Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Borska Előzmény: #573161

uhh, érdekesség hogy a fórumokon általában a bejött trédek vannak hangsúlyban,illetve az olvasó képes azokat előtérbe helyezni magában :)

nekem kb 2-3éve volt egy ilyen nagyobb pakk dow shortom,igaz több apró lépésként jött össze ,de nem végigondolva hetek alatt hanem rátolva mindent közel 20percben ,mert esküdni mertem volna az irányom helyességében és bízva abban hogy a napi 1,5% emelkedés után a napvégi visszaadás játék jön, aznap 1200euró ugrott a számláról,az utolsó 1200,kifüstölt akkor a dolog,nem is én hanem az automatika zárta,napokig nem aludtam,olyan lelki nyomorba dőltem hogy majd belebutultam..... az volt az utolsó ilyen :) illetve remélem megbírom állni,az más ha követni tudjuk a pozit lefelé és a szem megszokja a pénzt,egyre növő poziméret,tisztes távolságban egymástól, szigorú stoppal,nálam,mert lehet egyszer-kétszer bejön,de tuti lesz hogy mindent visz :( én többet azt az érzést nem akarom átélni

nem okosítás,hisz szerintem ezen szinte mindenki átesik ,csupán észrevétel

és gratula az önfegyelemhez higy zárni tudtad,mert beza zárni sokkal nehezebb mint nyitni :) nekem legalább is :)