vei csak 1996 előtt volt 1.5-ben tudtommal a 1992-1996 között gyártott civicben,az pedig a legtöbb esetben usa modell volt.
vei csak 1996 előtt volt 1.5-ben tudtommal a 1992-1996 között gyártott civicben,az pedig a legtöbb esetben usa modell volt.
96-ban,ugye váltott a civic, én nagy lámpásnák hivtam őket utána,96után változtak loerők,meg a cm3 is.
mondjuk ezen dátum idején 3 hondám is volt egy időben...
nekem volt 1.5vei civic:)
1996nov-tól-1997 szept-ig,nagyon olcson vettem, xarrá volt törve,de már javitott állapotban vásároltam vidéken:)
Te Smér, volt anno a Hondának az 1.5 Vei Civicje. Az a kis fogyasztásra volt optimalizálva, s jól evett. A 96 táni macskalámpásban meg csak 1.5 Lsi-ket találtam, de a katalógus ezeknek alacsonyabb fogyit ír, mint a többinek.. nem tudod, ez ugyanaz a motor?
Urak.
Ismerős megkért, hátha valakinek kellene, vagy tudna rá vevőt, vagy cserét, autóra, valamire...
Eladó Sea Ray 185 Sport. 4.3MPI GARANCIÁLIS! USA gyári tréler biztonsági fejjel! 2011.09.03.-án először vízre téve. Jelenleg 33, 7 üzemórás. A motoron 5 leveles kóracél csavar. Minden extrával Beépített tűzoltó rendszer, cd. mp3 lejátszó, 6db hangszóró, Monterey wakeboard toronnyal. Az összes hozzátartozó felszereléssel(2db horgony, +kötelek, 4db puffer, tűzoltókészülék, elsősegély cs. lámpa, lapát, 7db USA sportmellény női, ffi. vegyesen. USA 2 személyes fánk, eső ponyva. stb) A hajó bármikor megtekinthető! Autó, lakás, telek, ház csere érdekel!
5,8M
Képeket tudok küldeni mailben
Ahogy mondod, sok autó van a listámon. De most nem csak szép, hanem olcsó is kell átmenetileg használósnak.. tehát kettőt akarok venni.
azért széles skálán nézelődsz, volvo vs audi :)
4 henger? B oszlop egy kabrióban? Köszi, de nem. :-) Erre rákérdeznék, ha aut. lenne..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/a4_cabrio/audi_a4_cabrio_2.4_v6_szezonvegi_ar-6308897
Egy ilyen még tetszene is. Csoki, nem ismered? :-)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volvo/480/volvo_480_1.7_turbo_december_1-ig_elado-6282301
Vmi kocsit már nagyon kell h nézzek, mert a külterületi házamba kell a közlekedéshez. Asszem veszek vmi kis puckot is, amit nem sajnálok.. :-)
az itt a gond az árral,hogy kategoriájában is ,1gazdás diesel kisautot kinálnak,magyart,szervizkönyv,stb stb.2007-est...Ford Fiesta....
na,most lehet akármilyen 45ezer kilométeres,akkor is 2004-es,és akkor is egy kis benzines bicikli,no..nem azt vitatom,hogy nem jó a kocsi,mert jó,de ezt 1.3-ért csak vmi veréb veszi meg.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/fiesta/ford_fiesta_1.4_tdci_fresh-5214350
_embedded
Hyundai Veloster,a betiltott reklámfilm:)
Téligumit keresek újat,használtra van forrásom.(ugyan lehet az lesz a vége,ha jó áron nem találok)
Autóbúvárok,érdeklődés szinten,,ha vkinek van,illetve tud legjobb áron az országban új téligumit,az szóljon.
195/65 R15
na,750?:)
és adásvételi?:)
ugyan lemondok Józsi javára a gépről,de lehet Józsi már ki is csengette:)
egyébként ez a felkapja motorolajat és bőg a motor,amit multkor irtál,rohadt gyakori egy probléma dieseleknél,tipustól függetlenül tele vannak velük a forumok....
na itt egy vagány olcsó vr6,ilyet szabad-e még venni?mennyit költene rá az ember vajon az első 3 honapban?