undorító
remélem nem alárendeltért lett véve
ESCO-nak sem áll jól a szekere, nem hinném, hogy az ÁFA halasztást megadják nekik és a RAFFI vár a hitelére
úgyhogy onnan való kimentés külön is csődbüntett????
undorító
remélem nem alárendeltért lett véve
ESCO-nak sem áll jól a szekere, nem hinném, hogy az ÁFA halasztást megadják nekik és a RAFFI vár a hitelére
úgyhogy onnan való kimentés külön is csődbüntett????
A hitelezőket akarja kicselezni Csabika a szavazati jogok átpasszolásával. Amúgy ez már csődbűntett. Sitt lesz a vége. De előtte néhány privát pofon is elcsattanhat.
Ez most mi volt,kíváncsi lennék a véleményedre!?Azon túl amit írtál!
Újabb piszkos trükk a cégtől. Nem fog segíteni.
http://bet.hu/newkibdata/112881062/ESCO_k_tv_ny_ad_s_v_tel.pdf
"Az E-Star Alternatív Nyrt. („Társaság”) értesíti tisztelt Befektetőit az E-Star ESCO Kft. tájékoztatása alapján, hogy az E-Star ESCO Kft. 27%-os árfolyamon értékesítette a tulajdonában álló, Társaság által kibocsátott alábbi kötvényeket"
Lejárt január 11 határidő jöhet a válasz.( Bár postára adási lehetőség csak Nyugati és Keleti pályaudvaron lehetséges jogvesztő határidőn belül egy extra jó ügyvéddel még 20 óráig lehetséges).
Ugye az első felszámolási kérelmet visszavonták a kérelmező kérésére, viszont a második kérelmező felszámolási kérelmét - jogilag nem tudták elutasítani, bár Soós csaba vitatta , de csődeljáró elfogadta - ezért bármi történik legelőször ezen felszámolást kérővel kell megalkudnia , mind E-STAR "csa" vezetőinek , mind csődeljárást elkerülni szerető bank(ok)nak és pénzügyi szervezeteknek.
Azt kifogják fizetni , aki be akarja nyújtani a lejárt kötvényen alapuló követelését , mertengem ismernek.
Szerintem csak idő kérdése. Don Alessandro nem cicózik! :)
U.i.: Amúgy mekkora jelenet már ez, nem győzök betelni az apró finomságaival! Századszorra is lenyűgözően tökéletes.
ez mar a phyl-t is lekorozte a T-kategoriaban. viszont mivel ez hiperaktiv reszveny itt meg elkepzelheto egy eros emelkedes. egy a biztos, nekem van, de csak 300 db, amivel vagy a 0 ft-ig kiserem, vagy fel a vegtelenbe es meg tovabb :)))
kiskötvényes panaszkodik Don Alessandro Ciagni-nál Csabronra és a klónokra:
)
Nem, a jó öreg don csak eltekintett egy bizonyos állat fejének postázásától.
135%-kért --> 135%-ért
A 135%-kért garantálta a jó öreg Domenico Csabika védelmét a sitten?
Egyiknek sem lesz alkalma, egyenként vadászom le őket. Úgy fognak rohanni a 26%-ért kuncsorogni a Csabronhoz.
A múlt héten Trapaniban jártam üzleti úton, ahol sikeresen visszavásároltam a Clericuzio család birtokában lévő kötvényeinket. (Erről nem lesz BÉT közlemény, ne is keressétek. Az öreg donnak fizetett 135% csak olaj lenne a tűzre.)