Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#553215 exmnbs1 Előzmény: #553206

ezek a nagybeszállítók félárért eladták a követeléseiket, E-Star meg visszavette és boldogan szolgáltatnak tovább míg meg nem haltak:::::))))))))

#553214 Dicsák Előzmény: #553207

Jah igen, mert mindig is hiteltelen, rosszakaró volt.

Gondolom Hathor bukója is örömmel töltené el.

Klónok harca :)

#553213 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553211

A privátra gondol, amit neki írt Dicsák.........

Benne fel sem merül, hogy amit neki írtak, az esetleg másra nem tartozik...

ez bizony elkeseritő ...

#553212 exmnbs1 Előzmény: #553206

azóta ismét jóval alacsonyabb a kpállomány?

EONnaé is pl, abból lett a feljelentés az 1.2m EUR meg nem fizetése miatt

amit elfelejtettek bejelenteni itthon

#553208 exmnbs1 Előzmény: #553204

milyenek?

vannak az önkormányzatosak és a resz féle béreltek amit meg sem tudtak venni

a kv tulajdonosok azért akarnának további pénzt betolni hogy aztán később még nagyobbat bukhassanak?

#553206 Klón Előzmény: #553203

Sztem illene nem teljesen idiótának nézni mindenkit magadon kivül

nyilvánvalóan akkor jelentenek ki ilyet, ha már túl vannak a legnagyobb beszállítókkal való tárgyalásokon. Ha nem, akkor tényleg idióták.

Egyébként a flash report az aug 31-i állapotot tükrözi. Ma meg szept 15-e van, ha érted, mi a jelentősége.:-)

#553205 exmnbs1 Előzmény: #553191

" és talán elrántják a szakadék széléről a kormányt"

látom te sem hiszed csak reméled

#553204 Klón Előzmény: #553197

1. Nem tudhatod, hogy milyen terheletlen eszközeik vannak még

a, nem kérnek csődvédelmet

b, nem lesz olyan befeketető-akár új kibocsájtás által, megmenti a céget a közvetlen fizetésképtelenségtől. Ezzel a lépéssel rögtön felértékelődne a jelenlegi, az újonnan jegyzett részvények értéke, s a kötvények is rögtön értékessé válnának. Sztem nem állok messze az igazságtól, hogy a jelenleg részvény-kötvény tulajdonos alapoknak ez a plusz 1-2 milliárdos beruházás sokkal kisebb veszteség, mint benyelni mondjuk 1-2 milliárdot a részvényeken, 4-6 milliárdot a kötvényeken.

2. Rendelkezik, s talán pont ezeket vették-veszik vissza 50-70%-os diszkonton

3. Makra ügyetlen off shorozása ez az egész bristoli túra. Miért nem azt feszegeted, hogy Makra hogyan adhatta el a 10%-nyi részvénypakkját egy angol off-shornak?--Persze nem eladta, hanem apportálta, 1000 ft-on...na tudod, ez a nettó adócsalás, barátom

4. Mert értéket képvisel

5. Nem hinném, nézve, hogy a lengyel divízió vette fel a hitelt.

#553203 exmnbs1 Előzmény: #553191

"vagy a lehívott hitelkeret egy olyan környezeteben, ahol már a csapból is a cég csődje folyik, így a beszállítókat mondjuk 50-70%-os értéken lehet kielégíteni?"

a cég most dicsekedett el hogy van 6.3 m EUR-ja

biztos a szállítók a felére hajtanak((((((((((

Klónoknak nincs jobb dol…

#553202 Nyeretlen_Keteves

Klónoknak nincs jobb dolga szombaton? Mondjuk én sem akartam benézni ide, de olyanokat olvastam, hogy brrrr........

#553200 Dicsák Előzmény: #553188

Erre nekem nem jön be semmi, szar ez a ZTE..

Mondjuk főzés mellett írogatni, arra jó. Na meg a lengyeleknél is tudtunk vele konzervet rendelni!

#553198 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553188

Lupin! Ne beszélj ismét sületlenségeket! Szerinted a "megkeseredett" izét csak egy ember használhatja??? Gratulálok! Egyébként szeretném kisajátitani a gratulálok izét.. ne merje leírni senki, mert rugok.