Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#573252 Borska Előzmény: #573246

nem tudom,sajna nem tudom megítélni ,mert én ezeket csak indikátorok alapján mondom,hogy mennyi a piaci értéke,meg a realitása ,sajna gőzöm sincs,de most nálam a TA és a Funda párhuzamba jött és ez egy durva elegyet alkothat, nekem a csárton az első komolyabb akadály 1270-80 között van,de ez az amit én nézek,lehet ennek semmi köze a valósághoz,nálam ez a mankó,általában hosszú bontásban próbálok irányt és célárat találni,de ugy igazándiból ritka a sima út,nálam ez short most egy darabig még,lehet ebbe meghúzás,felrántás,ahogy volt a napogban is ,de arra jó hogy kirázza a közeli stoppot,szerintem ennek egy brutális öntéssel és az azt követő politikai ,jegybanki bejelentésekkel lesz vége,hatalmas piros gyertya hetesen,majd rángás ,olyan doji féle szintugy hetesen és ebből emelkedés,de ez is csak képzelgés,sajna nincs tuti

#573249 Borska Előzmény: #573228

:) én úgy értettem,hogy az olvasó általában szelektálja tudat alatt is a dolgokat :) és mindig a nyerő marad meg ,nem utaltam én arra hogy nem vallaná be bárki a rossz szériát :) én hajlamos vagyok mindig mindenben meglátni a külvárosi legendát :) ezért írtam hogy nálam ez ilyen , a bukót másnál észre se veszem,csak a nyerőt, lélektani hadviselés :)

ezeket amíg tudom lekísérem,remélem szerencsém lesz,mert volt elégetett forex számlám ,tartozik a tőzsde egy rendesebb sikerélménnyel is ,mert kudarc volt rengeteg :) de ez ilyen,kinek nem volt .....

#573180 Borska Előzmény: #573161

uhh, érdekesség hogy a fórumokon általában a bejött trédek vannak hangsúlyban,illetve az olvasó képes azokat előtérbe helyezni magában :)

nekem kb 2-3éve volt egy ilyen nagyobb pakk dow shortom,igaz több apró lépésként jött össze ,de nem végigondolva hetek alatt hanem rátolva mindent közel 20percben ,mert esküdni mertem volna az irányom helyességében és bízva abban hogy a napi 1,5% emelkedés után a napvégi visszaadás játék jön, aznap 1200euró ugrott a számláról,az utolsó 1200,kifüstölt akkor a dolog,nem is én hanem az automatika zárta,napokig nem aludtam,olyan lelki nyomorba dőltem hogy majd belebutultam..... az volt az utolsó ilyen :) illetve remélem megbírom állni,az más ha követni tudjuk a pozit lefelé és a szem megszokja a pénzt,egyre növő poziméret,tisztes távolságban egymástól, szigorú stoppal,nálam,mert lehet egyszer-kétszer bejön,de tuti lesz hogy mindent visz :( én többet azt az érzést nem akarom átélni

nem okosítás,hisz szerintem ezen szinte mindenki átesik ,csupán észrevétel

és gratula az önfegyelemhez higy zárni tudtad,mert beza zárni sokkal nehezebb mint nyitni :) nekem legalább is :)

#573161 Fornit Előzmény: #573151

Nekem is megvan a normál pakkom (majdnem annyit megtartottam a reggeli nagyból, + bővítetem 120-nál). Csak ugye kb 200k lett volna majdnem a reggeli adagon. (jól tettem h lezártam attól függetlenül, mert azt nem engethetem minuszba, de hát majdnem bejött egy ritka nagy kasza egy pozición.)

eseget ez szépen eddig,s…

#573151 Borska

eseget ez szépen eddig,stoppokat én lejebb húztam :

dax 7174 igy a 3dik is nullát véd már (6800 a tippem )

s&p 1391 ( 1278-80ig várnám első körböl )

#573116 Fornit Előzmény: #573004

Megjöttem, 136... fizikailag fáj, 15-20 ponttal napi max előtt zártam le :))

A Dow már 850 pontot ese…

#573113 TrendMan

A Dow már 850 pontot esett a szeptemberi csúcsról, a Dax még alig 300-at.

Némi aránytalanság.

sztem lassan napos alj l…

#573048 big-ebuy

sztem lassan napos alj lesz,oszt vmire kilő,én is még kicsit lefelé várom,de a fenntartásokkal

#573004 Fornit Előzmény: #572948

Nem a legjobban sült el, több kicsi és egy nagy részletben zártam persze sajátárhoz közel, hát sok bennemaradt. Kicsit túlvállaltam magam, viszont a dax esésekhez az kell, hogy elmenjek gombát szedni valahova (lsd múlt hét). :)) Felügyelet nélkül meg nem mertem hagyni, könnyen 100-200 k minuszba pöröghetne akár egy meghúzással mint tegnap du. Nem volt ekkora pozicióm még DAX-ban. Legalább adtam egy esélyt a nagy kaszának, hátha 7100 alatt tudom zárni. 60k helyett (ami napi alj körül volt) 10k-t tettem el rajta, ez egy kicsit bosszant, nem játékpénz maradt most bent, (bár tripla annyit reméltem) mindegy every little helps.. Minuszba semmiképpen sem akartam hagyni. Látom, jó is h zártam.

Egy kicsi még azért van a tarsolyomban.

Who wear short short? W…

#572948 Fornit

Who wear short short?

We wear short shorts:)))

Shortban :-)

#572866 Ricsi Előzmény: #572861

én bizonytalan vagyok, délelőtt zártam dax shortot, délután meg cac longot. Persze bármelyiket visszanyitom, ha lehet

#572861 Borska Előzmény: #572831

köszi Ricsi,ebben a pillanatban húztam mindhárom pozi stoppját 7206 ra

illetve evvel párhuzamosan most adok rá s&pre ez lesz az ötödik 10egységes pozi

s&p short 1384,4 ről és ennek a stoppját is hozzácsapom a többekéhez az összes stoppját

stopp 1405

...szerintem nincs vége a lekörnek

#572831 Ricsi Előzmény: #571908

Erre emlékeztem, nagyon szép meglátás, akár kiülted, akár nem, grat :)

#572807 Fornit Előzmény: #572804

Ezek a (talán) hiányjel alakú chartok a legsz*patósabbak. Ma nem csináltam semmit.