Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Starnál is jöhet a higítás

Re: nincs cím

#588263 exmnbs1 Előzmény: #588209

undorító

remélem nem alárendeltért lett véve

ESCO-nak sem áll jól a szekere, nem hinném, hogy az ÁFA halasztást megadják nekik és a RAFFI vár a hitelére

úgyhogy onnan való kimentés külön is csődbüntett????

#588259 Arsene Lupin Előzmény: #588238

A hitelezőket akarja kicselezni Csabika a szavazati jogok átpasszolásával. Amúgy ez már csődbűntett. Sitt lesz a vége. De előtte néhány privát pofon is elcsattanhat.

#588192 prfecó Előzmény: #587700

Lejárt január 11 határidő jöhet a válasz.( Bár postára adási lehetőség csak Nyugati és Keleti pályaudvaron lehetséges jogvesztő határidőn belül egy extra jó ügyvéddel még 20 óráig lehetséges).

Ugye az első felszámolási kérelmet visszavonták a kérelmező kérésére, viszont a második kérelmező felszámolási kérelmét - jogilag nem tudták elutasítani, bár Soós csaba vitatta , de csődeljáró elfogadta - ezért bármi történik legelőször ezen felszámolást kérővel kell megalkudnia , mind E-STAR "csa" vezetőinek , mind csődeljárást elkerülni szerető bank(ok)nak és pénzügyi szervezeteknek.

#587084 prfecó Előzmény: #569809

Azt kifogják fizetni , aki be akarja nyújtani a lejárt kötvényen alapuló követelését , mertengem ismernek.

#570275 birkanyiiroo Előzmény: #569850

Szerintem csak idő kérdése. Don Alessandro nem cicózik! :)

U.i.: Amúgy mekkora jelenet már ez, nem győzök betelni az apró finomságaival! Századszorra is lenyűgözően tökéletes.

#569979 Zotya32 Előzmény: #569820

ez mar a phyl-t is lekorozte a T-kategoriaban. viszont mivel ez hiperaktiv reszveny itt meg elkepzelheto egy eros emelkedes. egy a biztos, nekem van, de csak 300 db, amivel vagy a 0 ft-ig kiserem, vagy fel a vegtelenbe es meg tovabb :)))

#569840 Kénes_Dénes Előzmény: #569808

Egyiknek sem lesz alkalma, egyenként vadászom le őket. Úgy fognak rohanni a 26%-ért kuncsorogni a Csabronhoz.

A múlt héten Trapaniban jártam üzleti úton, ahol sikeresen visszavásároltam a Clericuzio család birtokában lévő kötvényeinket. (Erről nem lesz BÉT közlemény, ne is keressétek. Az öreg donnak fizetett 135% csak olaj lenne a tűzre.)

#569839 Higins79 Előzmény: #569788

...szép és jó csak a kérdőjel szerintem hiányzik....

mert tudtommal egy LEHETŐSÉG lehet a kötvényesek kifizetésére...de még nem történt meg..ha jól olvasom a dolgokat...:)