Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: fight

hosszhuszár Előzmény: #575021

Na ide figyelj, Te szuper nem maszek, vállalkozó, vállalatokat irányító....

nem vetettem meg soha a kétkezi munkát, és utcát pl azért söpörtem, hogy a kollégáim, bent, dolgozni tudjanak, mert 10 eladó volt a nagykerben, és mindre jutott vevő, ezért álltam én utcát söpörni, mert azt is meg kell csinálni, de ha az egyik eladó kimegy söpörni, akkor 1 vevőt nem tudunk kiszolgálni....

a kávéfőzéssel, ugyan ez a helyzet, és igen, ha kellett én is besegítettem az eladóknak, hogy éppen hamarabb jussanak haza a családhoz, agy éppen tudjon találkozni a barátjával, barátnőjével....

Sosem érek fel hozzád, de őszinte leszek, nem is akarok, még ha tudnék is, valaha, mert a Te stílusod, módszered, nekem nem gyerebe, sosem lesz az....

A tudásod, már ha van, nem kiollózod a netről, vagy elhallasz ezt azt gépelés közben,meg pusztán lexikális, valós helyzetekben felsülnél, ezt vakon, és bátran merem állítani....még ha az ellenkezőjéről győzködsz itt 1 hete minket....

Engem ismernek itt egy páran, nem tegnap óta, tudják, kb hol a helyem, sőt én is tudom, én elvagyok így, Te meg úgy.....

Részemről befejeztem, meddő vita, sok sikert.