Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Márkás Ruha,Cipő

Én a KIK-ben szoktam far…

#574003 Csusza

Én a KIK-ben szoktam farmert venni magamnak, már évek óta, ha jól emlékszem kb 4 ezerért.

Hibátlan szabása van, kényelmes, jó az anyag, nem szakad, nem foszlik, jól érzem magam benne, még a nők is szóba állnak velem.

Csak úgy elmondtam... :-)

Re: nincs cím

#573989 Sumér harcos Előzmény: #573712

érdekes,hogy a 3 kedvencemből semmit nem emlit a táblázat a cikkben:

REPLAY,GAS,SAXOO

Diesel viszont ott van,aszongyák nyugaton a homik márkája:)

egyébként nem volt még Massimo Dutti termék rajtam,de asszem megnézném a boltot,sőt valszeg meg is fogom:)

#573929 Előzmény: #573905

A német márka is jó márka volt :)

Mitől jó? Mit szerettek benne, mit hordatok tőlük? Mi a tapasztalat, satöbbi, satöbbi :)

#573812 Előzmény: #573712

Neked konkrétan mi tetszik Massimo Dutti-ban, vagy miért tartod annyira különlegesnek? Mit szoktál náluk venni?

#558355 banyaiz Előzmény: #552838

Nekem van egy shimano polaroidom imádom vízen nagyon jó, csak kicsit unisex formátumú vagy lehet női annyi cirádát raktak bele, nem tűnt fel mikor neten megrendeltem, jó azért falura ,csak lehene kicist konzervatívabb formája :) Sajnálom lecserélni annyira ****a ettől a "kis problémától" eltekintve. :)

Olang cipőket kérdezném használt már itt valaki ilyet? Terepre szeretnék venni, nézegettem egész jónak tűnik, csak nem tudom mennyire tartós. Ha valakinek van tapasztalata megoszthatná megéri e az árát.

#552838 Margaretta Előzmény: #552831

Valamikor nyáron olvastam egy tesztet a napszemcsikről és az UV-szűrést a legolcsóbbak (párszázforintosak) is "csinálták" :)

#552833 Fornit Előzmény: #552723

Ja, változik a minőség.

Van pl egy made in italy diesel ingem 96-ból, még mindig megvan, és ugyanolyan márkájú póló (made in laos) kifakulva megfoltosodva 1 év alatt.

#552831 Fornit Előzmény: #552816

Rányomtatják a cég nevét egy noname modellre azt kész a replay napszemcsi.

#552816 Sumér harcos Előzmény: #552752

Ray-Ban az öregek szemüvege?ááá...nem kimondottan.

nyáron bécsben mindenkin az tipus volt amit én vettem magamnak juniusban:)de szinte minden szembejövőn:)unisex-lányon, fiun,igaz idősön is:)

szerintem jó márka,én szeretem.

van ez a sok divatnevű napszemüveg-replay,armani mittomén-sokkal drágábbak....de vsz nem jobbak...

#552760 Margaretta Előzmény: #552756

Egy 20-25ezres portékánál elvárható lenne a jó szabás.

A redők az ingek ujjánál az alul lévő rétegnél keletkeznek. Bevallom, nem használok újjvasaló deszkát:) De ha ma nyerőben tudnám zárni a hati longomat, amin már őskor óta ülök, talán még ezt is bevállalnám:)

#552756 hosszhuszár Előzmény: #552752

Tök jó háztartási tanfolyamok vannak, ahol tanítanak jól vasalni..))))

Csak vicc volt.

A tekeredés, a redősödés vasalásnál, mind szabás probléma, nem jól van szabva......húzva van terítve az anyag....

Aszittem a Ray Ban-t csa…

#552752 Margaretta

Aszittem a Ray Ban-t csak az idősebbek hordják. Ezt már 20 éve is így gondoltam, de én nem törődtem vele. Vettem egyet és csináltattam bele egy ugyanolyan minőségű dioptriás üveget. Az eredeti üvegét is ideadták, mondván jó drága az is és azt is megvettem. Azóta is itt van a fiókban. A lényeg, tökjó napszemcsim van, nem csúszkál le és még valahogy ki is nézek benne:)

Márkás ruhák minőségével kapcsolatban akkor lehetünk a legtájékozottabbak, mikor vasaljuk. Ha "nem fekszenek frankón a vasaló alá", bóvlik még akkor is, ha drágán vettük. Némelyik inget úgy varrták meg, hogy olyan húzások vannak az egyébként simán kéne állni részeknél, mint a parasztasszonyok bőszoknyáján szokás. Van, hogy még a rövidújjú inget sem tudom úgy "szétpasszírozni" kézzel, hogy az alul lévő rétegbe ne vasaljak több redőt. A pólóknál az elcsavarodás és az ujjak külön életet élése, nameg a már említett kiálló cérnaszálak a leggyakoribbak.Ja, ha ereszti a színét és nincs hasonló, amivel együttmoshatnánk, egyszerűbb kidobni. A fehér-másszín mintás/csíkos színeresztő i9s végezheti a kukában. A Ralph Lauren-ben és a Calvin Kleinben még nem csalódtam.

#552751 hosszhuszár Előzmény: #552740

Jön Európába Abercrombie....

Törökországban ugyan ez, csak dolce, ck, és az összes nagy cég kellék kollekciója, 1 évvel a megjelenés előtt.....

#552745 Sumér harcos Előzmény: #552743

meg mondjuk van is egy heppem,......én ruhát ha lehet nem veszek neten-nekem azt látni,probálni,fogni kell:)