te klón az bizony
a társaiddal nagyon sok embert megvezettetek, beültettetek
te klón az bizony
a társaiddal nagyon sok embert megvezettetek, beültettetek
dehogy olvasom havonta több ezer levél van a fórumot nem bírom követni...
ezek a nagybeszállítók félárért eladták a követeléseiket, E-Star meg visszavette és boldogan szolgáltatnak tovább míg meg nem haltak:::::))))))))
Jah igen, mert mindig is hiteltelen, rosszakaró volt.
Gondolom Hathor bukója is örömmel töltené el.
Klónok harca :)
A privátra gondol, amit neki írt Dicsák.........
Benne fel sem merül, hogy amit neki írtak, az esetleg másra nem tartozik...
ez bizony elkeseritő ...
azóta ismét jóval alacsonyabb a kpállomány?
EONnaé is pl, abból lett a feljelentés az 1.2m EUR meg nem fizetése miatt
amit elfelejtettek bejelenteni itthon
milyen üzenetet? nekem nem írt
milyenek?
vannak az önkormányzatosak és a resz féle béreltek amit meg sem tudtak venni
a kv tulajdonosok azért akarnának további pénzt betolni hogy aztán később még nagyobbat bukhassanak?
hitelét nem vesztette, szemben a sok felhasználó nevet cserélő emberrel...
Sztem illene nem teljesen idiótának nézni mindenkit magadon kivül
nyilvánvalóan akkor jelentenek ki ilyet, ha már túl vannak a legnagyobb beszállítókkal való tárgyalásokon. Ha nem, akkor tényleg idióták.
Egyébként a flash report az aug 31-i állapotot tükrözi. Ma meg szept 15-e van, ha érted, mi a jelentősége.:-)
" és talán elrántják a szakadék széléről a kormányt"
látom te sem hiszed csak reméled
1. Nem tudhatod, hogy milyen terheletlen eszközeik vannak még
a, nem kérnek csődvédelmet
b, nem lesz olyan befeketető-akár új kibocsájtás által, megmenti a céget a közvetlen fizetésképtelenségtől. Ezzel a lépéssel rögtön felértékelődne a jelenlegi, az újonnan jegyzett részvények értéke, s a kötvények is rögtön értékessé válnának. Sztem nem állok messze az igazságtól, hogy a jelenleg részvény-kötvény tulajdonos alapoknak ez a plusz 1-2 milliárdos beruházás sokkal kisebb veszteség, mint benyelni mondjuk 1-2 milliárdot a részvényeken, 4-6 milliárdot a kötvényeken.
2. Rendelkezik, s talán pont ezeket vették-veszik vissza 50-70%-os diszkonton
3. Makra ügyetlen off shorozása ez az egész bristoli túra. Miért nem azt feszegeted, hogy Makra hogyan adhatta el a 10%-nyi részvénypakkját egy angol off-shornak?--Persze nem eladta, hanem apportálta, 1000 ft-on...na tudod, ez a nettó adócsalás, barátom
4. Mert értéket képvisel
5. Nem hinném, nézve, hogy a lengyel divízió vette fel a hitelt.
"vagy a lehívott hitelkeret egy olyan környezeteben, ahol már a csapból is a cég csődje folyik, így a beszállítókat mondjuk 50-70%-os értéken lehet kielégíteni?"
a cég most dicsekedett el hogy van 6.3 m EUR-ja
biztos a szállítók a felére hajtanak((((((((((
Klónoknak nincs jobb dolga szombaton? Mondjuk én sem akartam benézni ide, de olyanokat olvastam, hogy brrrr........
Mert szerelmes vagy, (E-kaki a szerencsés....)
Erre nekem nem jön be semmi, szar ez a ZTE..
Mondjuk főzés mellett írogatni, arra jó. Na meg a lengyeleknél is tudtunk vele konzervet rendelni!
Jól beszélsz RFVplayer! majdnem..
Lupin! Ne beszélj ismét sületlenségeket! Szerinted a "megkeseredett" izét csak egy ember használhatja??? Gratulálok! Egyébként szeretném kisajátitani a gratulálok izét.. ne merje leírni senki, mert rugok.