igen, nekem az, hogy felesleges ezekkel foglalkozni.
Ettől függetlenül Én lefele várom a közel jövőben, de középtávon továbbra is fel.
igen, nekem az, hogy felesleges ezekkel foglalkozni.
Ettől függetlenül Én lefele várom a közel jövőben, de középtávon továbbra is fel.
Általában valakinek Lynch 3200-as célárra vélemény?
Már ezen a piros csíkon kívül :-(((
Én is csak várom, de ez a villamos nem akar jönni :)
Úgy ahogy tartja magát, ****tolcsy ügyködései ellenére. De ha ma külföld nem lenne ekkora pluszban, hát lehet egy 100-assal lejjebb lenne, vagy többel.
Örömmel szemléltem milyen jól tartottam magát külföldi esésnél 1-2 hétig, mire külföld megindul kapunk a nyakunkba egy újabb csomagot.
Adják, még nem mertem belevenni itt 4000-nél. Kicsit figyelem még, hátha rájövök az erőviszonyokra.
Én várom erősen délen a papírt.
Egy olyan eszközbe amivel nem merünk kimenni a piacra egy kibocsátással főleg normális tételben jó ideje, ezt oldjuk fel azzal, hogy a piaci kibocsátás kétséges, de mi majd megoldjuk azzal, hogy a jegybank beleteszi a devizatartot, azért mert ezen jó hozam lenne? Jujj kategória vsz még a gondolat is. Jó ECB is veszi a spanyol, olasz, görög kötvényekkel stb de az ECB, nem MNB és nem devizatartalékot használják erre a célra. Azért kicsit más kategória de még az is elég extrém.
Devizatartalék mint eszköz fő küldetése az, hogy összhangban legyen a deviza eladósodottságával az országnak, és mellette ha jegybanknak be kell avatkoznia a Ft árfolyamba legyen mihez nyúlni , a pöcsükön és a szövegen kívül. Egy stabilitást adjon. Nagyra nőtt párhuzamosan a devizahitelek felpörgésével Ft-ra váltásával. Azzal egyetértek , hogy azzal párhuzamosan ha sikerül a devizaadósságot csökkenteni a tartalékot is egy mértékig célszerű faragni már csak a 2 hetes betét állomány csökkentés miatt amit Zsiday mond.
De nehogy már az normális legyen , hogy ezt a tartalékot vagy egy komoly részét elhelyezzük magyar, a hangsúly a magyaron van , szóval magyar állam devizakötvényébe. Érdekes lépés lenne, Zsiday mentségére legyen szólva ő is extrém eszköznek gondolja.
Spade egyetlen kérdésem van szerinted ez a megfelelő, és egyetlen módszer arra, hogy az adott körülmények között kikerüljünk a túlzott d. eljárás alól? :)
Az unortodoxia nagy részét annak köszönhetjük, hogy politikailag ez kisebb károkat okoz mintha normális gazdpolt folytatnának.
Remélem nem lesz vágtató infláció, de ezek az emberek elkezdenek barkácsolni a jegybankban is, pl olyan dolgokat amit Zsiday vázolt, vagy még olyanabbakat, egy kierőszakolt kamatcsökkentéssel megfejelve, akkor térdre imához.
Azt hallottam, hogy aki visszaigényel tőzsdei ügyben az automatikus ellenőrzés egy összeghatár felett , de lehet, hogy nem egészen így működik. Rendben van vsz úgyhogy ellenőrizhetik, csak nem éppen örömteli program. :)
Az a nap lett volna ideális eladás visszavétre így utólag mikor 4400 felettről 4 k környékére küldték a 2. Mato megszorító csomagra. Az nyitvatartási időben jött. De mire észrevettem már 4200-nél volt.
az eu gondolom úgy szeretné, ha kizárólag magyar cégek adóztatásával tartanánk a a hiányt, mert a külföldieknek csak adókedvezmény jár. OTP pedig nagy részben már külföldi, ezért eu politikus/bank lobbi fájdalom küszöbének határán táncol
2mrd-os forgalom..és nincs 5k-nál nagyobb pakk..kattognak a stopok..mennek a liqvidálások a 4200feletti vételekre..
:) szegény te..2010 májusában elromlottak az emberek :D
------------------------
szépen leütötték otp-t.. pajkos volt.. réssel le és leütés..miközben minden futi fenn..
az emberek többségének 2010 előtt sokkal jobb volt....fidesz elnyomás, hazugságáradat katasztrófális....
ha kibirtak 8év libsikomcsi rablást...akkor nyílván.. a saját kudarcát is most rákenheti másokra.