Még egy uccsó kép, aztán tényleg lépek. Az élénk kékkel jelölt csökkenő trendvonalat átlépve lélegezhetnek fel talán a longosok, addig kaki van.
Bux15':
http://kepfeltoltes.hu/120926/BUX15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Még egy uccsó kép, aztán tényleg lépek. Az élénk kékkel jelölt csökkenő trendvonalat átlépve lélegezhetnek fel talán a longosok, addig kaki van.
Bux15':
http://kepfeltoltes.hu/120926/BUX15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Picivel több mint 500 pont nettó nem is olyan rossz, a türelem kifizetődő volt ismét. Csak azt az egyet sajnálom picit, hogy a 800-tól való fordulást többször is meg lehetett volna játszani, de kétszer is az orrom előtt fordult nem sokkal. Mindegy, ne legyünk telhetetlenek, örülni kell minden apró sikernek. Sziasztok, sajnos mennem kell!
Na részemről mivel nincs több időm a gép előtt lenni ma, zártam minden shortomat 740 alatt szép apránként. Ennek ellenére még mindig tartom, hogy ennél még mehetünk sokkal lejjebb. Ha letörjük bux-ban a 400-as szintet ami most támaszként funkcionál egyelőre (kérdés meddig), akkor majd inkább újranyitom nap végén v. holnap talán.
Vicceskednek a fiúk az eladói oldalon a hármasokkal. Mol szerintem lesz ma még jóval lejjebb, csak az a bajom, hogy nem lesz időm végigkísérni az útját, pont ma van sok melóm csessze meg. Brrr...
Mollyval mentenék a menthetőt...
Kamat egészséges 300 pont...
vettem longot..én nem hiszek még az esésben..usa lakáseladási adat is lesz s&p futi is olyan mint kígyó a villanyvezetéken..
vicces 3-5 pontokkal alattam fordul hati..már vagy 3x szép köreim lettek volna a longokkal
Azt hittem többet sávozunk 900-300 között,így a múlt heti 850 longomat nem zártam múlt héten 19e felett,csak tegnap 850 felett,majd onnan short,nézzük mire megyünk vele...
Sziasztok!
hati short 18775ről ,remélem elcsipek egy esést....
Szerintem csak megpihentünk egyelőre, mindjárt indul a következő kör lefelé.
Mollyt kellene borítani,az mozgatná át szépen buxot,Otinak itt 3840 magasságában támasza van...bár törhetné :D
Talán meglehet ma végre a Mol 18K v. picivel az alatti célára is, meg Otp is lemehet új aljra.
szerintem még nem engedik esni a piacokat nagyon....de estére kiderül
Na talán most sikerül, már 500-nál vagyunk, szvsz a 400 borítékolható, utána passz, akár a 18K is benne van.
Újfent nekimentünk az 550-es szintnek a bux-ban, remélem most már engedik egy egészségeset esni. Eddig foggal körömmel védték, kíváncsi vagyok a mai napra.
Na látom közben azért a végére az Otp segédletével feljebb raktak minket. Ahogy tegnap mondtad Bud, Usa nekünk figurázott ma is, hiszen ha jól látom pont a mi zárásunkkor voltak napi maxon, utána meg elég jól beadták őket. Remélem ki is tart az eladói nyomás zárásig, meg holnap reggelre is marad belőle v.mi.
Tegnap mi hősködtünk,bár záróban még mehet a mutyesz....