ha dax gap up lesz holnap, réstöltést megjátszom
Az eurózóna pénzügyminiszterei holnap tartják következő ülésüket. A találkozó központi témája Görögország lesz, ám mai sajtóhírek szerint könnyen lehet, hogy a várakozásokkal ellentétben nem születik döntés. "Ha holnap nem egyeznek meg, akkor megegyeznek később" - nyilatkozta Steffen Kampeter, német államtitkár. A megállapodás nem az idő miatt sürgős, hanem amiatt, hogy sok szakmai dolog még nem tisztázott - tette hozzá.
Az ügy kapcsán ma finnek pénzügyminisztere Jutta Urpilainen is megszólalt. Szerinte lehetetlen megmondani, hogy lesz-e holnap megállapodás, majd hozzátette, hogy a pénzügyminisztereknek a teljes görög képet kell értékelni.
Hasonló bizonytalansággal készül a holnapi találkozóra Jan Kees de Jager, holland pénzügyminiszter is, aki szerint valószínűleg nem születik végleges döntés.
most cac shortom maradt meg ftse longom napon túlra
én a reggelt megvrom napon belül a 15 minen kezdi a short jelet,de nézem hozzá a többi idősávot is...én meg elcsesztem 702-800as dj im hamar kitettem nagyon
mindig kétesélyes: vagy le vagy fel. :) Ezt nem művészet látni, de nekünk profitálni kell az irányból. Annak ellenére, hogy dax longosnak tűnik nekem, sp-t beshortoltam 1377.5-ön, talán elhamarkodott volt
ta szt igen,de mi van ha vmi görög hiper megmentés jön,kilőnek mint állat
http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$spx
sp hetes ma50ig jöttek,napos ma 200 felé tolták kicsit,ami mg semmit nem jelent....reggeli -délelőtti happyből esés jöhet ha a futuresek bírják még sztem is,de ki is lőhetnek
nap elején lehet. De az se biztos, 8-kor is jön német hír
csak az a kérdés, hogy mikor.
ilyen nagy usa up után másnap még inkább fel szokott menni
dax-ban ez egyszerre szvsz sok volt, ha rövidre is, de innen esni fog picit
igen,én is jelre nyitottam,de megmondom őszintén kicsit nagyobb intenzitású lefelét gondoltam......,ez eddig nem túl rózsás
holnap ez a görög izé eu tanács ha kihoz vmit még akkor lehet elszállás vmerre
egyébként 15 minen nekem is 21en adta be a short jelet
ta szt itt adni is lehet de a pszihó még kicsit viheti fel....melyik nyer kiderül..
na bumm a nyerődből max adsz egy kicsit vissza
lehet hazárdír de az első short megnyilt nálam
DAX short 7117,8 ról stopp 50pipre