Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#554766 hosszhuszár Előzmény: #554745

10000 km-ként illenék olajat cserélni a motorban, előírás ide, vagy oda....én úgy csináltam, mikor dieselem volt, 2 olajcsere után mindig cseréltem ü.a szűrőt is....

#554745 Waszeitung Előzmény: #554732

Hali! :D

Van olyan autógyár aki 30 illetve 60e km-re írja elő a gázolajszűrőcserét...ahhoz nem késtél! :D

Én úgy gondolom akármilyen korszerű olajat használj diesel autóban max 15e a csere,ha sokáig szeretnéd hogy szolgáljon Téged,aki úgy gondolja hogy xy autógyár olyan jó kocsit gyárt hogy csak 30 illetve 45e ként kell olajat cserélni azt némileg sajnálom.

#554725 Waszeitung Előzmény: #554723

Dizel vagy benzin..és erősen függ hogy hol tankolsz.

Mo-on 10e vagy max 15e ként cserélném,mert mindegy mit ír a gyártó,akármilyen javítás a befecskendezőrendszereben sokszorosa lesz a szűrő árának.

#554721 Sumér harcos Előzmény: #554205

hehhe,nevetni fogsz,ilyenem már van:)

egy 1971-es példány.

ugyan nem kabrio,nagyon ritkán van beinditva is.

#553426 Ibiza Előzmény: #553407

igen..Gekkótól tudjuk..hüje az aki mindig ugyan azt csinálja de más más eredményt vár..

sztem Fiát volt..nem lada.. és az olaszok nem csigáznak :) az francia..

még anno opelnél láttam hatalmas arccal alacsony képességű embereket..

#553407 hosszhuszár Előzmény: #553386

Ez 1 nagyon jó kezű szerelő.....ha az eszét is annyit használná, mint a száját, akkor előbb rájött volna, hogy az alátámasztó cső miatt nem mennek be azok a ro...dt, ki...ott, k..va, csavarok, mert az olajteknőt kitámasztotta, elfeszítette.....hülyegyerek....

#551777 Láma Előzmény: #551693

A másoló a meglévő kulcsról letölti a kódot és beírja a másolt kulcs csipjébe. M5 bevezető szakaszán lévő Auchan üzletsorán van ilyen kulcsmásoló. 4 éve volt 12 ezer 1 db kulcs.