Basszus, én komolyan nem értelek titeket, miért hergelitek magatokat. AT-ról pár írását elolvasva akárki azonnal levágja, h max ki-mi lehet, számomra semmi rejtélyes nincs benne. S sztem még élvezi is h húzhat benneteket.. Szarjátok már le.
Basszus, én komolyan nem értelek titeket, miért hergelitek magatokat. AT-ról pár írását elolvasva akárki azonnal levágja, h max ki-mi lehet, számomra semmi rejtélyes nincs benne. S sztem még élvezi is h húzhat benneteket.. Szarjátok már le.
Bocs, de én alappal hülyéztelek le, hiszen VELEM KAPCSOLATBAN tettél kijelentést, nevezetesen EZT:
"ezt vakon, és bátran merem állítani...."
Érdekes, hogy ezt milyen gyorsan elfelejtetted. Viszont nagyon örülök annak, hogy az utolsó mondatodban pontosan leírtad azt a jellemrajzot magdról, amit eddig fennen tagadtál, és amire én azt írtam, EZ nem az én színvonalam:
"a hülyézés miatt, meg össze futhatunk, ha gondod, agyagedény!"
Még jó, hogy nem hülyézel le, csak "gyere ki a hóra"-t játszol. Az meg milyen gyerekek játéka is? Na ugye, hogy ugye. Én meg nem megyek ki játszani veled, mert ez nem az én színvonalam. Én megkaptam a választ a kérdésre, te válaszoltál, szerintem ennyi. Ha visszavonod, hogy te "vakon és bátran milyen hülyeséget állítasz rólam", akkor én is visszavonom, hogy hülye vagy. Ha viszont nem teszed, akkor ez részemről tényközlés a saját magam ismeretében és nem minősítés.
Egyéb írásaidban is megfigyeltem már, ha már minden kötél szakad, simán ismeretlenül lehülyézel bár kit....
ezt nem veszem jó néven, főleg ha engem hülyéznek le, ezért így már tudlak hova tenni, köszönöm.
Én nem hülyéztelek le annak ellenére sem, ha annak tartalak....
a hülyézés miatt, meg össze futhatunk, ha gondod, agyagedény!
ROTFLMAO:
Ez végszónak még jobb:
"Engem itt sokan ismernek, és tudják, mivel foglalkozom, fel sem merül benne, hogy akik ismernek, nem gondolják, hogy kamuzom :D"
Mert amikor én ugyanezt írom, akkor megpróbálsz bohócot csinálni belőlem, hogy ÉN BIZONYGASSAK, majd ezek után csipőből mondod ugyanazt, amit én, hogy magasról teszel arra, hogy másoknak mi rólad a véleménye, vagy arról, amit csinálsz.
Látod, ha hallgattál volna, okosabb maradtál volna. Részemről lezárnám a témát ezek után :)
"ezt vakon, és bátran merem állítani...."
Ebből is látszik, hogy ehhez is hülye vagy :) Ez még végszónak is jó lenne, ha nem írtál volna még nagyobb marhaságot itt:
"még ha az ellenkezőjéről győzködsz itt 1 hete minket...."
Mert ha jobban észreveszed, ti nyüstöltök és én próbálom hárítani azzal, hogy nem kívánok erről beszélni. Én aztán pont nem akarlak benneteket semmiről meggyőzni, csak annyit merészeltem elmondani, hogy az a logika, amit leírtok, az a maszek világ, és ezzel nem lehet visszavonulni SEMMILYEN vállalkozás éléről ha megöregszel, mert nem fog tovább menni nélküled. És ennyi. Ha érted, érted, ha nem, akkor majd megérted.
De olyan jó lenne már ezt a témát lezárni, mert mint írtam, engem az nem szórakoztat, hogy a f*szomat akarják egyesek méregetni. Nekem nincsenek ilyen hajlamaim :) Ugye, kiegyezhetünk abban, hogy ejtsük a témát? :)
Egy keresztény libsibolsi, aki nem is keresztény, azt sem tudja, mi van a bibliában.
Ez az AT annyira sötét :)
Engem itt sokan ismernek, és tudják, mivel foglalkozom, fel sem merül benne, hogy akik ismernek, nem gondolják, hogy kamuzom :D
Mint írtam, RBBJ-nek egyszer már leírtam, ha érdekel, keressed vissza :)
A többi a szokásos hülyeséged. A weboldalt biztosan nem nézted meg, ha megnéznéd őket, akkor látnád, hogy miről beszélek, mert bárki láthatja, aki veszi rá a fáradtságot. De ha gondolod, akkor így most nagy nyilvánosság előtt ugyan, védjed már meg azt, hogy egy 10 milliárdos forgalmú cégnek tényleg olyan kell, aminek a cég történeti oldala kb. 10 sor és annak a fele is arról szól, hogy mikor vezették be az ISO-t, a másiknál meg a "feltöltés alatt" jelenik meg, vagy valami hasonló, amikor valamire rá akartam nézni.
Mint látható, meg se nézed, amit megmutatok, akkor mit mutogassak neked? :)
Na hagyjuk, mondtam már, hogy ez nem szórakoztat.
Na ide figyelj, Te szuper nem maszek, vállalkozó, vállalatokat irányító....
nem vetettem meg soha a kétkezi munkát, és utcát pl azért söpörtem, hogy a kollégáim, bent, dolgozni tudjanak, mert 10 eladó volt a nagykerben, és mindre jutott vevő, ezért álltam én utcát söpörni, mert azt is meg kell csinálni, de ha az egyik eladó kimegy söpörni, akkor 1 vevőt nem tudunk kiszolgálni....
a kávéfőzéssel, ugyan ez a helyzet, és igen, ha kellett én is besegítettem az eladóknak, hogy éppen hamarabb jussanak haza a családhoz, agy éppen tudjon találkozni a barátjával, barátnőjével....
Sosem érek fel hozzád, de őszinte leszek, nem is akarok, még ha tudnék is, valaha, mert a Te stílusod, módszered, nekem nem gyerebe, sosem lesz az....
A tudásod, már ha van, nem kiollózod a netről, vagy elhallasz ezt azt gépelés közben,meg pusztán lexikális, valós helyzetekben felsülnél, ezt vakon, és bátran merem állítani....még ha az ellenkezőjéről győzködsz itt 1 hete minket....
Engem ismernek itt egy páran, nem tegnap óta, tudják, kb hol a helyem, sőt én is tudom, én elvagyok így, Te meg úgy.....
Részemről befejeztem, meddő vita, sok sikert.
látod megint beégsz..
akármilyen titoktartási szerződésed van..a területet elárulhatnád ha akarnád..de inkább maszatolsz..engem nem érdekel..kb erre gondoltam.. valami számlázó-raktárkezelő..weboldalkészítő ,) cégnél vagy..esetleg a projrktszámlákat nézegeted..vagy ISO/SAP rendszereket próbáltok elsütni nagy cégeknek...
mindenképpen elméleti ember vagy..maximum matematikus vagy informatikus..de inkább könyvelő..sok kávét és energiaitalt iszol.. egyfajta duracell szakértő.
a weboldalt túlreagáltad...ezért látszott érdekelt vagy..esetleg pont akkor utasították el az ajánlatod.
TI nek írtad a személyes névmást.. a Ti helyett ,)
oviban is alázat volt a jele :))
Akkor súgok neked valamit, csak így négyszemközt.
Ha addig nem fogsz leszokni a söprögetésről és a kávéfőzésről és nem lesz arra embered, aki a vállalkozásodat úgy fogja működtetni, hogy neked csak ellenőrizni kelljen a működést, akkor nem fog sikerülni.
Mint írtam, én eddig CSAK Ibizára írtam a maszekolást, ha te így érzed, arról nem tehetek.
Én annyit írtam, hogy ezen már túl vagyok, én már vállalkozásban gondolkodom, amelyben én még értem a maszekolást és annak a gondolkodásmódját, de a makacs maszek az, aki nem érti, ha valami már nem így működik. Ettől még nem leszek Bill Gates :)
Na ez a bajom, nincs.....nem tudtam rendesen felépíteni semmit....de igyekszem tanulni....egyszer mielőtt nyugdíjba megyek, talán sikerül....
Ennek így nem sok értelme van. Ha nem érted azt, hogy a megfelelő ember a megfelelő helyen el tudja látni a feladatát, akkor nem tudunk miről értekezni.
"Volt, hogy utcát söpörtem, mert a kollégáknak dolgozniuk kellett, volt, hogy én főztem a kávét, szintén azért, hogy a kollégák dolgozni tudjanak....."
vö:
"egy melós a sok közül....."
Legalábbis ebben a kontextusban. De mint írtam, nem én nem értem, amiről beszélsz, mert 2x éve én is ezt csináltam, de ez számomra a múlt, egy vállalkozás felépítésének a kezdete és nem maga a vállalkozás működtetése. Pláne 2x év UTÁN.
ezek után az a kérdés van hol aludni? :)
Ne szerénykedj, nem ismerek rád.....
ÁÁ, most már a maszek, gyakorlatilag egy melós a sok közül.....
Mit, hogy kell irányítani, és kiket kell vezető székbe ültetni, talán még megy egy maszek, bocs melósnak is, nekem sosem volt cégem, csak vállalkozó voltam, tárgyalásaim sem voltak, én csak beszélgetni jártam a partnerekkel, ill, ők hozzám, az, hogy" miting", nem is tudom micsoda, sőt, egyebeket sem, de azért eldöcögtem valahogy 2x évig.....))
Volt, hogy utcát söpörtem, mert a kollégáknak dolgozniuk kellett, volt, hogy én főztem a kávét, szintén azért, hogy a kollégák dolgozni tudjanak.....na kb ez volt az én beosztásom, arról, hogy hogy kell egy vállalkozást felépíteni, és irányítani, meg gőzöm sincs, sőt, ötleteim sincsenek....
egyébként Ricsi liberálbolsevik is, kapjuk el!!!! :)