Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#574953 big-ebuy Előzmény: #574951

Az eurózóna pénzügyminiszterei holnap tartják következő ülésüket. A találkozó központi témája Görögország lesz, ám mai sajtóhírek szerint könnyen lehet, hogy a várakozásokkal ellentétben nem születik döntés. "Ha holnap nem egyeznek meg, akkor megegyeznek később" - nyilatkozta Steffen Kampeter, német államtitkár. A megállapodás nem az idő miatt sürgős, hanem amiatt, hogy sok szakmai dolog még nem tisztázott - tette hozzá.

Az ügy kapcsán ma finnek pénzügyminisztere Jutta Urpilainen is megszólalt. Szerinte lehetetlen megmondani, hogy lesz-e holnap megállapodás, majd hozzátette, hogy a pénzügyminisztereknek a teljes görög képet kell értékelni.

Hasonló bizonytalansággal készül a holnapi találkozóra Jan Kees de Jager, holland pénzügyminiszter is, aki szerint valószínűleg nem születik végleges döntés.

#574948 big-ebuy Előzmény: #574947

én a reggelt megvrom napon belül a 15 minen kezdi a short jelet,de nézem hozzá a többi idősávot is...én meg elcsesztem 702-800as dj im hamar kitettem nagyon

#574946 rbbj11 Előzmény: #574944

mindig kétesélyes: vagy le vagy fel. :) Ezt nem művészet látni, de nekünk profitálni kell az irányból. Annak ellenére, hogy dax longosnak tűnik nekem, sp-t beshortoltam 1377.5-ön, talán elhamarkodott volt

legkésőbb 7190-en sztem …

#574940 rbbj11

legkésőbb 7190-en sztem dax olyat kap, h. nyulat fog

#574924 Princ Előzmény: #574912

csak az a kérdés, hogy mikor.

ilyen nagy usa up után másnap még inkább fel szokott menni

#574826 Borska Előzmény: #574812

igen,én is jelre nyitottam,de megmondom őszintén kicsit nagyobb intenzitású lefelét gondoltam......,ez eddig nem túl rózsás

#574809 big-ebuy Előzmény: #574785

ta szt itt adni is lehet de a pszihó még kicsit viheti fel....melyik nyer kiderül..

na bumm a nyerődből max adsz egy kicsit vissza

lehet hazárdír de az els…

#574785 Borska

lehet hazárdír de az első short megnyilt nálam

DAX short 7117,8 ról stopp 50pipre

A rés is betöltődött. P…

#574740 Fornit

A rés is betöltődött.

Pont ott zártam a shortokat, ahol csütörtökön akartam a rés miatt :)