és nem mindegy, hogyan vette át...
nincs mit
nem találok, egyet sem, nemhogy ezret. Szal kell a segítség. Csak nagy cég érdekel, min. több ezres ügyfélkörrel, min. 7 éves múlttal, több országban jelenléttel, banki vagy állami garanciákkal.
Kell legyen eurhuf, gáz, arany a palettán. Mikrolotos kell legyen. Stabil platform. Mt4.
USD-ben számlanyitási lehetőség.
Ez mind ok FxPro-nál, de a magyar céges számlanyitásban két hete levelezek és vég nélkül küldöm a doksikat, és f.fejek. Szal olyan kell, ahol gyakorlatban is lehet céges számlát nyitni.
A fenti feltételeknek megfelelően egy céget sem ismerek, ezért kértem segítséget.
OK, köszönöm.
Valaki átvette a likvidált pakkokat ez kétségtelen.
A hungária most lett mt4-es, azért hagytam ott őket.
Külföldit meg találsz ezret, gondolom, abban nem kell segítség :D
tud vki ajánlani mt4-es szolgáltatót, ahol könnyen lehet céges számlát nyitni? Épp Fxpro-nál akartam a számlát cégessé átalakítani, hibbantak, mennyi és milyen dokumentumhegyeket kérnek.
de mindezek mellett is a korábbi belevételeim töredékét tettem fel
az, hogy napi mélypontról képes volt nulláig visszajönni, ráadásul nagyon magas napi forgalom mellett. Megint nagy vevők jelenhettek meg a háttérben. És nem ütött új mélypontot, pedig az a szokása. Azt is megfigyeltem már, ha kiújul egy esési sorozata, akkor min. -5%-ot esik minden nap, és nincs napon belüli feltámadás. Ezért se illett a tegnap egy esés folytatódásának képébe.
Ezeken felül Soóssal az interjú tisztázott bennem néhány kérdést, és jobban hiszek abban (akár a kötvényesek bukója árán), h. rendeződnek az okt-i kötvények, és nem lesz azonnal okt-ben csőd.
Mi volt az a momentum, ami miatt belevettél tegnap vagy ma?
Mert sem chartilag nem volt semmi különleges pozitív jel és a likvidálások sem voltak azok.
a saját blogomon hasonlóan ment, de az sem érdekelt senkit. :)
azért kezdtem csak el, mert itt volt rá igény, legalábbis mikor ricsivel elkezdtük
Csak egy tipp, beszerkeszthetnéd egy Google Docs táblába is és akkor még automatikusan meenne az értesítés is mindenkinek, bár akkor meg nem szerepelne az oldalon táblázatba foglalva..
+2,2%
Most látom, hogy az egyik forráskód szerkesztésnél az aug.-i fslr bővítést sikerült eltüntetni. Áh, ez a táblázatos módszer se király, de nincs jobb. Ezért írok már mindent itt szövegesen is. Ma tehát elment a második fslr pakk is, amit itt szövegesen még szept.6-án is felemlegettem
meg, a speki portfólióban.
Talán ma már szánok időt a hosszú távú (min. 5 éves) top pickeim listájának folytatására...
Sok olyan brókercég van, ahol nagyon széles a paletta, de vmire azért specializálódnod kellene. Nem mindegy a felvenni tervezett átlagos poziméret sem, mert olyan jutalékrendszerűt kell hozzá keresned, ami a te poziméretedre a legolcsóbb ker. díjjal jár.
Mindezért nem túl releváns, h. én hol kereskedem, de nem titok: comdirect, kbc, fxpro
Milyen rendszerben kereskedsz? Ott akarom hagyni a KBCt és kéne calami, amiben minden instrumentum bennne van, short, tőkeáttéttel, kiskutya fhasza... :)