Re: nincs cím
Dr. ursi Előzmény: #557334egyvalami nem törlődik ebben a típusban (echte taplóproli mégha diplomája van is).
az hogy a szoclib kormányok őt is meglopták.
és ők ez nem úgy értelmezik, hogy az államtól loptak és így tőlük mint adófizetőktől.
de nem ám !
hanem úgy hogy ezek a mocskok végig loptak és - nem mi ! - ÉN nem kaptam belőle.
nekem nem adtak a szajréból ! nekem nem jutott ! közben elvették tőlem a jó kis 13. havi béremet, pedig csak a picsámat meresztettem az irodában, stb.
ezt ők így élik meg.
és ha valamit nem tud elfelejteni egy echte.
no, az ez :o)
na ezt nem tudják lenyelni a szavazóik.
tiszta komcsik.
mint az 50-es években.
egymást nyírták ki.
2 év múlva amikor a választások lesznek már nem fog létezni a párt.
ahogy már most se nagyon :o)
nincs mögötte szavazóbázis.
kollégáim itt teljesen meg vannak hasonulva.
vikit utálják, mert hogy miért azt nem tudják, mert lopott és kőbányája van - ennyit tudnak mondani, már ez is mutatja az értelmi szintet - de nem bírják feldolgozni, hogy ők mint kisemberek kimaradtak a nagy buliból és nekik csak sör és virsli jutott.
iszonyú sivárságban szenvednek, kínlódnak nap mint nap, gordont mint megváltót várják, hogy na majd ő :o))) pont ő, aki szintén részt vett előzőekben leírtakban (de még erre is hülyék, hogy ezt felfogják, ami a szemük előtt zajlott).
gordira, aki egyébként szégyelli a györgy nevet, mert Isten előtt bajnai györgy gordon nevet kapta, én is kivi vagyok, hogy usa a világbirodalmi törekvései közepette, hogyan akarja hazánkat gyarmatai közé sorolni gordon által.
mire alapoznak mit céloznak meg politikailag.
kivi vagyok mert ehhez ismerni kéne a magyar echte mentalistást -a mit sajna én itt nap mint napa tapsztalok :o( - és át kellett volna élni bizonyos dolgokat bizonyos életeket, és főleg a gulyáskomcsi időket és amcsiban ezt nem ismerik és könyvekből sem lehet megtanulni, szóval érdeklődve várom mit lépnek.