némi adalék a jövőhétre,holnap hajnalban kinai adat,ha rossz lesz,a kedv is rossz lehet hétfőn,ehhez ha ma piac zárás után odacsapnak a spanyol besorolásnak akkor valóban jöhet egy lépcsöfok lefelé,és hati is célbaveheti az emelkedő csatija alját
némi adalék a jövőhétre,holnap hajnalban kinai adat,ha rossz lesz,a kedv is rossz lehet hétfőn,ehhez ha ma piac zárás után odacsapnak a spanyol besorolásnak akkor valóban jöhet egy lépcsöfok lefelé,és hati is célbaveheti az emelkedő csatija alját
tudtam,h meg lesz az:)
nehezen akarnak délnek fordulni..., dax-ot ma elvártam volna 7200-ra,
jövő héten meg 6900ra, eurusd-t meg 1,26ra.
eurusd kifutott, +90pip eltesz,ha beindul az esés és tartósan 50 alat maradna,az jelzésértékűnek tekinthető mind rv piacoknak mind a keresztnek
nem olyan mesteri még :) 1,2840en állok és 1,2846 ig jött csak le :) ilyenkor szoktam kuk@con szúrni magam :) mindegy nullavédő bennt,csak megcsinálja a nap hátralévő részében
képesek voltak záróba a napi teljes forgalom felével kötni ..... őrület
záró tippjeimből gyakorlatilag a matávon kívül semmi nem jött be,és a felkötés nálam benn sem volt a pakliban, minden követ megmozgatnak hogy nehogymá a helyére kerüljenek a dolgok
jövő héten kiderül :) kellemes hétvégét Nektek
Záróban vettem egy kicsit. kb 130 pontos kt mellett tán nem lesz nagy baja.
ez jobban tetszik....esést várókat kérem, hogy kereskedjenek külföldi piacokon:)
itt vannak az én tippjeim is
otp 3910
mol 18400
hati 18800
Ha most is meg leszünk mentve akkor felköpök,aláállok és örök longot nyitok...
Pedig SP szépen esik...forgalom is megnőtt az esésben.....de nálunk tuti lesz valami mutyi záráskor...az úgy megy :-)
Promtot sem sikerült tegnap előtti alj közelébe lökni most,csak egy gyenge du-i kísérlet volt..
ezekben a tippekben már benne van a felkötés :D a meghúzással ennyi :):):)
ez igaz,nálunk a kötélidegzetű,acélraedzett tréderek a kinti 2x15perces vörös gyertyára 40pontnyi reakciót produkáltak,szerintem várják a korrekciót,a fölmenet indulását
Nálunk csak a határidőt adják. OTP-t látványosan megveszegetik az utóbbi 1 órában.
Azt nehezen hinném el hogy semmit nem kötnek fel! :D
záró tippek :)
hati 18.600 - 650
otp 3850-70
mol 18.050 - 100
richter 38400
matáv 424-25
Érdekes hogy hambiékat nem szokta ilyen kósza spanyol hír érdekelni..