Hozzászólás
MargarettaAszittem a Ray Ban-t csak az idősebbek hordják. Ezt már 20 éve is így gondoltam, de én nem törődtem vele. Vettem egyet és csináltattam bele egy ugyanolyan minőségű dioptriás üveget. Az eredeti üvegét is ideadták, mondván jó drága az is és azt is megvettem. Azóta is itt van a fiókban. A lényeg, tökjó napszemcsim van, nem csúszkál le és még valahogy ki is nézek benne:)
Márkás ruhák minőségével kapcsolatban akkor lehetünk a legtájékozottabbak, mikor vasaljuk. Ha "nem fekszenek frankón a vasaló alá", bóvlik még akkor is, ha drágán vettük. Némelyik inget úgy varrták meg, hogy olyan húzások vannak az egyébként simán kéne állni részeknél, mint a parasztasszonyok bőszoknyáján szokás. Van, hogy még a rövidújjú inget sem tudom úgy "szétpasszírozni" kézzel, hogy az alul lévő rétegbe ne vasaljak több redőt. A pólóknál az elcsavarodás és az ujjak külön életet élése, nameg a már említett kiálló cérnaszálak a leggyakoribbak.Ja, ha ereszti a színét és nincs hasonló, amivel együttmoshatnánk, egyszerűbb kidobni. A fehér-másszín mintás/csíkos színeresztő i9s végezheti a kukában. A Ralph Lauren-ben és a Calvin Kleinben még nem csalódtam.