Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Csányi-birtok avatóján Orbán

#560695 Arsene Lupin

http://gazdasagiradio.hu/cikk/82989/

"Közép-Kelet-Európa legnagyobb és egyik legkorszerűbb tehenészeti telepét adják át ma a baranyai Beremendhez közeli Csípőteleken, az esemény díszvendége Orbán Viktor miniszterelnök lesz."

Akkor most a kerály díszmarha lesz? És mit kap ajándékba a Riskától?

Egyébként Sanyi egy hiányzó láncszemet pótolt most a termelési láncban. Ügyes fiú.

http://www.bonafarm.hu/

Re: nincs cím

#557499 Dr. ursi Előzmény: #557422

én is vizuális típus vagyok.

plusz ahogy a színészek teljesen bele tudom magam élni más karakterekbe :o) bár néha ez igen megterhelő :o( lelkileg.

#557438 banyaiz Előzmény: #557437

Angela nem ér rá, Baltás haverjaival bármikor tárgyalhat lyukas órákban, elugrik Bejrútba, Kelet-Timorba, SZudánba vagy hasonló "világgazdasági központba" egy megállapodás erejéig, végülis "nüansznyi" a különbség.

Na már megint politizálunk. :)

...

#557437 Arsene Lupin Előzmény: #557434

Angela kemény csaj. Diplomáciailag becsomagolva ugyan, de most elkapta a kerály t*két. És neki marhára nem sürgős elengedni.

#557434 banyaiz Előzmény: #557432

Olyan ez mint ahogy Orbán nem ér rá a bankokkal konferenciázni. Angela pedig vele. Technikai problémák miatt elhalasztva.

Ma egyébként amit Varga szivárogtatott az elképzelésekről reményteli volt, viszont mivel amit kérdeznek azt sem nagyon hiszem (tapasztalati tények miatt) így várjuk ki a végét.

#557432 Arsene Lupin Előzmény: #557430

Előbb-utóbb lépnünk kell IMF ügyben. Az ugyanis a véleményem, hogy az, hogy Angela feltűnően nem ér rá fogadni a magyar kerályt, lényegében egy virtuális lóf*sz felmutatása. Ezt neked, Herr Orbán, német és EU részről, amíg nem nem ülsz le komolyan egyezkedni az IMF-fel.

Szerk.: Írhattam volna virtuális sárga lapot is időhúzásért.

#557430 banyaiz Előzmény: #557425

Pl jöhetne a héten egy bejelentés mikor tér vissza az IMF tárgyalni, dobhatna egy kicsit a longokon.

Lassan időszerű lesz megszólalniuk.

#557428 banyaiz Előzmény: #557421

Azért jó arányban el szokta találni a napi irányt. Mindig nem sikerülhet.

Átmegyünk Mo topikba ahogy kolléga mondta mert szétpolitizáljuk offoljuk itt a terepet. Bár most vsz ezek a politikai dolgok gazdpol IMF téma eléggé meghatározóak bétnek.

#557423 taresz Előzmény: #557421

Nem hiába! Ha kiveszi az ember fiából az E-star-os ténykedés a kraftot, akkor hajlamosabb hibázni. :)

#557421 Arsene Lupin Előzmény: #557345

"Lupin úr hozzá sem tud szólni érdemben a topicjához"

Csendben kussolok, mert a tegnapi, mára vonatkozó emelkedési tippem enyhén szólva nem jött be. Üldögélek longjaimon.

A politikai témához meg már az elején hozzátettem, hogy amíg nem lesz reális ellenzéki alternatíva, azt csinál a kerály, amit nem szégyell. És hát nem egy szégyellős fajta.

Nyugodtan maradjanak, de a spanyol etikettnek megfelelően lóf*szoknál súlyosabb dolgokat ne vagdossanak egymás fejéhez.

#557351 banyaiz Előzmény: #557332

"A probléma ott van, hogy az emberek a szívást az IMF hitellel kapcsolták össze "

Na ez valóban probléma, és létező probléma de vsz másért mint amire te gondolsz. Szerintem már megismertél annyira ezen az oldalon , hogy kitaláld ide mit írnék szívem szerint erről a kérdésről. :)

Egyébként ráfér erre a Mato féle tervezésre (akire azt írod optimista, nekem róla egészen más jut szintén eszembe sok csillagot tartalmaz ennyit elárulok) szóval ráfér erre az "alapos" tervezésre egy szakmai kontroll (imf)

#557349 Dr. ursi Előzmény: #557345

rendben.

bár én nem nagyon tervezem a hszt :o) magyarázni és rávilágítani a dolgok mibenlétére at tud igazán.

#557345 prospero Előzmény: #557343

Egyelőre a leváltjuk a Viktort nem elég - ennél többet nem is tudnak és nem is képesek mondani. De szerintem leváltani sem akarják igazán. Tudják, hogy akkor végképp kinyírják magukat. Úgyhogy kivárnak. Várják, hogy Orbán kudarcot valljon. Ez a nagy terv kb.

De tényleg menjünk Mo topicba majd - Lupin úr hozzá sem tud szólni érdemben a topicjához, bár marasztalt minket - amit köszönünk, de azért tényleg ne legyen MO 2 topic ebből a jó kis topicból.

#557343 Dr. ursi Előzmény: #557334

egyvalami nem törlődik ebben a típusban (echte taplóproli mégha diplomája van is).

az hogy a szoclib kormányok őt is meglopták.

és ők ez nem úgy értelmezik, hogy az államtól loptak és így tőlük mint adófizetőktől.

de nem ám !

hanem úgy hogy ezek a mocskok végig loptak és - nem mi ! - ÉN nem kaptam belőle.

nekem nem adtak a szajréból ! nekem nem jutott ! közben elvették tőlem a jó kis 13. havi béremet, pedig csak a picsámat meresztettem az irodában, stb.

ezt ők így élik meg.

és ha valamit nem tud elfelejteni egy echte.

no, az ez :o)

na ezt nem tudják lenyelni a szavazóik.

tiszta komcsik.

mint az 50-es években.

egymást nyírták ki.

2 év múlva amikor a választások lesznek már nem fog létezni a párt.

ahogy már most se nagyon :o)

nincs mögötte szavazóbázis.

kollégáim itt teljesen meg vannak hasonulva.

vikit utálják, mert hogy miért azt nem tudják, mert lopott és kőbányája van - ennyit tudnak mondani, már ez is mutatja az értelmi szintet - de nem bírják feldolgozni, hogy ők mint kisemberek kimaradtak a nagy buliból és nekik csak sör és virsli jutott.

iszonyú sivárságban szenvednek, kínlódnak nap mint nap, gordont mint megváltót várják, hogy na majd ő :o))) pont ő, aki szintén részt vett előzőekben leírtakban (de még erre is hülyék, hogy ezt felfogják, ami a szemük előtt zajlott).

gordira, aki egyébként szégyelli a györgy nevet, mert Isten előtt bajnai györgy gordon nevet kapta, én is kivi vagyok, hogy usa a világbirodalmi törekvései közepette, hogyan akarja hazánkat gyarmatai közé sorolni gordon által.

mire alapoznak mit céloznak meg politikailag.

kivi vagyok mert ehhez ismerni kéne a magyar echte mentalistást -a mit sajna én itt nap mint napa tapsztalok :o( - és át kellett volna élni bizonyos dolgokat bizonyos életeket, és főleg a gulyáskomcsi időket és amcsiban ezt nem ismerik és könyvekből sem lehet megtanulni, szóval érdeklődve várom mit lépnek.

#557334 prospero Előzmény: #557328

Teljesen igazad van. Meglepő, hogy a baloldal ennek ellenére sem képes talpraállni, pedig már ilyenkor -értsd 2 évvel a választás után - törlődik a választói memória rendesen.

#557332 prospero Előzmény: #557322

"A parányi probléma ott van, hogy amíg Orbán eljátssza ezt a "****a gyerek vagyok" színjátékot addig szív az ország ."

A probléma ott van, hogy az emberek a szívást az IMF hitellel kapcsolták össze és akinek józan esze van: nem akar IMF hitelt, még 100 milliárd állítólagos kamatmegtakarításért sem, mert ezért 600 milliárdot vesznek el tőlük.

Látszik nem politikus Simor - Felmenni a honlapra - nem mindenki ám az internetről tájékozódik, a magyar társadalom egy jelentős része nem hírek olvasására használja az internetet meg a számítógépét, hanem játékokra, filmek letöltésére. Hozzájuk hogy jut el az az információ, illetve bizonyíték hogy az IMF mindenkinek egyforma feltételekkel ad hitelt? :-)!

Az EU a kohéziós alapok felfüggesztésével színvallásra késztette a kormányt, hogy miből fogja kipótolni a bankadó kivezetését - lett helyette tranzakciós illeték, ami már fenntartható. Szerintem több pénzt lehet beszedni belőle a tervezettnél. A sima illetéknél, amit mindenki fizet állam, mnb, lakosság, vállalatok a pénzforgalom alapján 1000 milliárdnál is több bevételt jelentene egy 1 ezrelékes illeték. Most hogy maximálva van 6000 Ft-ban, majd kiderül. Szerintem alábecsülték a bevételt ebből, Matolcsy nem véletlenül optimista ebben az ügyben: bár ő mindig az. Nem is fogadja el a pesszimista magyar társadalom.

#557329 banyaiz Előzmény: #557302

megnézed ezt : http://www.portfolio.hu/gazdasag/varga_van_meg_a_kormany_tarsolyaban_mas_intezkedes_is.173381.html

ez is azt támasztja alá, hogy kellenek kiigazítások, nincs ezzel gond, ha valóban az a cél tartsuk a hiánycélt imf-től függetlenül is meg kell tennünk vsz ezeket.

Ha ilyen javalatokat tettünk abban a levélben amit kiküldtünk jó eséllyel folytatódhatnak a tárgyalások. Attól tartottam teljes maszlag amit kiküldünk eljajtanak vele minket.

De ha ilyen kompromisszumos elképzeléseket írtunk akkor közeledhetnek az álláspontok vsz.

#557328 Dr. ursi Előzmény: #557319

sajnos ez nem így van :o( ezeknek a szavazóik olyan hülyék h nem jutnak el még a kérdésfeltevésig sem, nemhogy kikövetkeztessék a nyilvánvalót.

tudod mit mondanak erre állítólag művelt értelmiségi közgazda és egyéb kollégáim ?!

hát mert orbán szétlopta az országot.

az nem érdekli őket h 2008-at írtunk és mik voltak a történések.

bennük a 13. havi - sztem jogtalan - juttatások elvétele is úgy él, hogy a viktor vette el.

ennyire primitívek buták és ostobák.

mikor ilyen nyíilvánvaló taplóagyúsággal szembesülök mit lehet tenni ?!

semmit.

max lefejeled az asztalt, hogy Istenem nem csoda hogy ide jutott megint a világ.