Regisztráció Elfelejtett jelszó

topicban elkezdett tradek

Re: lezartak

#555280 rbbj11 Előzmény: #555211

nem találok, egyet sem, nemhogy ezret. Szal kell a segítség. Csak nagy cég érdekel, min. több ezres ügyfélkörrel, min. 7 éves múlttal, több országban jelenléttel, banki vagy állami garanciákkal.

Kell legyen eurhuf, gáz, arany a palettán. Mikrolotos kell legyen. Stabil platform. Mt4.

USD-ben számlanyitási lehetőség.

Ez mind ok FxPro-nál, de a magyar céges számlanyitásban két hete levelezek és vég nélkül küldöm a doksikat, és f.fejek. Szal olyan kell, ahol gyakorlatban is lehet céges számlát nyitni.

A fenti feltételeknek megfelelően egy céget sem ismerek, ezért kértem segítséget.

#555211 Ricsi Előzmény: #555200

A hungária most lett mt4-es, azért hagytam ott őket.

Külföldit meg találsz ezret, gondolom, abban nem kell segítség :D

#555200 rbbj11 Előzmény: #555190

tud vki ajánlani mt4-es szolgáltatót, ahol könnyen lehet céges számlát nyitni? Épp Fxpro-nál akartam a számlát cégessé átalakítani, hibbantak, mennyi és milyen dokumentumhegyeket kérnek.

#555185 rbbj11 Előzmény: #555179

az, hogy napi mélypontról képes volt nulláig visszajönni, ráadásul nagyon magas napi forgalom mellett. Megint nagy vevők jelenhettek meg a háttérben. És nem ütött új mélypontot, pedig az a szokása. Azt is megfigyeltem már, ha kiújul egy esési sorozata, akkor min. -5%-ot esik minden nap, és nincs napon belüli feltámadás. Ezért se illett a tegnap egy esés folytatódásának képébe.

Ezeken felül Soóssal az interjú tisztázott bennem néhány kérdést, és jobban hiszek abban (akár a kötvényesek bukója árán), h. rendeződnek az okt-i kötvények, és nem lesz azonnal okt-ben csőd.

#555179 Sly-- Előzmény: #555117

Mi volt az a momentum, ami miatt belevettél tegnap vagy ma?

Mert sem chartilag nem volt semmi különleges pozitív jel és a likvidálások sem voltak azok.

#553944 rbbj11 Előzmény: #553922

a saját blogomon hasonlóan ment, de az sem érdekelt senkit. :)

azért kezdtem csak el, mert itt volt rá igény, legalábbis mikor ricsivel elkezdtük

#553922 Janicroft Előzmény: #553917

Csak egy tipp, beszerkeszthetnéd egy Google Docs táblába is és akkor még automatikusan meenne az értesítés is mindenkinek, bár akkor meg nem szerepelne az oldalon táblázatba foglalva..

#553917 rbbj11 Előzmény: #552499

+2,2%

Most látom, hogy az egyik forráskód szerkesztésnél az aug.-i fslr bővítést sikerült eltüntetni. Áh, ez a táblázatos módszer se király, de nincs jobb. Ezért írok már mindent itt szövegesen is. Ma tehát elment a második fslr pakk is, amit itt szövegesen még szept.6-án is felemlegettem

#553423 rbbj11 Előzmény: #553417

meg, a speki portfólióban.

Talán ma már szánok időt a hosszú távú (min. 5 éves) top pickeim listájának folytatására...

#553416 rbbj11 Előzmény: #553411

Sok olyan brókercég van, ahol nagyon széles a paletta, de vmire azért specializálódnod kellene. Nem mindegy a felvenni tervezett átlagos poziméret sem, mert olyan jutalékrendszerűt kell hozzá keresned, ami a te poziméretedre a legolcsóbb ker. díjjal jár.

Mindezért nem túl releváns, h. én hol kereskedem, de nem titok: comdirect, kbc, fxpro

#553411 Bendeguz Előzmény: #553009

Milyen rendszerben kereskedsz? Ott akarom hagyni a KBCt és kéne calami, amiben minden instrumentum bennne van, short, tőkeáttéttel, kiskutya fhasza... :)

#553009 rbbj11 Előzmény: #552623

lehet, a bejegyzésem miatt volt ma 4 millás forgalom a magyar bund certiben? :)