Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: fight

#575001 Előzmény: #574999

Csak a GYK-k kedvéért: Abból, hogy rámutatsz egy MÁSIK cég honlapjára, abból miért következne az, hogy te bármire is szerződtél velük, avagy, hogy közöd lenne hozzájuk? :)

#574999 Ricsi Előzmény: #574992

Még a honlapok is titkosak. Azért vannak, senki rájuk se nézzen:)

Olyan nevetséges :D:D:D

Kötöttem egy szerződést a Klindex-el. http://www.klindex.it/

Az egész világra szállítunk nekik. A szerződés tartalma titok, a receptúrám, amivel az anyagot gyártjuk nekik, hétpecsétes titok. De az együttműködés nem titok.

Ez a titkárnő teljesen hülyének néz minket :)

#574998 Előzmény: #574996

Bill Gates aztán pont sok szinttel az én ligám felett játszik :)

#574997 Előzmény: #574992

"így-így, de nem érted, hogy titkos, és nem beszélhet róla?"

Egy példa:

"Megbízott a megbízás teljesítése során a Megbízó tevékenységével kapcsolatosan tudomására jutott valamennyi adatot és információt titokként köteles kezelni, s azokat Megbízó írásbeli hozzájárulása nélkül nem hozhatja harmadik személy tudomására."

Capisce? Most komolyan azt hiszed, hogy azért, hogy itt "bizonygathassak", azért majd írásos hozzájárulást fogok kérni? :) LOL!

Egyebekben meg igazán furcsa, hogy rácsodálkozol egy normális vállalkozás működésére, azaz arra, hogy mindenhol a megfelelő emberek ülnek, akik el tudják látni a feladatukat és csak akkor fordulnak döntésért a vezetőhöz, ha olyan kérdésen kell dönteni, amiben nem kompletensek. EZ MINDEN normális vállalkozás alapja, az, hogy mindenhol a megfelelő ember üljön, aki ÉRT AHHOZ, ami a feladata és ennek következtében csípőből tudja megoldani a hozzá tartozó problémákat. Mondhatni, ez a dolguk, ezért veszem fel őket. Ha arra sem lennének képesek, hogy ellássák a feladatot, akkor mégis minek venném fel őket?

Az a maszek világ, amikor a "főnök" valójában csak egy a melósok közül.

#574996 hosszhuszár Előzmény: #574995

Bocsáss meg de én felfedem a titkodat, Te vagy Bill Gates....ő az, aki hasonló paraméterekkel bír, mint Te.....

#574995 Előzmény: #574990

Nem érted.

Nekem nincs szükségem sem reklámra, sem új ügyfelekre, mert én ezt az évet éppen a konszolidációra használom fel, és éppenhogy csökkentem és csökkenteni fogom az érdekeltségeim számát. Mondjuk ez sem úgy alakul, ahogy terveztem, mert csak beszálltam még egy cégbe, de ennyi kitérő még csak belefér a tervekbe :)

"egyébként jó duma..."

Képzeljed el, hogy igaz :)

#574992 hosszhuszár Előzmény: #574988

így-így, de nem érted, hogy titkos, és nem beszélhet róla?

a lényeg, minden szál rajta keresztül fut, de azért vannak emberei megfelelő helyeken, akik csípőből oldanak meg mindent....

#574991 Előzmény: #574988

Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs, hogy mit jelent a szerződésekben a "titoktartási záradék", amely többnyire külön kiemeli különösen a szerződött partnert és a szerződés összegét mint SOHA el nem évülő titoktartási kötelezettséget.

De ha most azt mondtam volna, hogy köt az ügyvédi titoktartás, akkor értenéd, hogy miről beszélek? :) Vagy ezek után a következő mondat az lenne, hogy "biztosan jogász vagyok, aki ügyvédnek haluzza megát"? :)

#574990 hosszhuszár Előzmény: #574987

Aha, értem...de azok az emberek, akik megkeresnek a problémás dolgaikkal, ügyeikkel tudják mivel foglalkozol, ellenben velünk, így kérdezni sem tudunk....

akkor maradjunk annyiban, mágus vagy........de ezt mondjuk idáig tudtuk, az írásaid alapján......egyébként jó duma...

#574987 Előzmény: #574941

Érdekes, hogy de rácuppantatok erre a weboldal témára :)

Csak az egyszerűség kedvéért, TI megnéztétek egyáltalán, hogy miről beszélek, hogy melyik weboldalakat szőrnyűztem le? Ugye nem.

"Elméleti síkon otthon vagy, tájékozott vagy szerkezetileg, de vajon, problémás helyzeteket, ill döntéseket is ilyen szinten oldasz meg?

mert azt úgy illik, csípőből...."

Nem viccből írom, hanem azért, mert tényleg így van: A szerződések döntő többsége titoktartás alá esik, és egyebekben sem nyilvános, nem hallanál róluk, legfeljebb érintőlegesen, ami pedig látható belőlük, az többnyire nem kapcsolható hozzám.

Egy bizonyos szint felett nem szokás a problémákat csípőből megoldani, többek között azért, mert nem lehet csípőből megoldani - akkor már megoldotta volna más - és mert a másik oldalt is figyelembe kell venni. Egyebekben éppen problémamegoldásban vagyok jó, és többnyire pont hasonló okokból szoktak megkeresni :)

Egyébként ilyen esetekben sajnos sokszor az a legnehezebb, hogy a másik oldal megértse, hogy az ő értekeit is figyelembeveszem, mert ez annyira ritka manapság, hogy eszükbe sem jut. Namármost, amikor például azt kell elmagyarázni a világ egyik legnagyobb cégének, hogy azonnal lépéseket kellene tennie, mert különben komoly kár érheti és erre a bürokráciában kezd elveszni az ügy, no ahhoz már idegek kellenek, hogy végigcsináljad. Vagy amikor az egyik piacvezető magyar cég (multi leány) akar bevezetni egy rendszert és az egész rendszer bevezetését megrendelő személy a legnagyobb szabotőre a bevezetésnek (mert a korábbiakat vagyonokért elqrták), hogy ne legyen sikeres, akkor rettenetesen nehéz eredményeket felmutatni. Nemhogy csípőből, hanem hosszantartó agyalás után is nehéz eredményre jutni, én éppen abban vagyok jó, hogy még ilyenkor is sikerül eredményt elérni, még ha nem is teljeset adott esetben.

Egyebekben megfelelő embereim vannak a megfelelő helyeken, akik a "csípőből jött" problémákat értelemszerűen "csípőből megoldják", így ritkán szorulnak problémamegoldásra.

Na mindegy, ezek azok a dolgok, amiket soha nem fogok tudni a klubban elmesélni ennél bővebben, mert nem lehet :)

BTW: Az előzőhöz egy gondolat. Errefelé is sokan vannak, akik privátban keresnek meg a kérdéseikkel, problémáikkal, és ott is válaszolok rá. Az emberek nem szokták szeretni, hogy nyilvánosan mondják el a gondjukat, bajukat és nyilván én sem fogom elmondani, hogy miben segítettem nekik.

#574985 Előzmény: #574937

Nem hiszem, más a mentalitásunk.

Egyébként korábban már írtam például RBBJ-nek, hogy főleg mivel foglalkozom, ha gondolod, visszakeresheted.

#574941 hosszhuszár Előzmény: #574609

Áruld már el légy szíves, hogy milyen vállalataid vannak ( lehet vállalkozás is), csak a profil érdekelne, nem konkrét vállalat, ha lehetséges...

Ezen kívül belinkelhetnéd, az egyik vállalatod weboldalát, mondjuk a legsilányabbat, hogy ne vegyük le rögtön, mennyire profi vagy...

Elméleti síkon otthon vagy, tájékozott vagy szerkezetileg, de vajon, problémás helyzeteket, ill döntéseket is ilyen szinten oldasz meg?

mert azt úgy illik, csípőből....