Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#556582 Frontin Előzmény: #556573

Naposon most teszteli vissza a már áttört emelkedő trendvonalának felső szárát, egyelőre az támasztja alulról. Óráson én inkább ékelődésnek nézem a dolgot mint zászlónak, és ezen ékelődésen belül én még várnék egy lokális aljat. A végeredményen persze ez nem sokat változtat, ha zászló ha ék, újabb csúcs jöhet majd utána, egyelőre legalábbis úgy fest a dolog, persze ez gyorsan változhat.

Ha az, akkor a célár kb.…

#556573 Margaretta

Ha az, akkor a célár kb. 20500.

10 a szára, a 7.-nél tartunk a szalagban, 3 nap múlva kitörhet.

Re: fd

#556566 Frontin Előzmény: #556562

Otp5' erős negatív divergencia, ez természetesen nagyon rövid távra szól, még ha tovább is akarna menni fölfelé, szerintem a 900 környékét min. visszateszteli. Mol órás grafiját nézve még mindig 18K alá várom ma/holnap.

#556562 Frontin Előzmény: #556559

Ez lehetséges, bár tartós emelkedést az nem fog generálni, még ha be is következik, max. egy napon belüli örömködést szvsz. Ha meg elmarad, akkor meg kiderítik majd, hogy az mégsem annyira fontos az Otp szempontjából. Ennyi...

#556560 Frontin Előzmény: #556550

Otp-vel talán most már betöltetik a rését szép komótosan. Biztosan sokan rakták a rés fölé a stopszintet, ezért az még generálhat egy emelkedést nap végén. Bár részemről (shortban vagyok) nem bánnám ha elmaradna a buli. ;-)

#556559 Waszeitung Előzmény: #556550

Otinál lehet szerepet játszik egy esetleges kamatvágás lehetősége,Rg semmire nem való,ez így igaz...Molly lehet még a setét ló.

#556550 Frontin Előzmény: #556543

Illikvid sz@r. Nekem az Otp mozgása érdekes. Azt vártam vola, hogy a sávból való kilépés után intenzív mozgásba kezd, ehelyett egy erőltetett emelkedést láthatunk, szinte úgy kell rúgdosni fölfelé. Hogy ebből mi lesz? Bux-nál magam részéről lefordulást várok egy újabb lokális minimummal.

#556482 Frontin Előzmény: #556474

A Bux záróját viszont nem várom feljebb a jelenlegi szinttől, kb. max. 680...

#556428 Frontin Előzmény: #556418

Sziasztok! Ahogy nézem a mai nap sem rágjuk le a körmünket az izgalomtól. A Mol legalább megindult a múlt héten emlegetett 18K irányába, szerintem esetleg alá is mehet majd v.mennyivel. Otp a kakukktojás, bár hamarosan döntenie kell mit akar, nagyon szűkülőben van, szép mozgás lesz benne nemsokára. A Bux-ot én min. 400-ig levárom...

#556426 Ibiza Előzmény: #556405

800nál kaptam egy pakkot..

honnan tudjam? de elvileg csökkentenek egy jelzésértékűt..25bp

#556418 Waszeitung Előzmény: #556405

A múltkori csökkentés nem nagyon hatotta meg a Ft-ot,úgyhogy lehet megpróbálják újra a fijjug...