Re: nincs cím
Láma Előzmény: #554745"Mo-on 10e vagy max 15e ként cserélném,mert mindegy mit ír a gyártó,akármilyen javítás a befecskendezőrendszereben sokszorosa lesz a szűrő árának."
Ennek nem értem a logikai hátterét. Mechanikus szennyeződés nem juthat át a megengedettnél nagyobb méretben akkor sem, ha telítődött a szűrő. Max csökken az áramlási mennyiség, ami motorgyengülést okozhat.
A másik ok a cserére a víz.
A legtöbb autó már lámpával figyelmeztet, ha a szűrőben víz gyűlik össze. Amelyik nem ilyen, ott pedig van víztelenítő csavar. Ezt elég időnként vízteleníteni. Ha nincs víz és teljesítményvesztés, minek szűrőt cserélni?
Ezzel szemben minden űa rendszer megbontás potenciális szennyeződési lehetőség.
"Én úgy gondolom akármilyen korszerű olajat használj diesel autóban max 15e a csere,ha sokáig szeretnéd hogy szolgáljon Téged,aki úgy gondolja hogy xy autógyár olyan jó kocsit gyárt hogy csak 30 illetve 45e ként kell olajat cserélni azt némileg sajnálom"
Én se használnék 15e-nél hosszabb ideig olajat. De...
:)
Szomszédom szakmai oktató volt, autószerelőket képző oskolában. Korának megfelelően jó szakmai felkészültségű fószer volt, mind elméleti, mind gyakorlati síkon. Ő még abban a korban szocializálódott szakmailag, mikor az olajcsere periódus 5e km volt. Haláláig ladái voltak. 5e km-ként cserélte a Castrol olajat. Nem hitt benne, hogy egy olaj 10e km-t kibírhat. :)
A következő generációnak már a 15e a természetes. utána az 30-50e lesz természetes. A kamionok már 100e-nél járnak. :) Váltókat már élettartam olajjai is töltik.
Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy motornál is elérik az élettartam szintet egyszer. Kémiai-vegyi szempontból, akár már létezhet is a megoldás (talán még drága?). Mechanikai megoldásként feltesznek egy papír-centrifugál ikerszűrőt és csak szűrőt kell időnként cserélni, olajat utántölteni, oszt jónapot.