Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: fight

Előzmény: #574941

Érdekes, hogy de rácuppantatok erre a weboldal témára :)

Csak az egyszerűség kedvéért, TI megnéztétek egyáltalán, hogy miről beszélek, hogy melyik weboldalakat szőrnyűztem le? Ugye nem.

"Elméleti síkon otthon vagy, tájékozott vagy szerkezetileg, de vajon, problémás helyzeteket, ill döntéseket is ilyen szinten oldasz meg?

mert azt úgy illik, csípőből...."

Nem viccből írom, hanem azért, mert tényleg így van: A szerződések döntő többsége titoktartás alá esik, és egyebekben sem nyilvános, nem hallanál róluk, legfeljebb érintőlegesen, ami pedig látható belőlük, az többnyire nem kapcsolható hozzám.

Egy bizonyos szint felett nem szokás a problémákat csípőből megoldani, többek között azért, mert nem lehet csípőből megoldani - akkor már megoldotta volna más - és mert a másik oldalt is figyelembe kell venni. Egyebekben éppen problémamegoldásban vagyok jó, és többnyire pont hasonló okokból szoktak megkeresni :)

Egyébként ilyen esetekben sajnos sokszor az a legnehezebb, hogy a másik oldal megértse, hogy az ő értekeit is figyelembeveszem, mert ez annyira ritka manapság, hogy eszükbe sem jut. Namármost, amikor például azt kell elmagyarázni a világ egyik legnagyobb cégének, hogy azonnal lépéseket kellene tennie, mert különben komoly kár érheti és erre a bürokráciában kezd elveszni az ügy, no ahhoz már idegek kellenek, hogy végigcsináljad. Vagy amikor az egyik piacvezető magyar cég (multi leány) akar bevezetni egy rendszert és az egész rendszer bevezetését megrendelő személy a legnagyobb szabotőre a bevezetésnek (mert a korábbiakat vagyonokért elqrták), hogy ne legyen sikeres, akkor rettenetesen nehéz eredményeket felmutatni. Nemhogy csípőből, hanem hosszantartó agyalás után is nehéz eredményre jutni, én éppen abban vagyok jó, hogy még ilyenkor is sikerül eredményt elérni, még ha nem is teljeset adott esetben.

Egyebekben megfelelő embereim vannak a megfelelő helyeken, akik a "csípőből jött" problémákat értelemszerűen "csípőből megoldják", így ritkán szorulnak problémamegoldásra.

Na mindegy, ezek azok a dolgok, amiket soha nem fogok tudni a klubban elmesélni ennél bővebben, mert nem lehet :)

BTW: Az előzőhöz egy gondolat. Errefelé is sokan vannak, akik privátban keresnek meg a kérdéseikkel, problémáikkal, és ott is válaszolok rá. Az emberek nem szokták szeretni, hogy nyilvánosan mondják el a gondjukat, bajukat és nyilván én sem fogom elmondani, hogy miben segítettem nekik.