na itt egy vagány olcsó vr6,ilyet szabad-e még venni?mennyit költene rá az ember vajon az első 3 honapban?
na itt egy vagány olcsó vr6,ilyet szabad-e még venni?mennyit költene rá az ember vajon az első 3 honapban?
ezt az új golf cabriot Magyarországon nem lerhet kapni?itthon még soha 1 darabot nem láttam belőle,nyáron az osztrákoknál,annyi volt belőle,hogy rengeteg...
egyébként a golf, a cabrioval állandó lemaradásban van....most is itt van már az új 7-es golf,de még mindig az előző az új cabrioban,ugyan most ezt nem is tom micsoda 5-ös vagy 6-os,ráadásul vmelyikből ugye igy a képlet alapján soha nem is gyártottak cabriot.
ezek retkek az enyémhéz viszonyitva:)
az első 2 évvel öregebb,és nem facelift...
ráadásul mindkettő murváról árult...km sokkal több bennük...
de igen,kapni már ennyiért is.
szinük is xar.
ennek egyedül a facelift utáni fehérbosrs metál,gyári elnevezéssel a szine(bézs)
és csak a kombija ér vmit.
Volt ilyanből anno vagy 6 céges autónk.. nem terveztem a beszerzését, csak Sumért húzom. De lehet h mégis át kell vegyem tőle, mkülönben sosem vesz rendes kocsit.. :-)
a index renault scenic forum szerint az 1.5 dci motorolnal celszeru a hajtokar csapagy cserevel kezdeni. raadasul a gyengebb valtozat uzzemanyag befecskendezeset se dicserik.
1.9dci se egy rakéta, de 1.5öst felejtsd. Vezettem a 120-lóerőset, de a hangolása a kocsinak elég papás lett.. Haveroméknak ilyen van, playboykodik vele apja :)
majd Te:)telelésre:)
Ha a diesel, cabrió Rönyó is ilyen olcsó, akkor ki vesz kombit? :-)
januárban jár le a műszaki vizsgám,erre mondják vigyem el decemberben,mivel 6 éves lesz az auto,és jövőre vmi pénzbehajtó törvény miatt,már csak 1vre kapná?.!..?
tehát decemberben 2évet ér a vizsga,januárban meg már csak 1évet....
:)
Mer az majdnem a kocsi ára, s a paraszt visít a gyönyörűségtől, ha a legkisebb motoros, s még abban is gázos BMW-vel rajozhat. :-)
kkhalason van
tegnap jártam ott:)
de méé kell az a gáz bele,én gyülölöm-mondjuk ugy nem visitottam fel a látványától:)
Viszont örök élmény, kockázat nélkül nincs győzelem. :-)
Ez napi használósnak kitűnő lehetne, felétek van.. :-)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/316/bmw_316i_benzin-gaz-6267664
"Aki alkudni, cserélni vagy csak úgy unalomból telefonálgatni akar az kérem ne hívjon! "
felhivnám,de attól félek kiszurja,hogy unalomból hivtam:)
ilyen gépekbe egyszerűen nem merek belenyulni,mert ovatlanul,könnyen rákölthetek egy kis auto szalonárát.
Én is mentegettem el jó árú járgányokat, de ami biznisz, azt elviszik.. de eddig ráért, most már kell. :-)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/cr-x/honda_cr-x_crx_1.6_vti_targa-6299735
most nagy divatja van ezeknek a minnél hülyébb szinű felniknek,hupi zöld,hupi lila,hupi piros-olyan undoritó,hogy csodálatos.
egyébként most kora ősszel árultak Budapesten egy szervizkönyves,magyar targa crx-et 1995-öst,kb 1 honapig,2.tulajos volt,garantált 120.000km,törve soha.
csak ESI volt nem VTI,szine is nagyon retyó volt-ilyen sosem látott sötétzöld.
már felirtam a számát,de végül nem hivtam,olyan 2-3hete elkelt,levitte az árát 800 alá,nincs már fent.
"de messze van.."
Biciklivel tényleg.
Szép darab, de az eleje ocsmány.
Ez ugyanott van..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m5/bmw_m5_a_ket_eletu-5638205