Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

http://mobile24.hu/inde…

#568451 Sumér harcos

http://mobile24.hu/index.php?pid=details&type=C&search_type=NU&page_number=10&sort_field=price&sort_order=ASCENDING&body_type_mode=user_select&body_type%5B0%5D=Cabrio&make0=VW&model0=MG%3AGolf&model_description0=&make1=all&make2=all&year_from=2005-01&year_to=all&mileage_from=all&mileage_to=all&power_from=all&power_to=all&price_from=all&price_to=all&fuel=all&gearbox_operation=all&damaged_vehicle=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&location_country=all&climate_control=all&seats_count=all&doors_count=all&emission_class=all&advertisement_type=all&date_of_entry=all&usage_type=all&vid=165022281&source=MDE&record_index=189&total=2065&tab=overview&called_from=list

ezt az új golf cabriot Magyarországon nem lerhet kapni?itthon még soha 1 darabot nem láttam belőle,nyáron az osztrákoknál,annyi volt belőle,hogy rengeteg...

egyébként a golf, a cabrioval állandó lemaradásban van....most is itt van már az új 7-es golf,de még mindig az előző az új cabrioban,ugyan most ezt nem is tom micsoda 5-ös vagy 6-os,ráadásul vmelyikből ugye igy a képlet alapján soha nem is gyártottak cabriot.

Re: nincs cím

#568391 Sumér harcos Előzmény: #568354

ezek retkek az enyémhéz viszonyitva:)

az első 2 évvel öregebb,és nem facelift...

ráadásul mindkettő murváról árult...km sokkal több bennük...

de igen,kapni már ennyiért is.

szinük is xar.

ennek egyedül a facelift utáni fehérbosrs metál,gyári elnevezéssel a szine(bézs)

és csak a kombija ér vmit.

#568388 KawaBazsy Előzmény: #568382

Volt ilyanből anno vagy 6 céges autónk.. nem terveztem a beszerzését, csak Sumért húzom. De lehet h mégis át kell vegyem tőle, mkülönben sosem vesz rendes kocsit.. :-)

#568382 Amatoregy Előzmény: #568354

a index renault scenic forum szerint az 1.5 dci motorolnal celszeru a hajtokar csapagy cserevel kezdeni. raadasul a gyengebb valtozat uzzemanyag befecskendezeset se dicserik.

#568355 Kissherceg Előzmény: #568354

1.9dci se egy rakéta, de 1.5öst felejtsd. Vezettem a 120-lóerőset, de a hangolása a kocsinak elég papás lett.. Haveroméknak ilyen van, playboykodik vele apja :)

#567879 Sumér harcos Előzmény: #567874

januárban jár le a műszaki vizsgám,erre mondják vigyem el decemberben,mivel 6 éves lesz az auto,és jövőre vmi pénzbehajtó törvény miatt,már csak 1vre kapná?.!..?

tehát decemberben 2évet ér a vizsga,januárban meg már csak 1évet....

#567874 KawaBazsy Előzmény: #567870

Mer az majdnem a kocsi ára, s a paraszt visít a gyönyörűségtől, ha a legkisebb motoros, s még abban is gázos BMW-vel rajozhat. :-)

#567870 Sumér harcos Előzmény: #567866

kkhalason van

tegnap jártam ott:)

de méé kell az a gáz bele,én gyülölöm-mondjuk ugy nem visitottam fel a látványától:)

#567863 Sumér harcos Előzmény: #567855

"Aki alkudni, cserélni vagy csak úgy unalomból telefonálgatni akar az kérem ne hívjon! "

felhivnám,de attól félek kiszurja,hogy unalomból hivtam:)

ilyen gépekbe egyszerűen nem merek belenyulni,mert ovatlanul,könnyen rákölthetek egy kis auto szalonárát.

#567862 KawaBazsy Előzmény: #567859

Én is mentegettem el jó árú járgányokat, de ami biznisz, azt elviszik.. de eddig ráért, most már kell. :-)

#567859 Sumér harcos Előzmény: #567847

http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/cr-x/honda_cr-x_crx_1.6_vti_targa-6299735

most nagy divatja van ezeknek a minnél hülyébb szinű felniknek,hupi zöld,hupi lila,hupi piros-olyan undoritó,hogy csodálatos.

egyébként most kora ősszel árultak Budapesten egy szervizkönyves,magyar targa crx-et 1995-öst,kb 1 honapig,2.tulajos volt,garantált 120.000km,törve soha.

csak ESI volt nem VTI,szine is nagyon retyó volt-ilyen sosem látott sötétzöld.

már felirtam a számát,de végül nem hivtam,olyan 2-3hete elkelt,levitte az árát 800 alá,nincs már fent.

#567854 Sumér harcos Előzmény: #567846

az enyémért?:)))

áá,költségmentes kocsi az főnök,azzal 3 télen is kitelelnél úgy,hogy nem költenél rá egy fillért sem:)