccsé tenni, hogy ő kicsoda-micsoda.
azért mert nem tartozik a nagyközönségre.
csak a szűk környezetére.
itt a fórumon az emberek 99%-a így van ezzel.
idejár fórumozik olvasgat de mi köze a többieknek ahhoz, hogy ő ki, még a nevéhez sincs köze senkinek.
jól megtanultam ezt nem is oly rég.
vannak akik visszaélnek.
ugyanis.
a bizalommal.