Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#574762 Kissherceg Előzmény: #574761

igen, nekem az, hogy felesleges ezekkel foglalkozni.

Ettől függetlenül Én lefele várom a közel jövőben, de középtávon továbbra is fel.

#574761 momex Előzmény: #574742

Általában valakinek Lynch 3200-as célárra vélemény?

Már ezen a piros csíkon kívül :-(((

#574731 banyaiz Előzmény: #574718

Úgy ahogy tartja magát, ****tolcsy ügyködései ellenére. De ha ma külföld nem lenne ekkora pluszban, hát lehet egy 100-assal lejjebb lenne, vagy többel.

Örömmel szemléltem milyen jól tartottam magát külföldi esésnél 1-2 hétig, mire külföld megindul kapunk a nyakunkba egy újabb csomagot.

#574716 Csusza Előzmény: #574712

Adják, még nem mertem belevenni itt 4000-nél. Kicsit figyelem még, hátha rájövök az erőviszonyokra.

#574615 banyaiz Előzmény: #574611

Egy olyan eszközbe amivel nem merünk kimenni a piacra egy kibocsátással főleg normális tételben jó ideje, ezt oldjuk fel azzal, hogy a piaci kibocsátás kétséges, de mi majd megoldjuk azzal, hogy a jegybank beleteszi a devizatartot, azért mert ezen jó hozam lenne? Jujj kategória vsz még a gondolat is. Jó ECB is veszi a spanyol, olasz, görög kötvényekkel stb de az ECB, nem MNB és nem devizatartalékot használják erre a célra. Azért kicsit más kategória de még az is elég extrém.

#574611 banyaiz Előzmény: #574533

Devizatartalék mint eszköz fő küldetése az, hogy összhangban legyen a deviza eladósodottságával az országnak, és mellette ha jegybanknak be kell avatkoznia a Ft árfolyamba legyen mihez nyúlni , a pöcsükön és a szövegen kívül. Egy stabilitást adjon. Nagyra nőtt párhuzamosan a devizahitelek felpörgésével Ft-ra váltásával. Azzal egyetértek , hogy azzal párhuzamosan ha sikerül a devizaadósságot csökkenteni a tartalékot is egy mértékig célszerű faragni már csak a 2 hetes betét állomány csökkentés miatt amit Zsiday mond.

De nehogy már az normális legyen , hogy ezt a tartalékot vagy egy komoly részét elhelyezzük magyar, a hangsúly a magyaron van , szóval magyar állam devizakötvényébe. Érdekes lépés lenne, Zsiday mentségére legyen szólva ő is extrém eszköznek gondolja.

#574606 banyaiz Előzmény: #574531

Spade egyetlen kérdésem van szerinted ez a megfelelő, és egyetlen módszer arra, hogy az adott körülmények között kikerüljünk a túlzott d. eljárás alól? :)

Az unortodoxia nagy részét annak köszönhetjük, hogy politikailag ez kisebb károkat okoz mintha normális gazdpolt folytatnának.

Remélem nem lesz vágtató infláció, de ezek az emberek elkezdenek barkácsolni a jegybankban is, pl olyan dolgokat amit Zsiday vázolt, vagy még olyanabbakat, egy kierőszakolt kamatcsökkentéssel megfejelve, akkor térdre imához.

Re: Zsiday

#574604 banyaiz Előzmény: #574515

Azt hallottam, hogy aki visszaigényel tőzsdei ügyben az automatikus ellenőrzés egy összeghatár felett , de lehet, hogy nem egészen így működik. Rendben van vsz úgyhogy ellenőrizhetik, csak nem éppen örömteli program. :)

Az a nap lett volna ideális eladás visszavétre így utólag mikor 4400 felettről 4 k környékére küldték a 2. Mato megszorító csomagra. Az nyitvatartási időben jött. De mire észrevettem már 4200-nél volt.

#574555 Kissherceg Előzmény: #574531

az eu gondolom úgy szeretné, ha kizárólag magyar cégek adóztatásával tartanánk a a hiányt, mert a külföldieknek csak adókedvezmény jár. OTP pedig nagy részben már külföldi, ezért eu politikus/bank lobbi fájdalom küszöbének határán táncol

2mrd-os forgalom..és nin…

#574553 Ibiza

2mrd-os forgalom..és nincs 5k-nál nagyobb pakk..kattognak a stopok..mennek a liqvidálások a 4200feletti vételekre..

#574549 Ibiza Előzmény: #574546

:) szegény te..2010 májusában elromlottak az emberek :D

------------------------

szépen leütötték otp-t.. pajkos volt.. réssel le és leütés..miközben minden futi fenn..

#574546 Euroman Előzmény: #574544

az emberek többségének 2010 előtt sokkal jobb volt....fidesz elnyomás, hazugságáradat katasztrófális....

#574544 Ibiza Előzmény: #574541

ha kibirtak 8év libsikomcsi rablást...akkor nyílván.. a saját kudarcát is most rákenheti másokra.

#574542 Ibiza Előzmény: #574498

lehet lesz majd egy részvénycserés ügylet.. elötte lehet nyomni a kormánnyal egy molról OTP-re konverziót..manyupoknál biztos volt pár otp részvény..