Re: nincs cím
prospero Előzmény: #557322"A parányi probléma ott van, hogy amíg Orbán eljátssza ezt a "****a gyerek vagyok" színjátékot addig szív az ország ."
A probléma ott van, hogy az emberek a szívást az IMF hitellel kapcsolták össze és akinek józan esze van: nem akar IMF hitelt, még 100 milliárd állítólagos kamatmegtakarításért sem, mert ezért 600 milliárdot vesznek el tőlük.
Látszik nem politikus Simor - Felmenni a honlapra - nem mindenki ám az internetről tájékozódik, a magyar társadalom egy jelentős része nem hírek olvasására használja az internetet meg a számítógépét, hanem játékokra, filmek letöltésére. Hozzájuk hogy jut el az az információ, illetve bizonyíték hogy az IMF mindenkinek egyforma feltételekkel ad hitelt? :-)!
Az EU a kohéziós alapok felfüggesztésével színvallásra késztette a kormányt, hogy miből fogja kipótolni a bankadó kivezetését - lett helyette tranzakciós illeték, ami már fenntartható. Szerintem több pénzt lehet beszedni belőle a tervezettnél. A sima illetéknél, amit mindenki fizet állam, mnb, lakosság, vállalatok a pénzforgalom alapján 1000 milliárdnál is több bevételt jelentene egy 1 ezrelékes illeték. Most hogy maximálva van 6000 Ft-ban, majd kiderül. Szerintem alábecsülték a bevételt ebből, Matolcsy nem véletlenül optimista ebben az ügyben: bár ő mindig az. Nem is fogadja el a pesszimista magyar társadalom.